Offerte aanvragen voor een dakkapel in Haarlem?

Je wilt de goedkoopste dakkapel, maar wel eentje met hoogstaande bewezen kwaliteit, garantie en snelle levertijd. Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan voor je dakkapel in Haarlem bij dakkapel.nl, en laat ons je overtuigen dat wij de beste prijs, levertijd en garantievoorwaarden hebben.

Offerte dakkapel Haarlem

Dakkapel Haarlem, Noord-Holland

DAKKAPEL LATEN PLAATSEN IN HAARLEM

Een dakkapel creëert meer daglicht en woonruimte in jouw woning in Haarlem. Bij Dakkapel.nl vindt je kunststof of houten dakkapellen voor een zeer gunstige prijs. Je hebt bovendien maar weinig overlast van deze verbouwing, want een dakkapel is meestal binnen 8 uur geplaatst. Kies je voor een prefab dakkapel? Dan duurt het slechts 2,5 uur. We hebben al meerdere dakkapellen geplaatst in de Potgietersbuurt, Parkwijk en Boerhaavewijk.

Waarom een dakkapel in Haarlem, Noord-Holland kopen?

 • Meer woonruimte
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Plaatsingen in alle wijken van Haarlem
 • Meer daglicht

Recent geplaatste dakkapellen

Dakkapel met versteviging voor zonnepanelen

325 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Den Haag. De dakkapel heeft extra versteviging zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden, wel zo duurzaam!

2 pareltjes naast elkaar

515 x 175cm

Deze 2 pareltjes mochten wij onlangs in Cothen plaatsen. Deze witte dakkapellen zijn afgewerkt met keralit en hebben een aluminium kraal als daktrim. Wist je dat je korting krijgt op je dakkapel als je samen met de buren een dakkapel laat plaatsen?

Dakkapel in de winter plaatsen

420 x 150cm

Door weer en wind staan onze monteurs voor u klaar om de dakkapel te plaatsen. In elk seizoen kunnen dakkapellen geplaatst worden. Onze monteurs hebben materialen bij zich om de dakkapel om in elke weersomstandigheden te kunnen plaatsen.

Dakkapel over 2 kamers

415 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij in Utrecht plaatsen. De dakkapel geeft extra licht en ruimte over 2 kamers. De muur tussen de kamers is door het paneel niet zichtbaar aan de buitenzijde.
De dakkapel is volledig in de kleur RAL 7016 (antracietgrijs) gemaakt. Ook de kozijnen en de daktrim zijn in deze kleur waardoor het 1 mooi geheel is.

Strakke en moderne dakkapel

350 x 176cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs in Almere plaatsen. De dakrand is afgewerkt met een aluminiumkraal en in de kozijnen zijn 2 ventilatieroosters weggewerkt. De dakkapel heeft een extra hoogte, waardoor er nog meer ruimte gecreëerd wordt op de zolder.

Grote witte dakkapel

536 x 175cm

Mooie brede dakkapel van meer dan 5 meter. Afgewerkt met trespa in de kleur wit.

Dakkapel Hellevoetsluis

248 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Hellevoetsluis, de dakkapel is afgewerkt met Keralit in de kleur antracietgrijs. In het vaste raam zit een rooster voor een goede ventilatie in de kamer.
Het dak van de dakkapel is extra verstevigd zodat hier zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.

Houten dakkapel

283 x 175cm

Deze dakkapel is volledig van hout, de buitenzijde is afgewerkt met Red Cedar platen en afgelakt in RAL 9001

Vergunning dakkapel Haarlem

Het kan zo zijn dat u voor het plaatsen van een dakkapel een bouwvergunning nodig hebt. Voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant van uw huis is vaak een vergunning vereist. Dit is meestal niet het geval voor dakkapellen aan de achterkant van de woning. Vergunningen hebben verschillende prijzen per gemeente. In Haarlem betaalt u voor een vergunning altijd 2,97% van de bouwkosten met een minimumbedrag van 138 euro. Volgens deze berekening betaalt u meer dan het minimum van 138 euro als u een dakkapel wilt die meer dan 4.647 euro kost. Voorbeeld: U wilt een dakkapel die in totaal 5.445 euro kost. Dan rekent u uit wat 2,97% van 5.445 euro is: 162 euro. Dit is meer dan het minimumbedrag van 138 euro en daarom betaalt u 162 euro voor de bouwvergunning.

Prijs dakkapel in Haarlem Kosten vergunning
Prijzen van dakkapellen van maximaal 4.647 euro 138 euro
5.000 euro 148 euro
6.000 euro 178 euro
7.000 euro 208 euro
8.000 euro 238 euro
9.000 euro 267 euro

De gemeente Haarlem doet momenteel mee aan een pilot met Blitts, waardoor u heel eenvoudig in 5 stappen een vergunning voor een dakkapel kunt aanvragen. Bekijk de website van de Gemeente Haarlem voor meer informatie.  

Dakkapel prijzen

Wilt u weten wat de kosten zijn van een dakkapel inclusief de plaatsing? Bekijk de prijzen van een dakkapel hieronder.

Soort dakkapel Vanafprijs Direct naar
Prefab dakkapel In overleg Meer informatie over prefab dakkapellen
Kunststof dakkapel 3.420 euro Meer informatie over kunststof dakkapellen
Houten dakkapel 3.767 euro Meer informatie over houten dakkapellen

Projecten in Haarlem

Wij plaatsen al jaren dakkapellen in de binnenstad van Haarlem, maar ook in onder andere Schalkwijk en de Bomenbuurt. Bekijk hieronder waar in Haarlem wij huizen al voorzien hebben van een mooie dakkapel.  

Kunststof dakkapel in Europawijk

Een antracietgrijze kunststof dakkapel past goed bij de donkere dakpannen van deze klant uit Haarlem. Hij koos voor deze 4 meter brede dakkapel, omdat hij de zolder ook als slaapruimte gebruikt en hij daar rechtop wilde kunnen staan. Een bijkomend voordeel van deze dakkapel is dat hij de zolder nu ook een stuk beter kan ventileren.

Kunststof dakkapel in Kleverpark

Deze klant uit Haarlem gaf bij ons aan dat zij graag meer daglicht op zolder wilde. Dat is gelukt met de 4,5 meter brede dakkapel, die wij afgelopen jaar bij haar hebben geplaatst. Met maar liefst 5 ramen, waarvan 3 draaikiepramen, heeft zij nu veel daglicht op zolder. Deze dakkapel was in ongeveer 8 uur geplaatst.

Soorten dakkapellen

Er zijn belangrijke verschillen tussen kunststof dakkapellen en houten dakkapellen. Bekijk hieronder de eigenschappen en voordelen van een kunststof dakkapel, houten dakkapel en prefab dakkapel.

Kunststof dakkapel

Bij een kunststof dakkapel kiest u zelf de print, kleur en afwerking. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor nerven in de kunststof, zodat de dakkapel de uitstraling heeft van een houten dakkapel. U kiest de kleur van de kunststof en hierdoor hoeft de dakkapel niet geverfd te worden. Het materiaal wordt voorzien van een UV-beschermlaag, waardoor de kunststof niet verkleurt. Daarom geven wij u 10 jaar garantie op het kleurechtheid van de kunststof dakkapellen. Een kunststof dakkapel is een sterk, duurzaam en onderhoudsarm product dat niet roest.

 • Bijna geen onderhoud
 • Lange levensduur
 • Kunststof verkleurt niet

 

Houten dakkapel

Een houten dakkapel is geschikt voor een dakkapel op maat, doordat hout een makkelijk te bewerken materiaal is. Mocht u snel uitgekeken zijn op een kleur, dan is een houten dakkapel een geschikte optie, omdat deze eenvoudig over te verven is. Bij beschadigingen door hevige storm is een houten dakkapel goed te repareren. Daarnaast heeft u met een houten dakkapel veel keuze in afwerking, kleuren en details.

 • Geschikt voor maatwerk
 • Natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk te repareren

 

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel wordt helemaal op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Het voordeel hiervan is dat het plaatsen slechts 2,5 uur duurt. De dakkapel wordt kant-en-klaar naar u toe gebracht. Een prefab dakkapel is duurzaam, omdat hij is voorzien van EDPM-dakbedekking, die maar liefst 50 jaar meegaat.

 • Binnen 2,5 uur geplaatst
 • Duurzaam
 • Dakkapel op maat

Klantervaringen uit Haarlem  en omgeving

"We konden op zolder amper rechtop lopen, maar sinds de dakkapel is geplaatst, komen we ook veel vaker op zolder! Bedankt voor de goede service!"

Familie Dekker uit Parkwijk (Haarlem)

"Een kennis van mij had een dakkapel laten plaatsen via Dakkapel.nl en zo kwam ik met hen in contact. We hebben allebei een drukke baan en daarom was het erg prettig dat ze de dakkapel zo snel konden plaatsen. Dat scheelt een hoop stress!"

Familie Versteeghen uit Koninginnebuurt (Haarlem)

"De dakkapel was snel geplaatst en het personeel was erg professioneel en vriendelijk!

Familie Yilmaz uit Boerhaavewijk (Haarlem)

Offerte dakkapel Haarlem

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Haarlem. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Haarlem

Wij zijn op vakantie

Dakkapel.nl is gesloten van 8 augustus t/m 28 augustus 2022.

Je kunt natuurlijk nog steeds een offerte aanvragen, een dakkapel configureren of rustig rondkijken. We nemen dan contact met je op na de vakantie.

Voor spoedvragen, mail je naar bouwvak@dakkapel.nl