DAKKAPEL ALMERE

Binnen 8 uur plaatsen wij een dakkapel op jouw huis in Almere. Met een dakkapel creëer je meer woonruimte en daglicht in je woning. Wij hebben al vele dakkapellen geplaatst in de wijken Almere Buiten, Muziekwijk, Almere Centrum en Almere Poort. Dakkapel.nl is gespecialiseerd in houten, kunststof en prefab dakkapellen.

Waarom een dakkapel in Almere  kopen?

 • Meer woonruimte
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Plaatsingen in alle wijken van Almere
 • Meer daglicht

Onze projecten

Houten dakkapel

5.40 x 1.75

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 8.854,-

Meranti hardhouten kozijnen A-klasse 3 keer draaikiep ramen Zijwangen Red Cedar gegrond Boeideel WBP Multiplex garantie plaat (10 jaar) R.C. Waarde 4.5 HR++ glas

Houten dakkapel

2.10 x 1.38

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 7.024,-

Meranti A-klasse kozijn R.C. waarde 4.5 HR++ glas 2 naar buiten te openen ramen Roeden verdeling verticaal Extra details / profileringen in de boeideel (dakrand) Zinken kraal Omgekeerd rolluik volledig weggewerkt in de dakkapel Gehele dakkapel afgelakt in kleur Binnen afwerking met kraaldelen

Kunststof dakkapel

4,50 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 6.710,-

Keralit zijwangen RAL 9001 Trespa boeideel créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 3 draaikiepramen 18 ponds lood Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Houten dakkapel

4.80 x 1.50

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 8.053,-

Meranti A-klasse kozijn R.C.waarde 3.5 HR++ glas 2 naar buiten te openen ramen Paneel voorzien van Red Ceder schroten Zijwangen van Red Ceder schroten Zinken kraal Gehele dakkapel afgelakt in kleur

Kunststof dakkapel

2,50 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 6.052,-

Volledig Trespa créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 Elektrisch (Somfy) bedienbaar rolluik 2 draaikiepramen Verholen goten Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Vergunning dakkapel  Almere

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor een dakkapel aan de achterkant van het huis. Voor aanpassingen aan de voorkant van het huis is het soms wel verplicht om een vergunning aan te vragen. Wilt u weten of het nodig is om bij gemeente Almere een vergunning aan te vragen? Vraag ons dan om advies.

Als u een vergunning nodig hebt, moet u in Almere  € 38,53 aan leges betalen voor een bouwvergunning voor een dakkapel onder de € 10.000.

Prijs dakkapel in Almere Kosten vergunning Almere
€ 4.000 € 259,- (minimumbedrag)
€ 4.500 € 259,- (minimumbedrag)
€ 5.000 € 259,- (minimumbedrag)
€ 5.500 € 259,- (minimumbedrag)
€ 6.000 € 259,- (minimumbedrag)
€ 6.500 € 259,- (minimumbedrag)
€ 7.000 € 259,- (minimumbedrag)
€ 7.500 € 259,- (minimumbedrag)
€ 8.000 € 259,- (minimumbedrag)
Dakkapellen boven 10.000 Boven 10.000 kost een vergunning 1,72% van de totale bouwkosten.

 

Als u een vergunning nodig hebt, betaalt u voor een vergunning in Almere 3,2% van de bouwkosten met een minimum van € 259,-. Volgens deze berekening moet u pas meer dan € 259 betalen als de dakkapel duurder is dan € 8.094.

Dakkapel prijzen

Wilt u weten wat de kosten zijn van een dakkapel inclusief de plaatsing? Bekijk de prijzen van een dakkapel hieronder.

Soort dakkapel Vanafprijs Direct naar
Prefab dakkapel In overleg Meer informatie over prefab dakkapellen
Kunststof dakkapel € 3.420 Meer informatie over kunststof dakkapellen
Houten dakkapel € 3.767 Meer informatie over houten dakkapellen

Projecten in  Almere

Wij hebben al vele dakkapellen geplaatst in Almere en omgeving, waarschijnlijk ook in uw buurt. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dakkapellen die de afgelopen jaren door ons in Almere zijn geplaatst.

Kunststof dakkapel in Almere Stad

Voor deze klant uit Almere Stad hebben wij een kunststof dakkapel van 2,50 x 1,50 meter met 2 draaikiepramen geplaatst. Hij woonde net 1,5 jaar in Almere en wilde zijn zolder beter bewoonbaar maken. Deze goed geïsoleerde dakkapel met een RC-waarde van 3,5 kan warmte goed binnen houden in de winter. De draaikiepramen zijn helemaal open te kiepen, zodat hij in de zomer de kamer goed kunt luchten. Deze kunststof dakkapel is daarnaast ook voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Kunststof dakkapel in Muziekwijk

Deze grote dakkapel van bijna 5 meter breed hebben wij geplaatst bij een klant uit Muziekwijk. Het betreft een kunststof dakkapel van 1,50 meter hoog met in totaal 4 ramen, waarvan drie draaikiepramen, zodat er veel daglicht de kamer binnenkomt. Deze dakkapel werd op een zonnige dag geplaatst en de klant was blij dat hij gelijk van het daglicht kon genieten.

Dakkapel soorten

Als u overweegt om een dakkapel te kopen, is het belangrijk om goed na te denken over welke materialen u wilt gebruiken.

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is helemaal op uw wensen aan te passen: u kiest de kleur, print en afwerking. Daardoor hoeft u de dakkapel niet te verven en heeft u geen last van afbladderende verf. Bij een kunststof dakkapel kunt u er vanuit gaan dat hij niet verkleurt, omdat wij de kunststof van een UV-beschermlaag voorzien. Wij geven u daarom ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van de kunststof dakkapellen.

Kunststof dakkapellen zijn erg onderhoudsarm en hebben een lange levensduur, doordat kunststof een sterk materiaal is dat niet roest en zeer licht is. U kunt er zelfs voor kiezen om nerven in de kunststof te laten verwerken, zodat de kunststof dakkapel de stijlvolle uitstraling van een houten dakkapel heeft.

 • Onderhoudsarm
 • Lange levensduur
 • Geen verkleuring

 

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats op maat gemaakt. Een bijkomend voordeel is dat de plaatsing vervolgens slechts 2,5 uur duurt, omdat hij kant-en-klaar naar u toe wordt gebracht. Daarnaast is een prefab dakkapel voorzien van EDPM-dakbedekking, die maar liefst 50 jaar meegaat. Een prefab dakkapel is een duurzame woonoplossing van hoge kwaliteit.

 • Duurzaam
 • Plaatsing in 2,5 uur
 • Dakkapel op maat

 

Houten dakkapel

Een houten dakkapel heeft het voordeel dat u alle keuze hebt in afwerking, details, kleuren en maten. Een dakkapel van hout heeft een natuurlijke uitstraling en is makkelijk te repareren als de dakkapel door een grote storm beschadigd is. Hout is een materiaal dat makkelijk te bewerken valt, wat een houten dakkapel zeer geschikt maakt voor maatwerk.

 • Natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk te repareren
 • Geschikt voor maatwerk

 

Klantervaringen uit Almere  en omgeving

“Onze dakkapel is snel en netjes geplaatst. De dakkapel is geplaatst op zolder, waardoor we een slaapkamer voor ons kind hebben kunnen creëren. Ik had niet verwacht dat een dakkapel zoveel ruimte op zou leveren. Daarnaast is het fijn dat we in de zomer de kamer goed kunnen luchten. Vanaf het eerste adviesgesprek tot het monteren van de dakkapel verliep alles heel ordelijk.”
Peter Bos uit Parkwijk (Almere)

 

“Supertevreden met onze nieuwe dakkapel. Na een duidelijk en prettig adviesgesprek hebben we voor een kunststof dakkapel gekozen. Vanaf het eerste moment voelde het contact met het personeel goed aan. De dakkapel was binnen een paar uur geplaatst. Ze staan open voor vragen en hebben ons met veel geduld geïnformeerd en geadviseerd.”
Fam. van Dijk uit Almere Poort (Almere)

Offerte dakkapel

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Almere. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan