Offerte aanvragen voor een dakkapel in Amsterdam?

Je wilt de goedkoopste dakkapel, maar wel eentje met hoogstaande bewezen kwaliteit, garantie en snelle levertijd. Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan voor je dakkapel in Amsterdam bij dakkapel.nl, en laat ons je overtuigen dat wij de beste prijs, levertijd en garantievoorwaarden hebben.

Offerte dakkapel Amsterdam

DAKKAPEL AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND

DAKKAPEL LATEN PLAATSEN IN AMSTERDAM

Met een op maat gemaakte dakkapel creëer je meer woonruimte in jouw huis in Amsterdam. Of je nou in Watergraafsmeer, Tuindorp of Geuzenveld woont: wij kunnen overal in Amsterdam binnen 8 uur een dakkapel plaatsen. Ben je op zoek naar een kunststof of houten dakkapel? Dakkapel.nl adviseert je graag welke soort dakkapel het beste bij je huis past.

Waarom een dakkapel in Amsterdam, Noord-Holland kopen?

 • Meer woonruimte
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Plaatsingen in alle wijken van Amsterdam
 • Meer daglicht

Recent geplaatste dakkapellen

Brede klassieke dakkapel in Blaricum

600 x 150cm

Deze klassieke dakkapel plaatsten wij in Blaricum.

Strak en witte dakkapel in Berkel & Rodenrijs

Kunststof dakkapel in RAL 9001 (crème) met Schüco verdiepte kunststof kozijnen in RAL 9001 (crème) | Trespa Paneel in RAL 9001 (crème) | Trespa Boeideel in RAL 9001 (crème) geplaatst in Bleiswijk.

Strak blauw in Colmschate

Hout dakkapel in RAL 9001 (crème) | Keralit horizontaal Zijwangen in RAL 7016 (antracietgrijs) geplaatst in postcode 7429.

Mooie kapel Kerkrade

Trespa dakkapel geplaatst in postcode 4476.

Bijzonder dakoverstek in Deventer

Red Cedar dakkapel geplaatst in postcode 7413.

Duo plaatsing in Laren

Trespa dakkapel geplaatst in postcode 1251.

Dakkapel plaatsing in Schipluiden

Kunststof dakkapel geplaatst in postcode 2636.

Ruime dakkapel in antraciet met 2 kozijnen en groot paneel

Ruime dakkapel in het mooie Leusden nabij Utrecht. Deze dakkapel is over twee kamers geplaatst waarbij de beschikbare ruimte op het dak optimaal benut is.

Vergunning dakkapel Amsterdam

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor een dakkapel aan de achterkant van het huis. Voor aanpassingen aan de voorkant van het huis is het soms wel verplicht om een vergunning aan te vragen. Wilt u weten of het nodig is om bij gemeente Amsterdam een vergunning aan te vragen? Vraag ons dan om advies. Als u een vergunning nodig hebt, moet u in Amsterdam voor bouwkosten tot 50.000 euro minimaal 250 euro voor een vergunning betalen of 2,96% van het totaal aan bouwkosten. Volgens deze berekening hoeft u pas meer dan 250 euro te betalen voor een bouwvergunning als u een dakkapel wilt laten plaatsen die meer dan 8.445 euro kost. Voorbeeld: U wilt een dakkapel die in totaal 4.995 euro kost. Dan rekent u uit wat 2,96% van 4.995 euro is: 148 euro. Dit is onder het minimale bedrag van een bouwvergunning (250 euro) en daarom worden de kosten van de bouwvergunning 250 euro.

Prijs dakkapel in Amsterdam Kosten vergunning
Prijzen van dakkapellen van maximaal 8.445 euro 250 euro
9.000 euro 266 euro
10.000 euro 296 euro
11.000 euro 325 euro
12.000 euro 355 euro

 

Dakkapel prijzen

Wilt u weten wat de kosten zijn van een dakkapel inclusief de plaatsing? Bekijk de prijzen van een dakkapel hieronder.

Soort dakkapel Vanafprijs Direct naar
Prefab dakkapel In overleg Meer informatie over prefab dakkapellen
Kunststof dakkapel 3.420 euro Meer informatie over kunststof dakkapellen
Houten dakkapel 3.767 euro Meer informatie over houten dakkapellen

Projecten in Amsterdam

Wij hebben al vele dakkapellen geplaatst in Amsterdam en omgeving, waarschijnlijk ook in uw buurt. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dakkapellen die de afgelopen jaren door ons in Amsterdam zijn geplaatst.

Kunststof dakkapel in Watergraafsmeer

Voor deze klant uit Watergraafsmeer hebben wij een kunststof dakkapel van 2,50 x 1,50 meter met 2 draaikiepramen geplaatst. Hij woonde net 1,5 jaar in Amsterdam en wilde zijn zolder beter bewoonbaar maken. Deze goed geïsoleerde dakkapel met een RC-waarde van 3,5 kan warmte goed binnen houden in de winter. De draaikiepramen kunt u helemaal open zetten, zodat u in de zomer de kamer goed kunt luchten. Deze kunststof dakkapel is daarnaast ook voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Kunststof dakkapel in Bos en Lommer

Deze grote dakkapel van bijna 5 meter breed hebben wij geplaatst bij een klant uit Bos en Lommer. Het betreft een kunststof dakkapel van 1,50 meter hoog met in totaal 4 ramen, waarvan drie draaikiepramen, zodat er veel daglicht de kamer binnenkomt. Deze dakkapel werd op een zonnige dag geplaatst en de klant was blij dat hij gelijk van het daglicht kon genieten.

Dakkapel soorten

Als u overweegt om een dakkapel te kopen, is het belangrijk om goed na te denken over welke materialen u wilt gebruiken.

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is helemaal op uw wensen aan te passen: u kiest de kleur, print en afwerking. U heeft de mogelijkheid om zelf de kleur van de kunststof te kiezen en daardoor hoeft u de dakkapel niet te verven en heeft u geen last van afbladderende verf. Bij een kunststof dakkapel kunt u er vanuit gaan dat hij niet verkleurt, omdat wij de kunststof van een UV-beschermlaag voorzien. Wij geven u daarom ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van de kunststof dakkapellen. Kunststof dakkapellen zijn erg onderhoudsarm en hebben een lange levensduur, doordat kunststof een sterk materiaal is dat niet roest en zeer licht is. U kunt er zelfs voor kiezen om nerven in de kunststof te laten verwerken, zodat hij de stijlvolle uitstraling van een houten dakkapel heeft.

 • Onderhoudsarm
 • Lange levensduur
 • Geen verkleuring

 

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kan de prefab dakkapel helemaal op maat gemaakt worden. Een bijkomend voordeel is dat de plaatsing vervolgens slechts 2,5 uur duurt, omdat hij kant-en-klaar naar u toe wordt gebracht. Daarnaast is een prefab dakkapel voorzien van EDPM-dakbedekking, die maar liefst 50 jaar mee gaat. Een prefab dakkapel is een duurzame woonoplossing van hoge kwaliteit.

 • Duurzaam
 • Plaatsing in 2,5 uur
 • Dakkapel op maat

 

Houten dakkapel

Een houten dakkapel heeft het voordeel dat u alle keuze hebt in afwerking, details, kleuren en maten. Een dakkapel van hout heeft een natuurlijke uitstraling en is makkelijk te repareren als de dakkapel door een grote storm beschadigd is. Hout is een materiaal dat makkelijk te bewerken valt, wat een houten dakkapel zeer geschikt maakt voor maatwerk.

 • Natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk te repareren
 • Geschikt voor maatwerk

 

Klantervaringen uit Amsterdam en omgeving

"Via een kennis waren we in contact gebracht met Dakkapel.nl. Ik had niet verwacht dat het plaatsen van een dakkapel zo snel kon gaan. We zijn blij met het persoonlijke advies en de professionele houding van het personeel!"

Familie Steevens uit Geuzenveld (Amsterdam)

"Ik moet eerlijk zeggen dat wij een beetje tegen de verbouwing op zagen. Het levert toch altijd veel stress en gedoe op. Toch moet ik zeggen dat het mij enorm is meegevallen! De dakkapel is snel geplaatst en de specialisten waren erg vriendelijk. Ik zou bijna zeggen: doe mij er nog maar één!

Familie Vermeulen uit Bos en Lommer (Amsterdam)

Offerte dakkapel Amsterdam

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Amsterdam. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Amsterdam