Offerte aanvragen voor een dakkapel in Den Haag?

Je wilt de goedkoopste dakkapel, maar wel eentje met hoogstaande bewezen kwaliteit, garantie en snelle levertijd. Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan voor je dakkapel in Den Haag bij dakkapel.nl, en laat ons je overtuigen dat wij de beste prijs, levertijd en garantievoorwaarden hebben.

Offerte dakkapel Den Haag

Dakkapel Den Haag, Zuid-Holland

DAKKAPEL LATEN PLAATSEN IN DEN HAAG

Door een dakkapel te plaatsen, creëer je binnen 1 dag meer woonruimte en daglicht in jouw woning in Den Haag. We hebben al op vele Haagse daken in de wijken Ypenburg, Spoorwijk en Loosduinen een dakkapel mogen plaatsen. Dakkapel.nl is gespecialiseerd in houten, kunststof en prefab dakkapellen.

Waarom een dakkapel in Den Haag, Zuid-Holland kopen?

 • Meer woonruimte
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Plaatsingen in alle wijken van Den Haag
 • Meer daglicht

Recent geplaatste dakkapellen

Duo plaatsing, dubbel zoveel ruimte

420 x 131cm

Deze monumenten-blauwe dakkapellen mochten wij onlangs plaatsen in Oostwold. Wij mochten de klanten blij maken met extra ruimte op zowel de eerste als de tweede verdieping!
De dakkapellen hebben verdiepte kozijnen en wij mochten ook de vergunningsaanvraag regelen voor de klant.

Staalblauwe dakkapel

253 x 150cm

Vandaag mochten wij deze staalblauwe dakkapel plaatsen in Wateringen. De dakkapel is afgewerkt met keralit in de kleur RAL 5011. Onder het boeideel zit een rolluik weggewerkt en het dak is verstevigd ten behoeve van zonnepanelen. In het vaste raam zit een ventilatierooster die zorgt voor een goede circulatie van verse lucht in de woning.

Dakkapel met elektrisch rolluik

375 x 150cm

Deze dakkapel heeft een elektrisch rolluik onder het boeideel weggewerkt. De geleiders lopen strak langs de kozijnen waardoor het nauwelijks zichtbaar is dat er een rolluik bij zit. En toch is het heerlijk om wanneer gewenst de zon of de warmte tegen te kunnen houden.
De dakkapel is afgewerkt met keralit in de kleur RAL 7016 (antracietgrijs) en in de vaste ramen zijn ventilatieroosters geplaatst.

Dakkapel met 4 vlaks roeden in het glas

290 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Bergschenhoek. Om de dakkapel mooi aan te laten sluiten bij de rest van de woning zijn er in het glas roeden geplaatst.
Verder is de dakkapel afgewerkt met trespa platen in de kleur RAL 9001 crème wit.
De draaiende delen zijn voorzien van aluminium inzethorren zodat ongedierte en muggen met dit warme weer mooi buiten gehouden kunnen worden.

Dakkapel met rolluiken

384 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Groot-Ammers. De dakkapel is afgewerkt met keralit en heeft onder het boeideel 2 elektrisch bedienbare rolluiken weggewerkt.

Klaar voor de toekomst

435 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Bodegraven, de nieuwe eigenaren zijn hiermee helemaal klaar voor de toekomst doordat de dakkapel extra versteviging heeft om zonnepanelen op te plaatsen. De dakkapel heeft ook een verhoogde RC waarde waardoor deze extra geïsoleerd.
Onder het boeideel zijn rolluiken weggewerkt.

draaikiep in kleur antraciet-grijs

431 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd in de kleur RAL 7016 (antracietgrijs) met witte kozijnen. De draaiende delen hebben weer dezelfde kleur als de rest van de dakkapel wat het een mooi speels effect geeft.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt en het dak is extra verstevigd zodat hier zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.
Wij kunnen ook het grove afval afvoeren, dit plaatsen wij in big bags en nemen wij mee op de aanhangers.

Dakkapel van Keralit

310 x 130cm

Deze dakkapel is afgewerkt met horizontale keralit rabatdelen.
De RC waarde is verhoogd waardoor deze extra geïsoleerd is, daarnaast is ook het dak extra verstevigd zodat hier zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.

Vergunning dakkapel Den Haag

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor een dakkapel aan de achterkant van het huis. Voor aanpassingen aan de voorkant van het huis is het soms wel verplicht om een vergunning aan te vragen. Wilt u weten of het nodig is om bij gemeente Den Haag een vergunning aan te vragen? Vraag ons dan om advies. Als u een vergunning nodig heeft, moet u in Den Haag minimaal € 115,45 aan leges betalen voor een bouwvergunning. Hieronder ziet u hoeveel een bouwvergunning in Den Haag kost:

Prijs dakkapel in Den Haag Kosten vergunning Den Haag
€ 4.000 € 115,45 (minimumbedrag)
€ 4.500 € 115,45 (minimumbedrag)
€ 5.000 € 125,- (2,5% van de bouwkosten)
€ 5.500 € 137,50 (2,5% van de bouwkosten)
€ 6.000 € 150,-  (2,5% van de bouwkosten)
€ 6.500 € 162,50 (2,5% van de bouwkosten)
€ 7.000 € 175,- (2,5% van de bouwkosten)
€ 7.500 € 187,50 (2,5% van de bouwkosten)
€ 8.000 € 200,- (2,5% van de bouwkosten)
Dakkapellen boven € 8.000 Boven € 8.000 kost een vergunning 2,5% van de totale bouwkosten.

 

Dakkapel prijzen

Wilt u weten wat de kosten zijn van een dakkapel inclusief de plaatsing? Bekijk de prijzen van een dakkapel hieronder.

Soort dakkapel Vanafprijs Direct naar
Prefab dakkapel In overleg Meer informatie over prefab dakkapellen
Kunststof dakkapel € 3.420 Meer informatie over kunststof dakkapellen
Houten dakkapel € 3.767 Meer informatie over houten dakkapellen

 

Projecten in Den Haag

Wij hebben al vele dakkapellen geplaatst in Den Haag en omgeving, waarschijnlijk ook in uw buurt. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dakkapellen die de afgelopen jaren door ons in Den Haag zijn geplaatst.

Kunststof dakkapel in Escamp

Voor deze klant uit Escamp hebben wij een kunststof dakkapel van 2,50 x 1,50 meter met 2 draaikiepramen geplaatst. Hij woonde net 1,5 jaar in Den Haag en wilde zijn zolder beter bewoonbaar maken. Deze goed geïsoleerde dakkapel met een RC-waarde van 3,5 kan warmte goed binnen houden in de winter. De draaikiepramen zijn helemaal open te kiepen, zodat hij in de zomer de kamer goed kunt luchten. Deze kunststof dakkapel is daarnaast ook voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Kunststof dakkapel in Schilderswijk

Deze grote dakkapel van bijna 5 meter breed hebben wij geplaatst bij een klant uit Schilderswijk. Het betreft een kunststof dakkapel van 1,50 meter hoog met in totaal 4 ramen, waarvan drie draaikiepramen, zodat er veel daglicht de kamer binnenkomt. Deze dakkapel werd op een zonnige dag geplaatst en de klant was blij dat hij gelijk van het daglicht kon genieten.

Dakkapel soorten

Als u overweegt om een dakkapel te kopen, is het belangrijk om goed na te denken over welke materialen u wilt gebruiken.

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is helemaal op uw wensen aan te passen: u kiest de kleur, print en afwerking. U heeft de mogelijkheid om zelf de kleur van de kunststof te kiezen en daardoor hoeft u de dakkapel niet te verven en heeft u geen last van afbladderende verf. Bij een kunststof dakkapel kunt u er vanuit gaan dat hij niet verkleurt, omdat wij de kunststof van een UV-beschermlaag voorzien. Wij geven u daarom ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van de kunststof dakkapellen. Kunststof dakkapellen zijn erg onderhoudsarm en hebben een lange levensduur, doordat kunststof een sterk materiaal is dat niet roest en zeer licht is. U kunt er zelfs voor kiezen om nerven in de kunststof te laten verwerken, zodat hij de stijlvolle uitstraling van een houten dakkapel heeft.

 • Onderhoudsarm
 • Lange levensduur
 • Geen verkleuring

 

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kan de prefab dakkapel helemaal op maat gemaakt worden. Een bijkomend voordeel is dat de plaatsing vervolgens slechts 2,5 uur duurt, omdat hij kant-en-klaar naar u toe wordt gebracht. Daarnaast is een prefab dakkapel voorzien van EDPM-dakbedekking, die maar liefst 50 jaar mee gaat. Een prefab dakkapel is een duurzame woonoplossing van hoge kwaliteit.

 • Duurzaam
 • Plaatsing in 2,5 uur
 • Dakkapel op maat

 

Houten dakkapel

Een houten dakkapel heeft het voordeel dat u alle keuze hebt in afwerking, details, kleuren en maten. Een dakkapel van hout heeft een natuurlijke uitstraling en is makkelijk te repareren als de dakkapel door een grote storm beschadigd is. Hout is een materiaal dat makkelijk te bewerken valt, wat een houten dakkapel zeer geschikt maakt voor maatwerk.

 • Natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk te repareren
 • Geschikt voor maatwerk

 

Klantervaringen uit Den Haag en omgeving

"Heel prettig en meedenkend personeel. Ik wist zelf niet goed waar ik moest beginnen, maar ze hebben heel goed geadviseerd. Super prijs/kwaliteitverhouding. We kunnen de ruimte op zolder tegenwoordig een stuk beter gebruiken."

W. de Jong uit Segbroek (Den Haag)

"Onze slaapkamer was altijd vrij donker, maar sinds de dakkapel is geplaatst hebben we veel meer daglicht in onze kamer. We kunnen de slaapkamer nu een stuk beter luchten, waardoor de ruimte een stuk leefbaarder is geworden. Personeel was overigens erg vriendelijk, topservice!"

Emily Meijer uit Haagse Hout (Den Haag)

Offerte dakkapel Den Haag

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Den Haag. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Den Haag