Offerte aanvragen voor een dakkapel in Delft?

Je wilt de goedkoopste dakkapel, maar wel eentje met hoogstaande bewezen kwaliteit, garantie en snelle levertijd. Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan voor je dakkapel in Delft bij dakkapel.nl, en laat ons je overtuigen dat wij de beste prijs, levertijd en garantievoorwaarden hebben.

Offerte dakkapel Delft

Dakkapel Delft, Zuid-Holland

DAKKAPEL LATEN PLAATSEN IN DELFT?

Creëer meer leefruimte en daglicht met een dakkapel op jouw woning in Delft. Een bijkomend voordeel: je hebt in Delft meestal geen vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel. Wij hebben al vele houten en kunststof dakkapellen geplaatst in de wijken Buitenhof, Tanthof, Abtswoude, Vrijenban, Voorhof en Delftse Hout.

Waarom een dakkapel in Delft, Zuid-Holland kopen?

 • Meer woonruimte
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Plaatsingen in alle wijken van Delft
 • Meer daglicht

Recent geplaatste dakkapellen

Wijnrood boeideel

440 x 150cm

Deze dakkapel heeft een wijnrood boeideel en draai-kiep ramen. De rest van de dakkapel is crème wit.
Zoals u kunt zien op de foto regende het, ook in de regen kunnen wij dakkapellen plaatsen, het dak is maar kort open en voor u het weet heeft u een prachtige dakkapel op uw woning staan.

Dakkapel in Puttershoek

430 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Puttershoek. Een dakkapel die afgewerkt is met trespa platen in de kleur antracietgrijs (RAL 7016) met verdiepte Schüco kozijnen in de kleur wit (RAL 9016)

Dakkapel met rolluiken

360 x 150cm

Zoals duidelijk te zien is op de foto is deze dakkapel voorzien van rolluiken. Het rolluik kan volledig naar beneden maar kan ook in ventilatiestand (waarbij er tussen de lamellen ruimte blijft voor ventilatie) gezet worden.

Staalblauwe dakkapel

427 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd in keralit staalblauw. De Schüco kunststof kozijnen zijn wit en de draaikiep ramen zijn weer staalblauw.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt.

Dakkapel met airco

260 x 150cm

Deze dakkapel heeft een minirooftop airco bovenop het dak staan en is nauwelijks zichtbaar. De minirooftop staat bekend om zijn mooie vormgeving.

Dakkapel zonder overstek

290 x 150cm

Deze dakkapel van kunststof heeft geen overstek en is afgewerkt met trespa in de kleur crème-wit (RAL 9001)

Klassieke kunststof dakkapel

430 x 150cm

Wij mochten deze kunststof dakkapel plaatsen in Den Haag. De afwerking is van kunststof keralit. Onder het boeideel zit een rolluik weggewerkt en de RC waarde is verhoogd waardoor de dakkapel extra geïsoleerd is.

Meerdere kleuren

315 x 150cm

Deze dakkapel heeft een leuke kleurencombinatie, de zijwangen, voorkant en draaiende delen zijn monumenten-blauw (RAL 5004) het boeideel, daktrim, kozijnen en geleiders van de rolluiken zijn crème-wit (RAL 9001)

Vergunning dakkapel Delft

In de meeste gevallen hoeft u voor het plaatsen van een dakkapel geen vergunning aan te vragen bij de gemeente Delft. Voor dakkapellen aan de voorkant van het huis is in sommige gevallen wel een vergunning nodig, omdat het aangezicht van het huis en de straat hierdoor verandert. Wilt u weten of u in uw situatie een vergunning nodig heeft? Vraag ons dan om advies.

Prijs dakkapel in Delft Kosten vergunning Delft
€ 2.500,- € 105,- (minimumbedrag)
€ 3.000,- € 105,- (minimumbedrag)
€ 3.500,- € 105,- (minimumbedrag)
€ 4.000,- € 120,-
€ 4.500,- € 135,-
€ 5.000,- € 150,-
€ 5.500,- € 165,-
€ 6.000,- € 180,-
€ 6.500,- € 195,-
€ 7.000,- € 210,-
€ 7.500,- € 225,-
€ 8.000,- € 240,-
Dakkapellen boven € 8.000,- Voor dakkapellen boven € 8.000,- betaalt u voor een bouwvergunning in Delft 3% van de totale bouwkosten.

Dakkapel prijzen

Wilt u weten wat de kosten zijn van een dakkapel inclusief de plaatsing? Bekijk de prijzen van een dakkapel hieronder.

Soort dakkapel Vanafprijs Direct naar
Prefab dakkapel In overleg Meer informatie over prefab dakkapellen
Kunststof dakkapel € 3.420 Meer informatie over kunststof dakkapellen
Houten dakkapel € 3.767 Meer informatie over houten dakkapellen

Projecten in Delft

Wij hebben al vele dakkapellen geplaatst in Delft en omgeving, waarschijnlijk ook in uw buurt. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dakkapellen die de afgelopen jaren door ons in Delft zijn geplaatst.

Kunststof dakkapel in Abstwoude

Voor deze klant uit Abstwoude hebben wij een kunststof dakkapel van 2,50 x 1,50 meter met 2 draaikiepramen geplaatst. Hij woonde net 1,5 jaar in Abstwoude en wilde zijn zolder beter bewoonbaar maken. Deze goed geïsoleerde dakkapel met een RC-waarde van 3,5 kan warmte goed binnen houden in de winter. De draaikiepramen zijn helemaal open te kiepen, zodat hij in de zomer de kamer goed kunt luchten. Deze kunststof dakkapel is daarnaast ook voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Kunststof dakkapel in Voorhof

Deze grote dakkapel van bijna 5 meter breed hebben wij geplaatst bij een klant uit Voorhof. Het betreft een kunststof dakkapel van 1,50 meter hoog met in totaal 4 ramen, waarvan drie draaikiepramen, zodat er veel daglicht de kamer binnenkomt. Deze dakkapel werd op een zonnige dag geplaatst en de klant was blij dat hij gelijk van het daglicht kon genieten.

Dakkapel soorten

Als u overweegt om een dakkapel te kopen, is het belangrijk om goed na te denken over welke materialen u wilt gebruiken.

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is helemaal op uw wensen aan te passen: u kiest de kleur, print en afwerking. U heeft de mogelijkheid om zelf de kleur van de kunststof te kiezen en daardoor hoeft u de dakkapel niet te verven en heeft u geen last van afbladderende verf. Bij een kunststof dakkapel kunt u er vanuit gaan dat hij niet verkleurt, omdat wij de kunststof van een UV-beschermlaag voorzien. Wij geven u daarom ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van de kunststof dakkapellen. Kunststof dakkapellen zijn erg onderhoudsarm en hebben een lange levensduur, doordat kunststof een sterk materiaal is dat niet roest en zeer licht is. U kunt er zelfs voor kiezen om nerven in de kunststof te laten verwerken, zodat hij de stijlvolle uitstraling van een houten dakkapel heeft.

 • Onderhoudsarm
 • Lange levensduur
 • Geen verkleuring

 

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kan de prefab dakkapel helemaal op maat gemaakt worden. Een bijkomend voordeel is dat de plaatsing vervolgens slechts 2,5 uur duurt, omdat hij kant-en-klaar naar u toe wordt gebracht. Daarnaast is een prefab dakkapel voorzien van EDPM-dakbedekking, die maar liefst 50 jaar mee gaat. Een prefab dakkapel is een duurzame woonoplossing van hoge kwaliteit.

 • Duurzaam
 • Plaatsing in 2,5 uur
 • Dakkapel op maat

 

Houten dakkapel

Een houten dakkapel heeft het voordeel dat u alle keuze hebt in afwerking, details, kleuren en maten. Een dakkapel van hout heeft een natuurlijke uitstraling en is makkelijk te repareren als de dakkapel door een grote storm beschadigd is. Hout is een materiaal dat makkelijk te bewerken valt, wat een houten dakkapel zeer geschikt maakt voor maatwerk.

 • Natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk te repareren
 • Geschikt voor maatwerk

 

Klantervaringen uit Delft en omgeving

"Vroeger konden we onze zolder niet goed gebruiken door een gebrek aan ruimte. Sinds we de dakkapel hebben geplaatst, komen we veel vaker boven. We kunnen tegenwoordig rechtop staan op zolder: een verademing. Het plaatsen ging erg snel en we zijn goed geadviseerd door het personeel."

K. Merema uit Voorhof (Delft)

"We zijn verbaasd over hoeveel daglicht we nu in de slaapkamer hebben door de dakkapel. Het is echt de moeite waard geweest. Daarnaast hebben we erg weinig last gehad van bouwpuin. Ze ruimden alles snel en netjes op en alles was binnen een dag klaar. We zijn er enorm blij mee."

Familie Gelders uit Vrijenban (Delft)

Offerte dakkapel Delft

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Delft. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Delft

Wij zijn op vakantie

Dakkapel.nl is gesloten van 8 augustus t/m 28 augustus 2022.

Je kunt natuurlijk nog steeds een offerte aanvragen, een dakkapel configureren of rustig rondkijken. We nemen dan contact met je op na de vakantie.

Voor spoedvragen, mail je naar bouwvak@dakkapel.nl