Offerte aanvragen voor een dakkapel in Deventer?

Je wilt de goedkoopste dakkapel, maar wel eentje met hoogstaande bewezen kwaliteit, garantie en snelle levertijd. Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan voor je dakkapel in Deventer bij dakkapel.nl, en laat ons je overtuigen dat wij de beste prijs, levertijd en garantievoorwaarden hebben.

Offerte dakkapel Deventer

Dakkapel Deventer, Overijssel

DAKKAPEL LATEN PLAATSEN IN DEVENTER

Om een dakkapel op je woning in Deventer te plaatsen, heb je meestal geen vergunning nodig. Een dakkapel plaatsen is een perfecte manier om snel meer leefruimte en daglicht te creëren. Onze dakdekkers hebben al vele houten en kunststof dakkapellen geplaatst in de wijken Zandweerd, Bergweide, De Hoven en Keizerslanden.Meer daglicht

Waarom een dakkapel in Deventer, Overijssel kopen?

 • Meer woonruimte
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Plaatsingen in alle wijken van Deventer
 • Meer daglicht

Recent geplaatste dakkapellen

Dubbele dakkapel

411 x 175cm

2x dezelfde dakkapel op beide verdiepingen van de woning.
De dakkapellen hebben een combinatie van de kleuren RAL 7016 (antraciet) en RAL 9016 (wit)

Extra geïsoleerde dakkapel

3700 x 1500cm

Deze antracietgrijze dakkapel heeft twee rolluiken onder het boeideel weggewerkt. Daarnaast is de dakkapel extra geïsoleerd, in het dak, zijwangen en glas (HR+++). En het dak is extra verstevigd om zonnepanelen op te kunnen plaatsen.
Helemaal klaar voor de duurzame toekomst.

Trespa, creme wit

450 x 160cm

Deze dakkapel is afgewerkt met trespa HPL platen in de kleur RAL 9001 creme wit.

Dakkapel met triple glas

417 x 175cm

Deze dakkapel is uitgevoerd met triple glas waardoor de dakkapel beter geïsoleerd is.

Alle maten zijn mogelijk

940 x 175cm

Hier is mooi te zien dat er van alles mogelijk is. Er is hier een klein raampje gerealiseerd voor de badkamer zodat het daar goed kan ventileren, maar wel genoeg privacy biedt.
Verder is de dakkapel afgewerkt met keralit en is er onder het boeideel een rolluik weggewerkt.

Keralit in Soest

454 x 175cm

Deze witte dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Soest. De dakkapel past mooi bij de woning omdat de horizontale rabatdelen die op de gevel van de woning zitten ook toegepast zijn op de dakkapel.

Brede dakkapel met rolluiken

710 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Sleeuwijk. De dakkapel is over 2 kamer geplaatst waardoor er over de gehele breedte van de woning lekker veel ruimte bij is gekomen.
Onder het boeideel is voor elk kozijn een rolluik weggewerkt.

Donkere dakkapel met screen

422 x 175cm

Deze dakkapel heeft onder het boeideel een screen weggewerkt zitten. Doordat de geleiders ook in dezelfde kleur antraciet (RAL 7016) uitgevoerd zijn zie je helemaal niks van het screen als deze naar boven opgerold is. En toch kan je de warmte en het licht buiten houden als dit nodig is.

Vergunning dakkapel Deventer

Meestal heeft u voor een dakkapel in de gemeente Deventer geen vergunning nodig. Als u een dakkapel wilt plaatsen aan de voorkant van het huis, is het in sommige gevallen wel nodig om een vergunning aan te vragen. Dat komt doordat het aangezicht van het huis en de straat verandert. Wilt u weten of u een vergunning nodig heeft? Neem dan direct contact met ons op.

Prijs dakkapel in Deventer Kosten vergunning Deventer
€ 2.500,- € 350,- (minimumbedrag)
€ 3.000,- € 350,- (minimumbedrag)
€ 3.500,- € 350,- (minimumbedrag)
€ 4.000,- € 350,- (minimumbedrag)
€ 4.500,- € 350,- (minimumbedrag)
€ 5.000,- € 350,- (minimumbedrag)
€ 5.500,- € 350,- (minimumbedrag)
€ 6.000,- € 360,-
€ 6.500,- € 390,-
€ 7.000,- € 420,-
€ 7.500,- € 450,-
€ 8.000,- € 480,-
Dakkapellen boven € 8.000,- Voor dakkapellen boven € 8.000,- betaalt u voor een bouwvergunning in Deventer 6% van de totale bouwkosten.

 

Dakkapel prijzen

Wilt u weten wat de kosten zijn van een dakkapel inclusief de plaatsing? Bekijk de prijzen van een dakkapel hieronder.

Soort dakkapel Vanafprijs Direct naar
Prefab dakkapel In overleg Meer informatie over prefab dakkapellen
Kunststof dakkapel € 3.420 Meer informatie over kunststof dakkapellen
Houten dakkapel € 3.767 Meer informatie over houten dakkapellen

 

Projecten in Deventer

Wij hebben al vele dakkapellen geplaatst in Deventer en omgeving, waarschijnlijk ook in uw buurt. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dakkapellen die de afgelopen jaren door ons in Deventer zijn geplaatst.

Kunststof dakkapel in Snippeling

Voor deze klant uit Snippeling hebben wij een kunststof dakkapel van 2,50 x 1,50 meter met 2 draaikiepramen geplaatst. Hij woonde net 1,5 jaar in Snippeling en wilde zijn zolder beter bewoonbaar maken. Deze goed geïsoleerde dakkapel met een RC-waarde van 3,5 kan warmte goed binnen houden in de winter. De draaikiepramen zijn helemaal open te kiepen, zodat hij in de zomer de kamer goed kunt luchten. Deze kunststof dakkapel is daarnaast ook voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Kunststof dakkapel in Keizerslanden

Deze grote dakkapel van bijna 5 meter breed hebben wij geplaatst bij een klant uit Keizerslanden. Het betreft een kunststof dakkapel van 1,50 meter hoog met in totaal 4 ramen, waarvan drie draaikiepramen, zodat er veel daglicht de kamer binnenkomt. Deze dakkapel werd op een zonnige dag geplaatst en de klant was blij dat hij gelijk van het daglicht kon genieten.

Dakkapel soorten

Als u overweegt om een dakkapel te kopen, is het belangrijk om goed na te denken over welke materialen u wilt gebruiken.

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is helemaal op uw wensen aan te passen: u kiest de kleur, print en afwerking. U heeft de mogelijkheid om zelf de kleur van de kunststof te kiezen en daardoor hoeft u de dakkapel niet te verven en heeft u geen last van afbladderende verf. Bij een kunststof dakkapel kunt u er vanuit gaan dat hij niet verkleurt, omdat wij de kunststof van een UV-beschermlaag voorzien. Wij geven u daarom ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van de kunststof dakkapellen. Kunststof dakkapellen zijn erg onderhoudsarm en hebben een lange levensduur, doordat kunststof een sterk materiaal is dat niet roest en zeer licht is. U kunt er zelfs voor kiezen om nerven in de kunststof te laten verwerken, zodat hij de stijlvolle uitstraling van een houten dakkapel heeft.

 • Onderhoudsarm
 • Lange levensduur
 • Geen verkleuring

 

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kan de prefab dakkapel helemaal op maat gemaakt worden. Een bijkomend voordeel is dat de plaatsing vervolgens slechts 2,5 uur duurt, omdat hij kant-en-klaar naar u toe wordt gebracht. Daarnaast is een prefab dakkapel voorzien van EDPM-dakbedekking, die maar liefst 50 jaar mee gaat. Een prefab dakkapel is een duurzame woonoplossing van hoge kwaliteit.

 • Duurzaam
 • Plaatsing in 2,5 uur
 • Dakkapel op maat

 

Houten dakkapel

Een houten dakkapel heeft het voordeel dat u alle keuze hebt in afwerking, details, kleuren en maten. Een dakkapel van hout heeft een natuurlijke uitstraling en is makkelijk te repareren als de dakkapel door een grote storm beschadigd is. Hout is een materiaal dat makkelijk te bewerken valt, wat een houten dakkapel zeer geschikt maakt voor maatwerk.

 • Natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk te repareren
 • Geschikt voor maatwerk

 

Klantervaringen uit Deventer en omgeving

"Wat een ruimte! Echt bizar hoeveel ruimte een dakkapel oplevert. We hebben op zolder een dakkapel laten plaatsen en we kunnen de zolder daardoor een stuk beter gebruiken. De dakkapel was binnen een paar uur geplaatst. Bedankt voor de topservice!"

K. Mieden uit Spikvoorde, Deventer

"Vriendelijk en deskundig personeel. Voorafgaand aan het plaatsen hebben ze ook goed advies gegeven en onze vragen zorgvuldig beantwoord. Mijn neef zit in de bouw en tipte ons over Dakkapel.nl. Geen moment spijt van gehad!"

Familie Willems uit Bergweide, Deventer

Offerte dakkapel Deventer

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Deventer. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Deventer