Offerte aanvragen voor een dakkapel in Delft?

Je wilt de goedkoopste dakkapel, maar wel eentje met hoogstaande bewezen kwaliteit, garantie en snelle levertijd. Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan voor je dakkapel in Delft bij dakkapel.nl, en laat ons je overtuigen dat wij de beste prijs, levertijd en garantievoorwaarden hebben.

Offerte dakkapel Delft

DAKKAPEL DELFT, ZUID-HOLLAND

DAKKAPEL LATEN PLAATSEN IN DELFT?

Creëer meer leefruimte en daglicht met een dakkapel op jouw woning in Delft. Een bijkomend voordeel: je hebt in Delft meestal geen vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel. Wij hebben al vele houten en kunststof dakkapellen geplaatst in de wijken Buitenhof, Tanthof, Abtswoude, Vrijenban, Voorhof en Delftse Hout.

Waarom een dakkapel in Delft, Zuid-Holland kopen?

 • Meer woonruimte
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Plaatsingen in alle wijken van Delft
 • Meer daglicht

Recent geplaatste dakkapellen

Brede klassieke dakkapel in Blaricum

600 x 150cm

Deze klassieke dakkapel plaatsten wij in Blaricum.

Strak en witte dakkapel in Berkel & Rodenrijs

Kunststof dakkapel in RAL 9001 (crème) met Schüco verdiepte kunststof kozijnen in RAL 9001 (crème) | Trespa Paneel in RAL 9001 (crème) | Trespa Boeideel in RAL 9001 (crème) geplaatst in Bleiswijk.

Strak blauw in Colmschate

Hout dakkapel in RAL 9001 (crème) | Keralit horizontaal Zijwangen in RAL 7016 (antracietgrijs) geplaatst in postcode 7429.

Mooie kapel Kerkrade

Trespa dakkapel geplaatst in postcode 4476.

Bijzonder dakoverstek in Deventer

Red Cedar dakkapel geplaatst in postcode 7413.

Duo plaatsing in Laren

Trespa dakkapel geplaatst in postcode 1251.

Dakkapel plaatsing in Schipluiden

Kunststof dakkapel geplaatst in postcode 2636.

Ruime dakkapel in antraciet met 2 kozijnen en groot paneel

Ruime dakkapel in het mooie Leusden nabij Utrecht. Deze dakkapel is over twee kamers geplaatst waarbij de beschikbare ruimte op het dak optimaal benut is.

Vergunning dakkapel Delft

In de meeste gevallen hoeft u voor het plaatsen van een dakkapel geen vergunning aan te vragen bij de gemeente Delft. Voor dakkapellen aan de voorkant van het huis is in sommige gevallen wel een vergunning nodig, omdat het aangezicht van het huis en de straat hierdoor verandert. Wilt u weten of u in uw situatie een vergunning nodig heeft? Vraag ons dan om advies.

Prijs dakkapel in Delft Kosten vergunning Delft
€ 2.500,- € 105,- (minimumbedrag)
€ 3.000,- € 105,- (minimumbedrag)
€ 3.500,- € 105,- (minimumbedrag)
€ 4.000,- € 120,-
€ 4.500,- € 135,-
€ 5.000,- € 150,-
€ 5.500,- € 165,-
€ 6.000,- € 180,-
€ 6.500,- € 195,-
€ 7.000,- € 210,-
€ 7.500,- € 225,-
€ 8.000,- € 240,-
Dakkapellen boven € 8.000,- Voor dakkapellen boven € 8.000,- betaalt u voor een bouwvergunning in Delft 3% van de totale bouwkosten.

Dakkapel prijzen

Wilt u weten wat de kosten zijn van een dakkapel inclusief de plaatsing? Bekijk de prijzen van een dakkapel hieronder.

Soort dakkapel Vanafprijs Direct naar
Prefab dakkapel In overleg Meer informatie over prefab dakkapellen
Kunststof dakkapel € 3.420 Meer informatie over kunststof dakkapellen
Houten dakkapel € 3.767 Meer informatie over houten dakkapellen

Projecten in Delft

Wij hebben al vele dakkapellen geplaatst in Delft en omgeving, waarschijnlijk ook in uw buurt. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dakkapellen die de afgelopen jaren door ons in Delft zijn geplaatst.

Kunststof dakkapel in Abstwoude

Voor deze klant uit Abstwoude hebben wij een kunststof dakkapel van 2,50 x 1,50 meter met 2 draaikiepramen geplaatst. Hij woonde net 1,5 jaar in Abstwoude en wilde zijn zolder beter bewoonbaar maken. Deze goed geïsoleerde dakkapel met een RC-waarde van 3,5 kan warmte goed binnen houden in de winter. De draaikiepramen zijn helemaal open te kiepen, zodat hij in de zomer de kamer goed kunt luchten. Deze kunststof dakkapel is daarnaast ook voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Kunststof dakkapel in Voorhof

Deze grote dakkapel van bijna 5 meter breed hebben wij geplaatst bij een klant uit Voorhof. Het betreft een kunststof dakkapel van 1,50 meter hoog met in totaal 4 ramen, waarvan drie draaikiepramen, zodat er veel daglicht de kamer binnenkomt. Deze dakkapel werd op een zonnige dag geplaatst en de klant was blij dat hij gelijk van het daglicht kon genieten.

Dakkapel soorten

Als u overweegt om een dakkapel te kopen, is het belangrijk om goed na te denken over welke materialen u wilt gebruiken.

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is helemaal op uw wensen aan te passen: u kiest de kleur, print en afwerking. U heeft de mogelijkheid om zelf de kleur van de kunststof te kiezen en daardoor hoeft u de dakkapel niet te verven en heeft u geen last van afbladderende verf. Bij een kunststof dakkapel kunt u er vanuit gaan dat hij niet verkleurt, omdat wij de kunststof van een UV-beschermlaag voorzien. Wij geven u daarom ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van de kunststof dakkapellen. Kunststof dakkapellen zijn erg onderhoudsarm en hebben een lange levensduur, doordat kunststof een sterk materiaal is dat niet roest en zeer licht is. U kunt er zelfs voor kiezen om nerven in de kunststof te laten verwerken, zodat hij de stijlvolle uitstraling van een houten dakkapel heeft.

 • Onderhoudsarm
 • Lange levensduur
 • Geen verkleuring

 

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kan de prefab dakkapel helemaal op maat gemaakt worden. Een bijkomend voordeel is dat de plaatsing vervolgens slechts 2,5 uur duurt, omdat hij kant-en-klaar naar u toe wordt gebracht. Daarnaast is een prefab dakkapel voorzien van EDPM-dakbedekking, die maar liefst 50 jaar mee gaat. Een prefab dakkapel is een duurzame woonoplossing van hoge kwaliteit.

 • Duurzaam
 • Plaatsing in 2,5 uur
 • Dakkapel op maat

 

Houten dakkapel

Een houten dakkapel heeft het voordeel dat u alle keuze hebt in afwerking, details, kleuren en maten. Een dakkapel van hout heeft een natuurlijke uitstraling en is makkelijk te repareren als de dakkapel door een grote storm beschadigd is. Hout is een materiaal dat makkelijk te bewerken valt, wat een houten dakkapel zeer geschikt maakt voor maatwerk.

 • Natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk te repareren
 • Geschikt voor maatwerk

 

Klantervaringen uit Delft en omgeving

"Vroeger konden we onze zolder niet goed gebruiken door een gebrek aan ruimte. Sinds we de dakkapel hebben geplaatst, komen we veel vaker boven. We kunnen tegenwoordig rechtop staan op zolder: een verademing. Het plaatsen ging erg snel en we zijn goed geadviseerd door het personeel."

K. Merema uit Voorhof (Delft)

"We zijn verbaasd over hoeveel daglicht we nu in de slaapkamer hebben door de dakkapel. Het is echt de moeite waard geweest. Daarnaast hebben we erg weinig last gehad van bouwpuin. Ze ruimden alles snel en netjes op en alles was binnen een dag klaar. We zijn er enorm blij mee."

Familie Gelders uit Vrijenban (Delft)

Offerte dakkapel Delft

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Delft. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Delft