DAKKAPEL DEN HAAG

Door een dakkapel te plaatsen, creëer je binnen 1 dag meer woonruimte en daglicht in jouw woning in Den Haag. We hebben al op vele Haagse daken in de wijken Ypenburg, Spoorwijk en Loosduinen een dakkapel mogen plaatsen. Dakkapel.nl is gespecialiseerd in houten, kunststof en prefab dakkapellen.

Waarom een dakkapel in Den haag kopen?

 • Meer woonruimte
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Plaatsingen in alle wijken van Den Haag
 • Meer daglicht

Onze projecten

Houten dakkapel

5.40 x 1.75

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 8.854,-

Meranti hardhouten kozijnen A-klasse 3 keer draaikiep ramen Zijwangen Red Cedar gegrond Boeideel WBP Multiplex garantie plaat (10 jaar) R.C. Waarde 4.5 HR++ glas

Houten dakkapel

2.10 x 1.38

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 7.024,-

Meranti A-klasse kozijn R.C. waarde 4.5 HR++ glas 2 naar buiten te openen ramen Roeden verdeling verticaal Extra details / profileringen in de boeideel (dakrand) Zinken kraal Omgekeerd rolluik volledig weggewerkt in de dakkapel Gehele dakkapel afgelakt in kleur Binnen afwerking met kraaldelen

Houten dakkapel

4.80 x 1.50

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 8.053,-

Meranti A-klasse kozijn R.C.waarde 3.5 HR++ glas 2 naar buiten te openen ramen Paneel voorzien van Red Ceder schroten Zijwangen van Red Ceder schroten Zinken kraal Gehele dakkapel afgelakt in kleur

Kunststof dakkapel

2,50 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 6.052,-

Volledig Trespa créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 Elektrisch (Somfy) bedienbaar rolluik 2 draaikiepramen Verholen goten Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Kunststof dakkapel

4,00 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 6.020,-

Trespa antraciet RAL 7016 R.C. waarde 4.5 HR++ glas Schüco kunststof vlakke kozijnen Zwart Ubiflex lood vervanger

Vergunning dakkapel Den Haag

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor een dakkapel aan de achterkant van het huis. Voor aanpassingen aan de voorkant van het huis is het soms wel verplicht om een vergunning aan te vragen. Wilt u weten of het nodig is om bij gemeente Den Haag een vergunning aan te vragen? Vraag ons dan om advies.

Als u een vergunning nodig heeft, moet u in Den Haag minimaal € 115,45 aan leges betalen voor een bouwvergunning. Hieronder ziet u hoeveel een bouwvergunning in Den Haag kost:

Prijs dakkapel in Den Haag Kosten vergunning Den Haag
€ 4.000 € 115,45 (minimumbedrag)
€ 4.500 € 115,45 (minimumbedrag)
€ 5.000 € 125,- (2,5% van de bouwkosten)
€ 5.500 € 137,50 (2,5% van de bouwkosten)
€ 6.000 € 150,-  (2,5% van de bouwkosten)
€ 6.500 € 162,50 (2,5% van de bouwkosten)
€ 7.000 € 175,- (2,5% van de bouwkosten)
€ 7.500 € 187,50 (2,5% van de bouwkosten)
€ 8.000 € 200,- (2,5% van de bouwkosten)
Dakkapellen boven € 8.000 Boven 8.000 kost een vergunning 2,5% van de totale bouwkosten.

 

Dakkapel prijzen

Wilt u weten wat de kosten zijn van een dakkapel inclusief de plaatsing? Bekijk de prijzen van een dakkapel hieronder.

Soort dakkapel Vanafprijs Direct naar
Prefab dakkapel In overleg Meer informatie over prefab dakkapellen
Kunststof dakkapel € 3.420 Meer informatie over kunststof dakkapellen
Houten dakkapel € 3.767 Meer informatie over houten dakkapellen

 

Projecten in Den Haag

Wij hebben al vele dakkapellen geplaatst in Den Haag en omgeving, waarschijnlijk ook in uw buurt. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dakkapellen die de afgelopen jaren door ons in Den Haag zijn geplaatst.

Kunststof dakkapel in Escamp

Voor deze klant uit Escamp hebben wij een kunststof dakkapel van 2,50 x 1,50 meter met 2 draaikiepramen geplaatst. Hij woonde net 1,5 jaar in Den Haag en wilde zijn zolder beter bewoonbaar maken. Deze goed geïsoleerde dakkapel met een RC-waarde van 3,5 kan warmte goed binnen houden in de winter. De draaikiepramen zijn helemaal open te kiepen, zodat hij in de zomer de kamer goed kunt luchten. Deze kunststof dakkapel is daarnaast ook voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Kunststof dakkapel in Schilderswijk

Deze grote dakkapel van bijna 5 meter breed hebben wij geplaatst bij een klant uit Schilderswijk. Het betreft een kunststof dakkapel van 1,50 meter hoog met in totaal 4 ramen, waarvan drie draaikiepramen, zodat er veel daglicht de kamer binnenkomt. Deze dakkapel werd op een zonnige dag geplaatst en de klant was blij dat hij gelijk van het daglicht kon genieten.

Dakkapel soorten

Als u overweegt om een dakkapel te kopen, is het belangrijk om goed na te denken over welke materialen u wilt gebruiken.

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is helemaal op uw wensen aan te passen: u kiest de kleur, print en afwerking. U heeft de mogelijkheid om zelf de kleur van de kunststof te kiezen en daardoor hoeft u de dakkapel niet te verven en heeft u geen last van afbladderende verf. Bij een kunststof dakkapel kunt u er vanuit gaan dat hij niet verkleurt, omdat wij de kunststof van een UV-beschermlaag voorzien. Wij geven u daarom ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van de kunststof dakkapellen.

Kunststof dakkapellen zijn erg onderhoudsarm en hebben een lange levensduur, doordat kunststof een sterk materiaal is dat niet roest en zeer licht is. U kunt er zelfs voor kiezen om nerven in de kunststof te laten verwerken, zodat hij de stijlvolle uitstraling van een houten dakkapel heeft.

 • Onderhoudsarm
 • Lange levensduur
 • Geen verkleuring

 

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kan de prefab dakkapel helemaal op maat gemaakt worden. Een bijkomend voordeel is dat de plaatsing vervolgens slechts 2,5 uur duurt, omdat hij kant-en-klaar naar u toe wordt gebracht. Daarnaast is een prefab dakkapel voorzien van EDPM-dakbedekking, die maar liefst 50 jaar mee gaat. Een prefab dakkapel is een duurzame woonoplossing van hoge kwaliteit.

 • Duurzaam
 • Plaatsing in 2,5 uur
 • Dakkapel op maat

 

Houten dakkapel

Een houten dakkapel heeft het voordeel dat u alle keuze hebt in afwerking, details, kleuren en maten. Een dakkapel van hout heeft een natuurlijke uitstraling en is makkelijk te repareren als de dakkapel door een grote storm beschadigd is. Hout is een materiaal dat makkelijk te bewerken valt, wat een houten dakkapel zeer geschikt maakt voor maatwerk.

 • Natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk te repareren
 • Geschikt voor maatwerk

 

Klantervaringen uit Den Haag en omgeving

“Heel prettig en meedenkend personeel. Ik wist zelf niet goed waar ik moest beginnen, maar ze hebben heel goed geadviseerd. Super prijs/kwaliteitverhouding. We kunnen de ruimte op zolder tegenwoordig een stuk beter gebruiken.”
W. de Jong uit Segbroek (Den Haag)

“Onze slaapkamer was altijd vrij donker, maar sinds de dakkapel is geplaatst hebben we veel meer daglicht in onze kamer. We kunnen de slaapkamer nu een stuk beter luchten, waardoor de ruimte een stuk leefbaarder is geworden. Personeel was overigens erg vriendelijk, topservice!”
Emily Meijer uit Haagse Hout (Den Haag)

Offerte dakkapel

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Den Haag. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan