Een dakkapel
al vanaf €3.420,-

Dakkapel prijzen zijn afhankelijk van de keuze van materialen, de helling van het dak en het formaat van de opbouw. Tevens kan het zijn dat u een vergunning nodig heeft voor uw uitbouw; ook hierbij helpen wij u graag.

Dakkapel.nl levert een dakkapel inclusief 15 jaar garantie al vanaf €3.420,-.

Wilt u weten wat het plaatsen van een dakkapel voor u kost? Bel direct naar 020 – 723 0952 / 0570-769053 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze projecten

Houten dakkapel

5.40 x 1.75

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 7.400,-

Meranti hardhouten kozijnen A-klasse 3 keer draaikiep ramen Zijwangen Red Cedar gegrond Boeideel WBP Multiplex garantie plaat (10 jaar) R.C. Waarde 4.5 HR++ glas

Houten dakkapel

2.10 x 1.38

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 4.620,-

Meranti A-klasse kozijn R.C. waarde 3.5 HR++ glas 2 naar buiten te openen ramen Roeden verdeling verticaal Extra details / profileringen in de boeideel (dakrand) Zinken kraal Omgekeerd rolluik volledig weggewerkt in de dakkapel Gehele dakkapel afgelakt in kleur Binnen afwerking met kraaldelen

Houten dakkapel

4.80 x 1.50

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 6.380,-

Meranti A-klasse kozijn R.C.waarde 3.5 HR++ glas 2 naar buiten te openen ramen Paneel voorzien van Red Ceder schroten Zijwangen van Red Ceder schroten Zinken kraal Gehele dakkapel afgelakt in kleur

Kunststof dakkapel

4,70 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 6.395,-

Volledig Keralit Zijwangen antraciet RAL 7016 Boeideel créme wit RAL 9001 R.C. waarde 3.5 3 draaikiepramen Daktrim antraciet RAL 7016 Ubiflex loodvervanger zwart Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Kunststof dakkapel

2,50 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 4.325,-

Volledig Trespa in de kleur créme wit RAL 9001 R.C. waarde 3.5 2 draaikiepramen Ubiflex loodvervanger Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Kunststof dakkapel

4,00 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 5.230,-

Trespa antraciet RAL 7016 R.C. waarde 3.5 HR++ glas Schüco kunststof vlakke kozijnen Zwart Ubiflex lood vervanger

Kunststof dakkapel

4,50 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 5.825,-

Keralit zijwangen RAL 7001 Trespa boeideel créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 3 draaikiepramen 18 ponds lood Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Kunststof dakkapel

4,00 x 1,75

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 6.045,-

Volledig Keralit Créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 3 draaikiepramen Ubiflex loodvervanger Rolluik voorbereiding Keralit paneel Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Kunststof dakkapel

2,50 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 4.971,-

Volledig Trespa créme wit RAL 9001 R.C. waarde 3.5 Elektrisch (Somfy) bedienbaar rolluik 2 draaikiepramen Verholen goten Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

De kosten van een dakkapel

Er zijn veel factoren die de prijs van een dakkapel beïnvloeden. Hieronder hebben we deze voor u toegelicht.

Bouwvergunning

Een dakkapel aan de achterkant van het huis is in de meeste gevallen vergunningvrij. Aan de voorzijde heb je soms wel een vergunning nodig. Weet u niet of u een vergunning nodig heeft? Vraag ons dan om advies.

De gemeentelijke legeskosten voor deze vergunning kunnen flink variëren; zo kost een vergunning voor een dakkapel in Leiden slechts € 37,-, terwijl een dergelijke vergunning in Eindhoven € 752,- kost. De prijzen van een vergunning voor een dakkapel kunt u vinden op de website van uw gemeente.

Helling van het dak

Bij een steiler dak is er minder materiaal nodig, waardoor de kosten van de dakkapel lager zijn. Het nadeel bij een steil dak is dat er minder leefruimte gecreëerd kan worden. Hierdoor heb je bij een vlakker dak hogere kosten, maar ook een hoger rendement uit de investering.

Breedte van het dakkapel

Een brede dakkapel kost logischerwijs meer geld dan een smalle. Maar de relatieve kosten van een brede dakkapel liggen een stuk lager. Hierdoor is één dakkapel over de hele breedte van het huis   vaak goedkoper dan twee smalle. Met een bredere dakkapel creëer je meer leefruimte en wordt het huis meer waard.

Kozijn en boeideel afwerking

Een dakkapel van kunststof is goedkoper dan een dakkapel van hout. De materiaalkeuze zorgt daarbij voor hogere of lagere kosten voor uw dakkapel. Ook de afwateringskeuze beïnvloedt de prijs. Hiervoor kan zowel lood als Ubiflex (loodvervanger) gebruikt worden. Kunststof is hierbij een stuk goedkoper, maar zorgt voor een modernere uitstraling.

Aantal en soort ramen

De prijs van een dakkapel hangt ook af van de ramen die u kiest. Het aantal ramen beïnvloedt de hoeveelheid daglicht die u in de ruimte heeft. Door te kiezen voor draaikiep ramen kunt u de ruimte daarnaast ventileren. Draaikiep ramen kosten meer dan vaste ramen.

Vensterbanken

De uiteindelijke stijl van de vensterbank draagt bij aan het interieur van uw huis. U kunt daarom zelf kiezen hoe diep de vensterbanken moeten zijn en van welk materiaal deze gemaakt moeten worden. Deze kunnen worden geleverd tegen een meerprijs. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw budget.

Horren

U kunt insecten buiten houden door horren te plaatsen. De door ons vervaardigde inzet horren zijn van goede kwaliteit, hebben een luxe uitstraling en zijn makkelijk te bevestigen door middel van een kliksysteem. Wij leveren horren in verschillende maten en kleuren; de prijzen hangen hierbij af van het formaat van het raam.

Prijs laten berekenen van uw dakkapel

De kosten voor de verschillende soorten dakkapellen kunnen flink variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan of laat onze adviseur bij u langskomen.

De adviseur kan bij u thuis uw wensen doornemen en zoeken naar de best mogelijke oplossing. Wilt u alvast een indicatie van de prijs? Bekijk dan de prijzen van onze eerdere projecten.

Verzekerd van kwaliteit

Dakkapel.nl heeft veel ervaring met het plaatsen van dakkapellen en garandeert kwaliteiten. Wij geven u daarom 15 jaar garantie op onze dakkapellen. Wilt u een dakkapel tegen een scherpe prijs? Neem dan snel contact op; bel 020-723 0952/0570-769053 of stuur een e-mail naar info@dakkapel.nl.

Vrijblijvend advies

Twijfelt u over welk soort dakkapel binnen uw budget past of welke materialen uw huis de gewenste uitstraling geven? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan met onze adviseur. De adviseur kan bij u op locatie uw wensen doornemen en zoeken naar de beste oplossing.

Vraag een offerte aan

Bel mij terug