Offerte aanvragen voor een dakkapel in Amersfoort?

Je wilt de goedkoopste dakkapel, maar wel eentje met hoogstaande bewezen kwaliteit, garantie en snelle levertijd. Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan voor je dakkapel in Amersfoort bij dakkapel.nl, en laat ons je overtuigen dat wij de beste prijs, levertijd en garantievoorwaarden hebben.

Offerte dakkapel Amersfoort

Dakkapel Amersfoort, Utrecht

DAKKAPEL LATEN PLAATSEN IN AMERSFOORT

Een dakkapel op jouw woning in Amersfoort is al binnen 1 dag geplaatst en zorgt voor meer leefruimte en wooncomfort. Met name bij schuine daken kun je de ruimte beter benutten na plaatsing van een dakkapel. We plaatsen al jaren dakkapellen in alle wijken van Amersfoort, zoals Soesterkwartier, Kattenbroek en Vathorst. Dakkapel.nl is gespecialiseerd in houten, kunststof en prefab dakkapellen.

Waarom een dakkapel in Amersfoort, Utrecht kopen?

 • Meer woonruimte
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Plaatsingen in alle wijken van Amersfoort
 • Meer daglicht

Recent geplaatste dakkapellen

Dakkapel in dennengroen

490 x 175cm

Deze dakkapel is voorzien van 2 ventilatieroosters in de vaste ramen.
De vlakke kunststof kozijnen in de kleur RAL 9016 (wit) geven het een mooie moderne look.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt.

Dakkapel met sleepdak

420 x 208cm

Onlangs mochten wij deze grote dakkapel met sleepdak plaatsen in Zoetermeer.
De dakkapel is uitgevoerd met een inpandige goot en heeft dakpannen bovenop liggen.
Het glas in deze dakkapel is zonwerend.

dakkapel met extra bovenlichten

379 x 175cm

deze bijzondere dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Rijswijk.
De kozijnen zijn uitgevoerd met 4 draaikiep ramen waarbij boven elk raam een vast raam zit met een verticale roedeverdeling. Dit creëert een mooi klassiek beeld en staat perfect bij de rest van de woning.
Ook is het deze dakkapel extra goed geïsoleerd door het gebruik van extra isolatie (RC waarde 6.0) en tripple glas.

Houten dakkapel in Bussum

345 x 125cm

Deze dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout en meranti hardhouten kozijnen.
3 ramen kunnen open en 1 raam is vast, maar doordat hier gebruik is gemaakt van een vaste vleugel is het allemaal 1 mooi geheel.

Dakkapel zonder overstek met zinken zijwangen

240 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Den Haag.
De dakkapel is uitgevoerd in de kleur antracietgrijs en heeft fels zinken zijwangen.
De onderkant van de zijwangen hebben verholen goten waardoor het water afgevoerd kan worden.

houten dakkapellen met mooi groot boeideel

446 x 125cm

Deze 2 prachtige dakkapellen mochten wij onlangs in Laren plaatsen.
De dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout, de dakkapellen zijn voorzien van houten kozijnen en zijn volledig afgelakt geleverd.

perfecte kleuren match

270 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Zaandam de kleuren (RAL 3005 wijn-rood) zijn perfect afgestemd op de kleuren van de woning wat het tot een mooi geheel maakt.

Mooie afwisseling met kleur en materiaal

330 x 175cm

Onlangs mochten wij deze prachtige dakkapel in Oldemarkt plaatsen.
Deze dakkapel is uitgevoerd met verschillende kleuren en materialen en is toch een mooi geheel.
Het boeideel en de voorkanten zijn van Trespa in de kleur wit. de zijwangen zijn van keralit in de kleur staalblauw.
Onder het boeideel zit een rolluik verwerkt.

Vergunning dakkapel  Amersfoort

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor een dakkapel aan de achterkant van het huis. Voor aanpassingen aan de voorkant van het huis is het soms wel verplicht om een vergunning aan te vragen. Wilt u weten of het nodig is om bij gemeente Amersfoort een vergunning aan te vragen? Vraag ons dan om advies.

Prijs dakkapel in Amersfoort Kosten vergunning Amersfoort
€ 4.000 € 220 (minimumbedrag)
€ 4.500 € 220 (minimumbedrag)
€ 5.000 € 220 (minimumbedrag)
€ 5.500 € 220 (minimumbedrag)
€ 6.000 € 220 (minimumbedrag)
€ 6.500 € 220 (minimumbedrag)
€ 7.000 € 220 (minimumbedrag)
€ 7.500 € 221,25 (2,95% van de bouwkosten)
€ 8.000 € 236 (2,95% van de bouwkosten)
Dakkapellen boven € 8.000 Boven € 8.000 kost een vergunning 2,95% van de totale bouwkosten.

  De kosten van een bouwvergunning zijn 2,95% van de bouwkosten tot € 25.000 met een minimumbedrag van € 220. U moet dus minimaal € 220 aan leges betalen als het nodig is om een vergunning aan te vragen.  

Dakkapel prijzen

Wilt u weten wat de kosten zijn van een dakkapel inclusief de plaatsing? Bekijk de prijzen van een dakkapel hieronder.

Soort dakkapel Vanafprijs Direct naar
Prefab dakkapel In overleg Meer informatie over prefab dakkapellen
Kunststof dakkapel € 3.420 Meer informatie over kunststof dakkapellen
Houten dakkapel € 3.767 Meer informatie over houten dakkapellen

 

Projecten in Amersfoort

Wij hebben al vele dakkapellen geplaatst in Amersfoort en omgeving, waarschijnlijk ook in uw buurt. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dakkapellen die de afgelopen jaren door ons in Amersfoort zijn geplaatst.

Kunststof dakkapel in Liendert

Voor deze klant uit Liendert hebben wij een kunststof dakkapel van 2,50 x 1,50 meter met 2 draaikiepramen geplaatst. Hij woonde net 1,5 jaar in Amersfoort en wilde zijn zolder beter bewoonbaar maken. Deze goed geïsoleerde dakkapel met een RC-waarde van 3,5 kan warmte goed binnen houden in de winter. De draaikiepramen zijn helemaal open te kiepen, zodat hij in de zomer de kamer goed kunt luchten. Deze kunststof dakkapel is daarnaast ook voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Kunststof dakkapel in Puntenburg

Deze grote dakkapel van bijna 5 meter breed hebben wij geplaatst bij een klant uit Puntenburg. Het betreft een kunststof dakkapel van 1,50 meter hoog met in totaal 4 ramen, waarvan drie draaikiepramen, zodat er veel daglicht de kamer binnenkomt. Deze dakkapel werd op een zonnige dag geplaatst en de klant was blij dat hij gelijk van het daglicht kon genieten.

Dakkapel soorten

Als u overweegt om een dakkapel te kopen, is het belangrijk om goed na te denken over welke materialen u wilt gebruiken.

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is helemaal op uw wensen aan te passen: u kiest de kleur, print en afwerking. U heeft de mogelijkheid om zelf de kleur van de kunststof te kiezen en daardoor hoeft u de dakkapel niet te verven en heeft u geen last van afbladderende verf. Bij een kunststof dakkapel kunt u er vanuit gaan dat hij niet verkleurt, omdat wij de kunststof van een UV-beschermlaag voorzien. Wij geven u daarom ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van de kunststof dakkapellen. Kunststof dakkapellen zijn erg onderhoudsarm en hebben een lange levensduur, doordat kunststof een sterk materiaal is dat niet roest en zeer licht is. U kunt er zelfs voor kiezen om nerven in de kunststof te laten verwerken, zodat hij de stijlvolle uitstraling van een houten dakkapel heeft.

 • Onderhoudsarm
 • Lange levensduur
 • Geen verkleuring

 

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kan de prefab dakkapel helemaal op maat gemaakt worden. Een bijkomend voordeel is dat de plaatsing vervolgens slechts 2,5 uur duurt, omdat hij kant-en-klaar naar u toe wordt gebracht. Daarnaast is een prefab dakkapel voorzien van EDPM-dakbedekking, die maar liefst 50 jaar mee gaat. Een prefab dakkapel is een duurzame woonoplossing van hoge kwaliteit.

 • Duurzaam
 • Plaatsing in 2,5 uur
 • Dakkapel op maat

 

Houten dakkapel

Een houten dakkapel heeft het voordeel dat u alle keuze hebt in afwerking, details, kleuren en maten. Een dakkapel van hout heeft een natuurlijke uitstraling en is makkelijk te repareren als de dakkapel door een grote storm beschadigd is. Hout is een materiaal dat makkelijk te bewerken valt, wat een houten dakkapel zeer geschikt maakt voor maatwerk.

 • Natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk te repareren
 • Geschikt voor maatwerk

 

Klantervaringen uit Amersfoort en omgeving

"Afgelopen maand hebben we een dakkapel laten plaatsen door deze mannen. De zolderkamer is veel ruimer geworden en door het extra zonlicht een stuk beter te gebruiken. Deskundige vakmannen, die tijdens het hele traject erg duidelijk en vriendelijk zijn geweest."

F. Yilmaz uit Kattenbroek (Amersfoort)

"Duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. Je krijgt echt de ruimte om vragen te stellen. We hebben een tijd op het internet rondgezocht en offertes opgevraagd, maar we hebben nergens een goedkopere offerte gevonden. We zijn er na 1,5 jaar nog steeds erg blij mee!"

B. van der Pol uit Soesterkwartier (Amersfoort)

Offerte dakkapel Amersfoort

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Amersfoort. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Amersfoort