De beste dakkapel van Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart

Een dakkapel voor je huis in Hardenberg, Ommen of Dedemsvaart? Dat is een slimme investering. Want een dakkapel maakt je huis niet alleen groter en lichter, maar ook waardevoller. Het vloeroppervlak onder je schuine dak wordt bruikbaar, je donkere kleine zolder wordt een volwaardige kamer. Vaak ontstaat ook een prettig uitzicht over de straat of natuur. Zoek je hiervoor de beste én voordeligste partij van Hardenberg, Ommen of Dedemsvaart? Dan zoek je Dakkapel.nl. Neem nu contact met ons op, en ontvang snel advies en een offerte op maat!

Recent geplaatste dakkapellen

Dakkapel in dennengroen

490 x 175cm

Deze dakkapel is voorzien van 2 ventilatieroosters in de vaste ramen.
De vlakke kunststof kozijnen in de kleur RAL 9016 (wit) geven het een mooie moderne look.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt.

Dakkapel met sleepdak

420 x 208cm

Onlangs mochten wij deze grote dakkapel met sleepdak plaatsen in Zoetermeer.
De dakkapel is uitgevoerd met een inpandige goot en heeft dakpannen bovenop liggen.
Het glas in deze dakkapel is zonwerend.

dakkapel met extra bovenlichten

379 x 175cm

deze bijzondere dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Rijswijk.
De kozijnen zijn uitgevoerd met 4 draaikiep ramen waarbij boven elk raam een vast raam zit met een verticale roedeverdeling. Dit creëert een mooi klassiek beeld en staat perfect bij de rest van de woning.
Ook is het deze dakkapel extra goed geïsoleerd door het gebruik van extra isolatie (RC waarde 6.0) en tripple glas.

Houten dakkapel in Bussum

345 x 125cm

Deze dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout en meranti hardhouten kozijnen.
3 ramen kunnen open en 1 raam is vast, maar doordat hier gebruik is gemaakt van een vaste vleugel is het allemaal 1 mooi geheel.

Dakkapel zonder overstek met zinken zijwangen

240 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Den Haag.
De dakkapel is uitgevoerd in de kleur antracietgrijs en heeft fels zinken zijwangen.
De onderkant van de zijwangen hebben verholen goten waardoor het water afgevoerd kan worden.

houten dakkapellen met mooi groot boeideel

446 x 125cm

Deze 2 prachtige dakkapellen mochten wij onlangs in Laren plaatsen.
De dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout, de dakkapellen zijn voorzien van houten kozijnen en zijn volledig afgelakt geleverd.

perfecte kleuren match

270 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Zaandam de kleuren (RAL 3005 wijn-rood) zijn perfect afgestemd op de kleuren van de woning wat het tot een mooi geheel maakt.

Mooie afwisseling met kleur en materiaal

330 x 175cm

Onlangs mochten wij deze prachtige dakkapel in Oldemarkt plaatsen.
Deze dakkapel is uitgevoerd met verschillende kleuren en materialen en is toch een mooi geheel.
Het boeideel en de voorkanten zijn van Trespa in de kleur wit. de zijwangen zijn van keralit in de kleur staalblauw.
Onder het boeideel zit een rolluik verwerkt.

Scherp geprijsde offerte die bij je past

Bij Dakkapel.nl tonen wij ons graag van onze beste kant. Dit doen wij door je kosten zo laag mogelijk te houden. En door je dakkapel perfect te laten aansluiten op je wensen en je huis. Je dakkapel wordt bovendien binnen een enkele werkdag gemonteerd. Wij werken vanuit onze eigen werkplaats, met ons eigen personeel. Het resultaat mag er zijn: prachtige dakkappellen voor een eerlijke prijs. Kijk maar eens naar de foto’s van onze voltooide dakkapellen in de regio Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart!

Welke dakkapel neem jij?

Welk type dakkapel sluit het beste aan op jouw budget, wensen en specifieke huis in Hardenberg, Ommen of Dedemsvaart? Hiervoor moet je keuze maken uit de verschillende materialen en afwerkingen:

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is in deze tijd nog maar moeilijk te onderscheiden van echt hout, zeker als deze een realistische houtnerfstructuur heeft. Maar het grootste voordeel van kunststof blijft de duurzaamheid. Een kunststof dakkapel zal je niet vaak moeten onderhouden en vergaat ook niet. Vanaf slechts € 3.760, - heb je al een kunststof dakkapel in Hardenberg, Ommen of Dedemsvaart.

Houten dakkapel

Het fraaiste type dakkapel is nog altijd de houten dakkapel. Doordat dit materiaal zo gemakkelijk te bewerken is, zijn er praktisch geen grenzen voor de afwerking, en past de houten dakkapel perfect bij al je bestaande houtwerk. Wat je betaalt voor zo een prachtige houten dakkapel? Bij ons beginnen de prijzen al bij 4.230, -!

Prefab dakkapel

Ook onze prefab dakkapel is op maat te maken, van hout of kunststof. Hiervan is het voordeel dat deze binnen slechts 2,5 uur perfect geplaatst is op jouw huis. Ook hiervan is de prijs scherp, maar wel sterk bepaald door de door jou gewenste materialen, afwerking en afmetingen. Vraag dus nu een offerte aan en ontdek hoe voordelig je uit bent!

Offerte dakkapel

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in . Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel