Een dakkapel laten plaatsen
in Delft

DAKKAPEL DELFT

Creëer meer leefruimte en daglicht met een dakkapel op jouw woning in Delft. Een bijkomend voordeel: je hebt in Delft meestal geen vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel. Wij hebben al vele houten en kunststof dakkapellen geplaatst in de wijken Buitenhof, Tanthof, Abtswoude, Vrijenban, Voorhof en Delftse Hout.

Waarom een dakkapel in Delft kopen?

 

 • Meer woonruimte
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Plaatsingen in alle wijken van Delft
 • Meer daglicht

Onze projecten

Houten dakkapel

4.80 x 1.50

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 8.053,-

Meranti A-klasse kozijn R.C.waarde 3.5 HR++ glas 2 naar buiten te openen ramen Paneel voorzien van Red Ceder schroten Zijwangen van Red Ceder schroten Zinken kraal Gehele dakkapel afgelakt in kleur

Houten dakkapel

5.40 x 1.75

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 8.854,-

Meranti hardhouten kozijnen A-klasse 3 keer draaikiep ramen Zijwangen Red Cedar gegrond Boeideel WBP Multiplex garantie plaat (10 jaar) R.C. Waarde 4.5 HR++ glas

Kunststof dakkapel

2,50 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 5.065,-

Volledig Trespa in de kleur créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 2 draaikiepramen Ubiflex loodvervanger Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Kunststof dakkapel

4,00 x 1,75

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 7.556,-

Volledig Keralit Créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 3 draaikiepramen Ubiflex loodvervanger Rolluik voorbereiding Keralit paneel Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Kunststof dakkapel

2,50 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 6.052,-

Volledig Trespa créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 Elektrisch (Somfy) bedienbaar rolluik 2 draaikiepramen Verholen goten Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Vergunning dakkapel Delft

In de meeste gevallen hoeft u voor het plaatsen van een dakkapel geen vergunning aan te vragen bij de gemeente Delft. Voor dakkapellen aan de voorkant van het huis is in sommige gevallen wel een vergunning nodig, omdat het aangezicht van het huis en de straat hierdoor verandert. Wilt u weten of u in uw situatie een vergunning nodig heeft? Vraag ons dan om advies.

Prijs dakkapel in Delft Kosten vergunning Delft
€ 2.500,- € 105,- (minimumbedrag)
€ 3.000,- € 105,- (minimumbedrag)
€ 3.500,- € 105,- (minimumbedrag)
€ 4.000,- € 120,-
€ 4.500,- € 135,-
€ 5.000,- € 150,-
€ 5.500,- € 165,-
€ 6.000,- € 180,-
€ 6.500,- € 195,-
€ 7.000,- € 210,-
€ 7.500,- € 225,-
€ 8.000,- € 240,-
Dakkapellen boven € 8.000,- Voor dakkapellen boven € 8.000,- betaalt u voor een bouwvergunning in Delft 3% van de totale bouwkosten.

Dakkapel prijzen

Wilt u weten wat de kosten zijn van een dakkapel inclusief de plaatsing? Bekijk de prijzen van een dakkapel hieronder.

Soort dakkapel Vanafprijs Direct naar
Prefab dakkapel In overleg Meer informatie over prefab dakkapellen
Kunststof dakkapel € 3.420 Meer informatie over kunststof dakkapellen
Houten dakkapel € 3.767 Meer informatie over houten dakkapellen

Projecten in Delft

Wij hebben al vele dakkapellen geplaatst in Delft en omgeving, waarschijnlijk ook in uw buurt. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dakkapellen die de afgelopen jaren door ons in Delft zijn geplaatst.

Kunststof dakkapel in Abstwoude

Voor deze klant uit Abstwoude hebben wij een kunststof dakkapel van 2,50 x 1,50 meter met 2 draaikiepramen geplaatst. Hij woonde net 1,5 jaar in Abstwoude en wilde zijn zolder beter bewoonbaar maken. Deze goed geïsoleerde dakkapel met een RC-waarde van 3,5 kan warmte goed binnen houden in de winter. De draaikiepramen zijn helemaal open te kiepen, zodat hij in de zomer de kamer goed kunt luchten. Deze kunststof dakkapel is daarnaast ook voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Kunststof dakkapel in Voorhof

Deze grote dakkapel van bijna 5 meter breed hebben wij geplaatst bij een klant uit Voorhof. Het betreft een kunststof dakkapel van 1,50 meter hoog met in totaal 4 ramen, waarvan drie draaikiepramen, zodat er veel daglicht de kamer binnenkomt. Deze dakkapel werd op een zonnige dag geplaatst en de klant was blij dat hij gelijk van het daglicht kon genieten.

Dakkapel soorten

Als u overweegt om een dakkapel te kopen, is het belangrijk om goed na te denken over welke materialen u wilt gebruiken.

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is helemaal op uw wensen aan te passen: u kiest de kleur, print en afwerking. U heeft de mogelijkheid om zelf de kleur van de kunststof te kiezen en daardoor hoeft u de dakkapel niet te verven en heeft u geen last van afbladderende verf. Bij een kunststof dakkapel kunt u er vanuit gaan dat hij niet verkleurt, omdat wij de kunststof van een UV-beschermlaag voorzien. Wij geven u daarom ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van de kunststof dakkapellen.

Kunststof dakkapellen zijn erg onderhoudsarm en hebben een lange levensduur, doordat kunststof een sterk materiaal is dat niet roest en zeer licht is. U kunt er zelfs voor kiezen om nerven in de kunststof te laten verwerken, zodat hij de stijlvolle uitstraling van een houten dakkapel heeft.

 • Onderhoudsarm
 • Lange levensduur
 • Geen verkleuring

 

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kan de prefab dakkapel helemaal op maat gemaakt worden. Een bijkomend voordeel is dat de plaatsing vervolgens slechts 2,5 uur duurt, omdat hij kant-en-klaar naar u toe wordt gebracht. Daarnaast is een prefab dakkapel voorzien van EDPM-dakbedekking, die maar liefst 50 jaar mee gaat. Een prefab dakkapel is een duurzame woonoplossing van hoge kwaliteit.

 • Duurzaam
 • Plaatsing in 2,5 uur
 • Dakkapel op maat

 

Houten dakkapel

Een houten dakkapel heeft het voordeel dat u alle keuze hebt in afwerking, details, kleuren en maten. Een dakkapel van hout heeft een natuurlijke uitstraling en is makkelijk te repareren als de dakkapel door een grote storm beschadigd is. Hout is een materiaal dat makkelijk te bewerken valt, wat een houten dakkapel zeer geschikt maakt voor maatwerk.

 • Natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk te repareren
 • Geschikt voor maatwerk

 

Klantervaringen uit Delft en omgeving

“Vroeger konden we onze zolder niet goed gebruiken door een gebrek aan ruimte. Sinds we de dakkapel hebben geplaatst, komen we veel vaker boven. We kunnen tegenwoordig rechtop staan op zolder: een verademing. Het plaatsen ging erg snel en we zijn goed geadviseerd door het personeel.”
K. Merema uit Voorhof (Delft)

“We zijn verbaasd over hoeveel daglicht we nu in de slaapkamer hebben door de dakkapel. Het is echt de moeite waard geweest. Daarnaast hebben we erg weinig last gehad van bouwpuin. Ze ruimden alles snel en netjes op en alles was binnen een dag klaar. We zijn er enorm blij mee.”
Familie Gelders uit Vrijenban (Delft)

Offerte dakkapel

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Den Haag. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan