Offerte aanvragen voor een dakkapel in Leiden?

Je wilt de goedkoopste dakkapel, maar wel eentje met hoogstaande bewezen kwaliteit, garantie en snelle levertijd. Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan voor je dakkapel in Leiden bij dakkapel.nl, en laat ons je overtuigen dat wij de beste prijs, levertijd en garantievoorwaarden hebben.

Offerte dakkapel Leiden

DAKKAPEL LEIDEN, ZUID-HOLLAND

DAKKAPEL LATEN PLAATSEN IN LEIDEN

In jouw woning in Leiden kun je al binnen 1 dag meer woonruimte en daglicht creëren door het plaatsen van een dakkapel. Een dakkapel zorgt daarnaast voor een waardestijging van je huis. Doordat wij al vele dakkapellen hebben geplaatst in Merenwijk, Tuinstadwijk en Hoge Mors, weten wij precies wanneer je een vergunning nodig hebt om een dakkapel te plaatsen. Dakkapel.nl is gespecialiseerd in houten, kunststof en prefab dakkapellen.

Waarom een dakkapel in Leiden, Zuid-Holland kopen?

 • Meer woonruimte
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Plaatsingen in alle wijken van Leiden
 • Meer daglicht

Recent geplaatste dakkapellen

Brede klassieke dakkapel in Blaricum

600 x 150cm

Deze klassieke dakkapel plaatsten wij in Blaricum.

Strak en witte dakkapel in Berkel & Rodenrijs

Kunststof dakkapel in RAL 9001 (crème) met Schüco verdiepte kunststof kozijnen in RAL 9001 (crème) | Trespa Paneel in RAL 9001 (crème) | Trespa Boeideel in RAL 9001 (crème) geplaatst in Bleiswijk.

Strak blauw in Colmschate

Hout dakkapel in RAL 9001 (crème) | Keralit horizontaal Zijwangen in RAL 7016 (antracietgrijs) geplaatst in postcode 7429.

Mooie kapel Kerkrade

Trespa dakkapel geplaatst in postcode 4476.

Bijzonder dakoverstek in Deventer

Red Cedar dakkapel geplaatst in postcode 7413.

Duo plaatsing in Laren

Trespa dakkapel geplaatst in postcode 1251.

Dakkapel plaatsing in Schipluiden

Kunststof dakkapel geplaatst in postcode 2636.

Ruime dakkapel in antraciet met 2 kozijnen en groot paneel

Ruime dakkapel in het mooie Leusden nabij Utrecht. Deze dakkapel is over twee kamers geplaatst waarbij de beschikbare ruimte op het dak optimaal benut is.

Vergunning dakkapel Leiden

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor een dakkapel aan de achterkant van het huis. Voor aanpassingen aan de voorkant van het huis is het soms wel verplicht om een vergunning aan te vragen. Wilt u weten of het nodig is om bij gemeente Leiden een vergunning aan te vragen? Vraag ons dan om advies. Als u een vergunning nodig hebt, moet u in Leiden € 38,53 aan leges betalen voor een bouwvergunning voor een dakkapel onder de € 10.000.

Prijs dakkapel in Leiden Kosten vergunning Leiden
€ 4.000 € 38,53
€ 4.500 € 38,53
€ 5.000 € 38,53
€ 5.500 € 38,53
€ 6.000 € 38,53
€ 6.500 € 38,53
€ 7.000 € 38,53
€ 7.500 € 38,53
€ 8.000 € 38,53
€ 8.500 € 38,53
€ 9.000 € 38,53
€ 9.500 € 38,53
Dakkapellen boven € 10.000 Boven € 10.000 kost een vergunning 1,72% van de totale bouwkosten.

 

Dakkapel prijzen

Wilt u weten wat de kosten zijn van een dakkapel inclusief de plaatsing? Bekijk de prijzen van een dakkapel hieronder.

Soort dakkapel Vanafprijs Direct naar
Prefab dakkapel In overleg Meer informatie over prefab dakkapellen
Kunststof dakkapel € 3.420 Meer informatie over kunststof dakkapellen
Houten dakkapel € 3.767 Meer informatie over houten dakkapellen

 

Projecten in Leiden

Wij hebben al vele dakkapellen geplaatst in Leiden en omgeving, waarschijnlijk ook in uw buurt. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dakkapellen die de afgelopen jaren door ons in Leiden zijn geplaatst.

Kunststof dakkapel in Hoge Mors

Voor deze klant uit Hoge Mors hebben wij een kunststof dakkapel van 2,50 x 1,50 meter met 2 draaikiepramen geplaatst. Hij woonde net 1,5 jaar in Leiden en wilde zijn zolder beter bewoonbaar maken. Deze goed geïsoleerde dakkapel met een RC-waarde van 3,5 kan warmte goed binnen houden in de winter. De draaikiepramen zijn helemaal open te kiepen, zodat hij in de zomer de kamer goed kunt luchten. Deze kunststof dakkapel is daarnaast ook voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Kunststof dakkapel in Leeuwenhoek

Deze grote dakkapel van bijna 5 meter breed hebben wij geplaatst bij een klant uit Leeuwenhoek. Het betreft een kunststof dakkapel van 1,50 meter hoog met in totaal 4 ramen, waarvan drie draaikiepramen, zodat er veel daglicht de kamer binnenkomt. Deze dakkapel werd op een zonnige dag geplaatst en de klant was blij dat hij gelijk van het daglicht kon genieten.

Dakkapel soorten

Als u overweegt om een dakkapel te kopen, is het belangrijk om goed na te denken over welke materialen u wilt gebruiken.

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is helemaal op uw wensen aan te passen: u kiest de kleur, print en afwerking. U heeft de mogelijkheid om zelf de kleur van de kunststof te kiezen en daardoor hoeft u de dakkapel niet te verven en heeft u geen last van afbladderende verf. Bij een kunststof dakkapel kunt u er vanuit gaan dat hij niet verkleurt, omdat wij de kunststof van een UV-beschermlaag voorzien. Wij geven u daarom ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van de kunststof dakkapellen. Kunststof dakkapellen zijn erg onderhoudsarm en hebben een lange levensduur, doordat kunststof een sterk materiaal is dat niet roest en zeer licht is. U kunt er zelfs voor kiezen om nerven in de kunststof te laten verwerken, zodat hij de stijlvolle uitstraling van een houten dakkapel heeft.

 • Onderhoudsarm
 • Lange levensduur
 • Geen verkleuring

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kan de prefab dakkapel helemaal op maat gemaakt worden. Een bijkomend voordeel is dat de plaatsing vervolgens slechts 2,5 uur duurt, omdat hij kant-en-klaar naar u toe wordt gebracht. Daarnaast is een prefab dakkapel voorzien van EDPM-dakbedekking, die maar liefst 50 jaar mee gaat. Een prefab dakkapel is een duurzame woonoplossing van hoge kwaliteit.

 • Duurzaam
 • Plaatsing in 2,5 uur
 • Dakkapel op maat

Houten dakkapel

Een houten dakkapel heeft het voordeel dat u alle keuze hebt in afwerking, details, kleuren en maten. Een dakkapel van hout heeft een natuurlijke uitstraling en is makkelijk te repareren als de dakkapel door een grote storm beschadigd is. Hout is een materiaal dat makkelijk te bewerken valt, wat een houten dakkapel zeer geschikt maakt voor maatwerk.

 • Natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk te repareren
 • Geschikt voor maatwerk

 

Klantervaringen uit Leiden en omgeving

"Prettig in communicatie en goed te bereiken als je vragen hebt. Ik heb zelf ook ervaring in de bouw en kan je vertellen dat ze met een hele scherpe offerte komen. Afspraken zijn ze altijd nagekomen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, bedankt!"

Mare van der Meulen uit Merenwijk (Leiden)

"Vakkundig en betrouwbaar personeel. Ze gaven tijdens het adviesgesprek duidelijk advies over de prijzen, plaatsing en grootte van de dakkapel. De prijs viel ons ook reuze mee!"

Eric van den Bosch uit Stevenshof (Leiden)  

Offerte dakkapel Leiden

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Leiden. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Leiden