Offerte aanvragen voor een dakkapel in Zoetermeer?

Je wilt de goedkoopste dakkapel, maar wel eentje met hoogstaande bewezen kwaliteit, garantie en snelle levertijd. Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan voor je dakkapel in Zoetermeer bij dakkapel.nl, en laat ons je overtuigen dat wij de beste prijs, levertijd en garantievoorwaarden hebben.

Offerte dakkapel Zoetermeer

Dakkapel Zoetermeer, Zuid-Holland

DAKKAPEL LATEN PLAATSEN IN ZOETERMEER

Een dakkapel is binnen een dag in Zoetermeer geplaatst. Daarna kun je genieten van meer leefruimte en daglicht in jouw woning in de wijken Noordhove, Rokkeveen of Lansinghage. Wij plaatsen al jaren dakkapellen in Zoetermeer en kunnen je precies vertellen of je een vergunning nodig hebt om een dakkapel in Zoetermeer te plaatsen. Dakkapel.nl is gespecialiseerd in houten, kunststof en prefab dakkapellen.

Waarom een dakkapel in Zoetermeer, Zuid-Holland kopen?

 • Meer woonruimte
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Plaatsingen in alle wijken van Zoetermeer
 • Meer daglicht

Recent geplaatste dakkapellen

Dubbele dakkapel

411 x 175cm

2x dezelfde dakkapel op beide verdiepingen van de woning.
De dakkapellen hebben een combinatie van de kleuren RAL 7016 (antraciet) en RAL 9016 (wit)

Extra geïsoleerde dakkapel

3700 x 1500cm

Deze antracietgrijze dakkapel heeft twee rolluiken onder het boeideel weggewerkt. Daarnaast is de dakkapel extra geïsoleerd, in het dak, zijwangen en glas (HR+++). En het dak is extra verstevigd om zonnepanelen op te kunnen plaatsen.
Helemaal klaar voor de duurzame toekomst.

Trespa, creme wit

450 x 160cm

Deze dakkapel is afgewerkt met trespa HPL platen in de kleur RAL 9001 creme wit.

Dakkapel met triple glas

417 x 175cm

Deze dakkapel is uitgevoerd met triple glas waardoor de dakkapel beter geïsoleerd is.

Alle maten zijn mogelijk

940 x 175cm

Hier is mooi te zien dat er van alles mogelijk is. Er is hier een klein raampje gerealiseerd voor de badkamer zodat het daar goed kan ventileren, maar wel genoeg privacy biedt.
Verder is de dakkapel afgewerkt met keralit en is er onder het boeideel een rolluik weggewerkt.

Keralit in Soest

454 x 175cm

Deze witte dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Soest. De dakkapel past mooi bij de woning omdat de horizontale rabatdelen die op de gevel van de woning zitten ook toegepast zijn op de dakkapel.

Brede dakkapel met rolluiken

710 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Sleeuwijk. De dakkapel is over 2 kamer geplaatst waardoor er over de gehele breedte van de woning lekker veel ruimte bij is gekomen.
Onder het boeideel is voor elk kozijn een rolluik weggewerkt.

Donkere dakkapel met screen

422 x 175cm

Deze dakkapel heeft onder het boeideel een screen weggewerkt zitten. Doordat de geleiders ook in dezelfde kleur antraciet (RAL 7016) uitgevoerd zijn zie je helemaal niks van het screen als deze naar boven opgerold is. En toch kan je de warmte en het licht buiten houden als dit nodig is.

Vergunning dakkapel  Zoetermeer

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor een dakkapel aan de achterkant van het huis. Voor aanpassingen aan de voorkant van het huis is het soms wel verplicht om een vergunning aan te vragen. Wilt u weten of het nodig is om bij gemeente Zoetermeer een vergunning aan te vragen? Vraag ons dan om advies. Als u een vergunning nodig hebt, moet u in Zoetermeer bij bouwkosten tussen € 3.000 en € 50.000 1,7% over de bouwkosten betalen voor een vergunning met een minimum van € 283,30. Voor een dakkapel onder de € 3.000 betaalt u € 102,30 voor een vergunning. Hieronder ziet u hoeveel een bouwvergunning in Zoetermeer kost:

Prijs dakkapel in Zoetermeer Kosten vergunning Zoetermeer
€ 2.500 € 102,30 (minimumbedrag)
€ 3.000 € 283,30 (minimumbedrag)
€ 3.500 € 283,30 (minimumbedrag)
€ 4.000 € 283,30 (minimumbedrag)
€ 4.500 € 283,30 (minimumbedrag)
€ 5.000 € 283,30 (minimumbedrag)
€ 5.500 € 283,30 (minimumbedrag)
€ 6.000 € 283,30 (minimumbedrag)
€ 6.500 € 283,30 (minimumbedrag)
€ 7.000 € 283,30 (minimumbedrag)
€ 7.500 € 283,30 (minimumbedrag)
€ 8.000 € 283,30 (minimumbedrag)
Dakkapellen tot € 16.660 Voor dakkapellen tot € 16.660 betaalt u het minimumbedrag van € 283,30 voor een vergunning in Zoetermeer.

 

Dakkapel prijzen

Wilt u weten wat de kosten zijn van een dakkapel inclusief de plaatsing? Bekijk de prijzen van een dakkapel hieronder.

Soort dakkapel Vanafprijs Direct naar
Prefab dakkapel In overleg Meer informatie over prefab dakkapellen
Kunststof dakkapel € 3.420 Meer informatie over kunststof dakkapellen
Houten dakkapel € 3.767 Meer informatie over houten dakkapellen

 

Projecten in Zoetermeer

Wij hebben al vele dakkapellen geplaatst in Zoetermeer en omgeving, waarschijnlijk ook in uw buurt. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dakkapellen die de afgelopen jaren door ons in Zoetermeer zijn geplaatst.

Kunststof dakkapel in Seghwaert

Voor deze klant uit Seghwaert hebben wij een kunststof dakkapel van 2,50 x 1,50 meter met 2 draaikiepramen geplaatst. Hij woonde net 1,5 jaar in Zoetermeer en wilde zijn zolder beter bewoonbaar maken. Deze goed geïsoleerde dakkapel met een RC-waarde van 3,5 kan warmte goed binnen houden in de winter. De draaikiepramen zijn helemaal open te kiepen, zodat hij in de zomer de kamer goed kunt luchten. Deze kunststof dakkapel is daarnaast ook voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Kunststof dakkapel in Buytenwegh

Deze grote dakkapel van bijna 5 meter breed hebben wij geplaatst bij een klant uit Buytenwegh. Het betreft een kunststof dakkapel van 1,50 meter hoog met in totaal 4 ramen, waarvan drie draaikiepramen, zodat er veel daglicht de kamer binnenkomt. Deze dakkapel werd op een zonnige dag geplaatst en de klant was blij dat hij gelijk van het daglicht kon genieten.

Dakkapel soorten

Als u overweegt om een dakkapel te kopen, is het belangrijk om goed na te denken over welke materialen u wilt gebruiken.

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is helemaal op uw wensen aan te passen: u kiest de kleur, print en afwerking. U heeft de mogelijkheid om zelf de kleur van de kunststof te kiezen en daardoor hoeft u de dakkapel niet te verven en heeft u geen last van afbladderende verf. Bij een kunststof dakkapel kunt u er vanuit gaan dat hij niet verkleurt, omdat wij de kunststof van een UV-beschermlaag voorzien. Wij geven u daarom ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van de kunststof dakkapellen. Kunststof dakkapellen zijn erg onderhoudsarm en hebben een lange levensduur, doordat kunststof een sterk materiaal is dat niet roest en zeer licht is. U kunt er zelfs voor kiezen om nerven in de kunststof te laten verwerken, zodat hij de stijlvolle uitstraling van een houten dakkapel heeft.

 • Onderhoudsarm
 • Lange levensduur
 • Geen verkleuring

 

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kan de prefab dakkapel helemaal op maat gemaakt worden. Een bijkomend voordeel is dat de plaatsing vervolgens slechts 2,5 uur duurt, omdat hij kant-en-klaar naar u toe wordt gebracht. Daarnaast is een prefab dakkapel voorzien van EDPM-dakbedekking, die maar liefst 50 jaar mee gaat. Een prefab dakkapel is een duurzame woonoplossing van hoge kwaliteit.

 • Duurzaam
 • Plaatsing in 2,5 uur
 • Dakkapel op maat

Houten dakkapel

Een houten dakkapel heeft het voordeel dat u alle keuze hebt in afwerking, details, kleuren en maten. Een dakkapel van hout heeft een natuurlijke uitstraling en is makkelijk te repareren als de dakkapel door een grote storm beschadigd is. Hout is een materiaal dat makkelijk te bewerken valt, wat een houten dakkapel zeer geschikt maakt voor maatwerk.

 • Natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk te repareren
 • Geschikt voor maatwerk

Klantervaringen uit Zoetermeer en omgeving

"Ik kan Dakkapel.nl iedereen aanraden. Ze hebben verstand van zaken en geven duidelijk advies. Je krijgt snel reactie op mails en ook telefonisch zijn ze goed te bereiken. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Binnen 4 uur was de dakkapel geplaatst en afgewerkt. Topresultaat mannen!"

W. Kuijpers uit De Leyens (Zoetermeer)

"Het plaatsen van de dakkapel was zo gepiept: al binnen 6 uur waren deze vakmannen er alweer vandoor. We zijn erg blij met de extra ruimte die we er op zolder bij hebben gekregen. Bedankt!"

Wouter Hofman uit Oosterheem (Zoetermeer)

Offerte dakkapel Zoetermeer

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Zoetermeer. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Zoetermeer