[x]

Geplaatste dakkapellen

Wij plaatsen een dakkapel binnen een dag. Dat doen we sinds 2013 onder de naam Dakkapel.nl. In die jaren hebben we door het hele land dakkapellen geplaatst bij tevreden klanten. Niet voor niets scoren we een 9.1 gemiddeld op klantenvertellen.nl en 4,6 sterren bij Google Reviews.

Dakkapel op maat

Omdat zowel huizen als wensen verschillen, zijn al onze dakkapellen en nokopbouwen anders. Bij het plaatsen van een dakkapel draaien onze specialisten hun hand niet om voor eventuele aanpassingen aan de dakconstructie. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een nokopbouw of dakkapel.

Nokopbouw

Met een nokopbouw kun je de nok zowel verhogen als verlengen. Een nokopbouw is een gebruikelijk keuze bij lage of vlakke daken. Met een nokopbouw kan je ruimtes met lage daken extra hoogte geven, zodat je meer loopruimte hebt. Hoewel veel klanten bij ons aankloppen voor een dakkapel, adviseren wij daarom ook regelmatig om voor een nokverhoging te kiezen.

In de stijl van het huis

Onze bouwers zijn niet gebonden aan materialen of maten. Hierdoor kunnen wij dakkapellen maken die passen bij de stijl van het huis. Wij hebben veel ervaring met het behouden en versterken van de huidige architectuur. Wil je ook graag een dakkapel of nokverhoging in de huidige stijl van jouw woning? Wij geven je hiervoor graag een vrijblijvend advies.

Plaatsing van dakkapellen

Veel van de bestelde dakkapellen zijn van te voren op maat gemaakt in onze werkplaats. Hierdoor kunnen deze snel en vakkundig geplaatst worden. Heb je twee dakkapellen nodig? Dan kunnen wij deze meestal op één dag plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden. Bekijk ook onze werkwijze tijdens de plaatsing.

Offerte aanvragen

Recent geplaatste dakkapellen

Dubbele dakkapel

411 x 175cm

2x dezelfde dakkapel op beide verdiepingen van de woning.
De dakkapellen hebben een combinatie van de kleuren RAL 7016 (antraciet) en RAL 9016 (wit)

Extra geïsoleerde dakkapel

3700 x 1500cm

Deze antracietgrijze dakkapel heeft twee rolluiken onder het boeideel weggewerkt. Daarnaast is de dakkapel extra geïsoleerd, in het dak, zijwangen en glas (HR+++). En het dak is extra verstevigd om zonnepanelen op te kunnen plaatsen.
Helemaal klaar voor de duurzame toekomst.

Trespa, creme wit

450 x 160cm

Deze dakkapel is afgewerkt met trespa HPL platen in de kleur RAL 9001 creme wit.

Dakkapel met triple glas

417 x 175cm

Deze dakkapel is uitgevoerd met triple glas waardoor de dakkapel beter geïsoleerd is.

Dubbele dakkapel

411 x 175cm

2x dezelfde dakkapel op beide verdiepingen van de woning.
De dakkapellen hebben een combinatie van de kleuren RAL 7016 (antraciet) en RAL 9016 (wit)

Extra geïsoleerde dakkapel

3700 x 1500cm

Deze antracietgrijze dakkapel heeft twee rolluiken onder het boeideel weggewerkt. Daarnaast is de dakkapel extra geïsoleerd, in het dak, zijwangen en glas (HR+++). En het dak is extra verstevigd om zonnepanelen op te kunnen plaatsen.
Helemaal klaar voor de duurzame toekomst.

Trespa, creme wit

450 x 160cm

Deze dakkapel is afgewerkt met trespa HPL platen in de kleur RAL 9001 creme wit.

Dakkapel met triple glas

417 x 175cm

Deze dakkapel is uitgevoerd met triple glas waardoor de dakkapel beter geïsoleerd is.

Alle maten zijn mogelijk

940 x 175cm

Hier is mooi te zien dat er van alles mogelijk is. Er is hier een klein raampje gerealiseerd voor de badkamer zodat het daar goed kan ventileren, maar wel genoeg privacy biedt.
Verder is de dakkapel afgewerkt met keralit en is er onder het boeideel een rolluik weggewerkt.

Keralit in Soest

454 x 175cm

Deze witte dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Soest. De dakkapel past mooi bij de woning omdat de horizontale rabatdelen die op de gevel van de woning zitten ook toegepast zijn op de dakkapel.

Brede dakkapel met rolluiken

710 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Sleeuwijk. De dakkapel is over 2 kamer geplaatst waardoor er over de gehele breedte van de woning lekker veel ruimte bij is gekomen.
Onder het boeideel is voor elk kozijn een rolluik weggewerkt.

Donkere dakkapel met screen

422 x 175cm

Deze dakkapel heeft onder het boeideel een screen weggewerkt zitten. Doordat de geleiders ook in dezelfde kleur antraciet (RAL 7016) uitgevoerd zijn zie je helemaal niks van het screen als deze naar boven opgerold is. En toch kan je de warmte en het licht buiten houden als dit nodig is.

Duo kleurtje

307 x 150cm

Omdat wij dakkapellen op maat maken zijn er een heleboel combinaties mogelijk. Deze dakkapel heeft bijvoorbeeld verschillende kleuren. Het boeideel en de draaikiep ramen zijn staalblauw (RAL 5011) en de rest van de dakkapel is wit (RAL 9016)

Grote en diepe dakkapel

816 x 151cm

Deze prachtige dakkapel mochten wij in Deventer plaatsen. De diepte van de dakkapel is bijna 4 meter, wat een enorme ruimte hebben de bewoners erbij gekregen.
Het dak van de dakkapel is verstevigd om zonnepanelen op te kunnen plaatsen.

Duo plaatsing, dubbel zoveel ruimte

420 x 131cm

Deze monumenten-blauwe dakkapellen mochten wij onlangs plaatsen in Oostwold. Wij mochten de klanten blij maken met extra ruimte op zowel de eerste als de tweede verdieping!
De dakkapellen hebben verdiepte kozijnen en wij mochten ook de vergunningsaanvraag regelen voor de klant.

Staalblauwe dakkapel

253 x 150cm

Vandaag mochten wij deze staalblauwe dakkapel plaatsen in Wateringen. De dakkapel is afgewerkt met keralit in de kleur RAL 5011. Onder het boeideel zit een rolluik weggewerkt en het dak is verstevigd ten behoeve van zonnepanelen. In het vaste raam zit een ventilatierooster die zorgt voor een goede circulatie van verse lucht in de woning.

Dakkapel met elektrisch rolluik

375 x 150cm

Deze dakkapel heeft een elektrisch rolluik onder het boeideel weggewerkt. De geleiders lopen strak langs de kozijnen waardoor het nauwelijks zichtbaar is dat er een rolluik bij zit. En toch is het heerlijk om wanneer gewenst de zon of de warmte tegen te kunnen houden.
De dakkapel is afgewerkt met keralit in de kleur RAL 7016 (antracietgrijs) en in de vaste ramen zijn ventilatieroosters geplaatst.

Dakkapel met 4 vlaks roeden in het glas

290 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Bergschenhoek. Om de dakkapel mooi aan te laten sluiten bij de rest van de woning zijn er in het glas roeden geplaatst.
Verder is de dakkapel afgewerkt met trespa platen in de kleur RAL 9001 crème wit.
De draaiende delen zijn voorzien van aluminium inzethorren zodat ongedierte en muggen met dit warme weer mooi buiten gehouden kunnen worden.

Dakkapel met rolluiken

384 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Groot-Ammers. De dakkapel is afgewerkt met keralit en heeft onder het boeideel 2 elektrisch bedienbare rolluiken weggewerkt.

Klaar voor de toekomst

435 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Bodegraven, de nieuwe eigenaren zijn hiermee helemaal klaar voor de toekomst doordat de dakkapel extra versteviging heeft om zonnepanelen op te plaatsen. De dakkapel heeft ook een verhoogde RC waarde waardoor deze extra geïsoleerd.
Onder het boeideel zijn rolluiken weggewerkt.

draaikiep in kleur antraciet-grijs

431 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd in de kleur RAL 7016 (antracietgrijs) met witte kozijnen. De draaiende delen hebben weer dezelfde kleur als de rest van de dakkapel wat het een mooi speels effect geeft.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt en het dak is extra verstevigd zodat hier zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.
Wij kunnen ook het grove afval afvoeren, dit plaatsen wij in big bags en nemen wij mee op de aanhangers.

Dakkapel van Keralit

310 x 130cm

Deze dakkapel is afgewerkt met horizontale keralit rabatdelen.
De RC waarde is verhoogd waardoor deze extra geïsoleerd is, daarnaast is ook het dak extra verstevigd zodat hier zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.

Zilvergrijze dakkapel

426 x 150cm

Dakkapel in de kleur RAL 7001 (zilver-grijs)
Uitgevoerd in keralit met vlakke kunststof kozijnen in de kleur RAL 9001 (crème-wit)
Inclusief 2 ventilatieroosters.

Keralit in Roelofarendsveen

455 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Roelofarendsveen. De dakkapel is afgewerkt met keralit in de kleur dennen-groen (RAL 6009). Het dak is extra verstevigd zodat er in de toekomst zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.
De aansluiting op het dak is gemaakt van 18 ponds lood.

Kwarts-grijze dakkapel

300 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Heerhugowaard. De kleur kwarts-grijs (RAL 7039) staat prachtig op het dak met rode dakpannen. Het boeideel is afgewerkt met een aluminium kraal wat net dat extra tintje sierlijkheid geeft.
Deze dakkapel heeft een verhoogde RC waarde waardoor deze extra geïsoleerd is.

Dennengroen in Epe

229 x 155cm

Deze groene dakkapel mochten wij plaatsen in Epe. De kozijnen hebben een verdiept profiel en zijn uitgevoerd in de kleur wit (RAL 9016) de draai-kiep ramen zijn dennengroen (RAL 6009). In het draaikiep raam is ook een ventilatierooster toegevoegd zodat de ruimte goed kan blijven ventileren zonder dat je het raam open hoeft te doen.

Donkere dakkapel met rolluiken

525 x 175cm

Deze dakkapel afgewerkt met trespa platen in de kleur antracietgrijs mochten wij onlangs plaatsen in Diepenveen. De vaste ramen zijn voorzien van ventilatieroosters en onder het boeideel zijn rolluiken weggewerkt.

Dakkapel met minirooftop airco

268 x 150cm

Deze dakkapel is voorzien van een minirooftop airco op het dak. Deze is aan de binnenzijde nauwelijks zichtbaar waardoor je kan genieten van de voordelen van een airco zonder een grote unit in de kamer te hebben.

Staalblauwe dakkapel in Zwijndecht

357 x 150cm

Deze dakkapel past perfect bij de woning met zijn staalblauwe keralit afwerking, witte verdiepte kozijnen en draaiende delen weer in staal blauw. We mochten bij deze woning een bestaande oude dakkapel verwijderen en deze vervangen door deze nieuwe moderne variant. Nu kunnen de bewoners weer heel wat jaren genieten van de extra ruimte op zolder met een garantie van maar liefst 15 jaar.

Kadermodel met schuin overstek

255 x 170cm

Deze bijzondere dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Utrecht. De dakkapel heeft een kadermodel (de kozijnen liggen verder terug dan de voorpunten en het boeideel). Wat deze dakkapel extra bijzonder maakt is dat het kadermodel ook schuin afloopt, aan de bovenzijde steekt het overstek veel meer naar voren dan aan de onderzijde wat typerend is voor de dakkapellen in deze woonwijk. Onder het boeideel zit ook rolluik verstopt, deze is niet zichtbaar als het rolluik ingerold is.

Chique dakkapel in Nieuwerkerk aan den IJssel

431 x 150cm

Deze prachtige dakkapel wordt extra chic door de afwerkingen van onder andere de aluminium sierlijst op het boeideel en de roedeverdeling in het glas. Verder is de dakkapel afgewerkt met keralit in de kleur wit (RAL 9016)

Enkelzijdige nokverhoging

480 x 150cm

Onlangs mochten wij deze enkelzijdige nokverhoging plaatsen in Capelle aan den IJssel. De nokverhoging geeft behoorlijk wat extra ruimte aan de zolderverdieping door de extra hoogte die gecreëerd wordt. Dit exemplaar is afgewerkt met keralit in de kleur dennen-groen (RAL 6009). De kunststof kozijnen zijn verdiept uitgevoerd in de kleur creme wit (RAL 9001) waarbij de draaiende delen weer in dennen-groen zijn gemaakt.
De nokverhoging heeft een inpandige bakgoot.

Dakkapel in Wateringen

480 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij in Wateringen plaatsen. De dakkapel is afgewerkt met trespa in de kleur RAL 9016 (wit). In de vaste ramen zitten ventilatieroosters zodat het in de kamers goed kan blijven ventileren als de draai-kiep ramen dicht zitten. De dakkapel is helemaal in de nok geplaatst waardoor er een mooie stahoogte gecreëerd kon worden.

Dakkapel met op afstandsbedienbaar rolluik

391 x 175cm

Deze mooie dakkapel is voorzien van een rolluik onder het boeideel. In het rolluik zit een Somfy Oximo IO motor, deze is bedienbaar met een TaHoma Switch waardoor u het rolluik gemakkelijk kan bedienen met uw mobiel!
Deze dakkapel is afgewerkt met keralit in de kleur RAL 7016 antracietgrijs.

Dakkapel van Trespa in RAL 7016

400 x 150cm

Onlangs mochten wij deze mooie dakkapel plaatsen in Dronten. De afwerking aan de buitenzijde is van trespa in de kleur RAL 7016 antraciet-grijs.
Onder het boeideel zit een rolluik weggewerkt als zonwering. Het dak van deze dakkapel is verstevigd zodat hier zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.

Dakkapel met versteviging voor zonnepanelen

325 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Den Haag. De dakkapel heeft extra versteviging zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden, wel zo duurzaam!

2 pareltjes naast elkaar

515 x 175cm

Deze 2 pareltjes mochten wij onlangs in Cothen plaatsen. Deze witte dakkapellen zijn afgewerkt met keralit en hebben een aluminium kraal als daktrim. Wist je dat je korting krijgt op je dakkapel als je samen met de buren een dakkapel laat plaatsen?

Dakkapel in de winter plaatsen

420 x 150cm

Door weer en wind staan onze monteurs voor u klaar om de dakkapel te plaatsen. In elk seizoen kunnen dakkapellen geplaatst worden. Onze monteurs hebben materialen bij zich om de dakkapel om in elke weersomstandigheden te kunnen plaatsen.

Dakkapel over 2 kamers

415 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij in Utrecht plaatsen. De dakkapel geeft extra licht en ruimte over 2 kamers. De muur tussen de kamers is door het paneel niet zichtbaar aan de buitenzijde.
De dakkapel is volledig in de kleur RAL 7016 (antracietgrijs) gemaakt. Ook de kozijnen en de daktrim zijn in deze kleur waardoor het 1 mooi geheel is.

Strakke en moderne dakkapel

350 x 176cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs in Almere plaatsen. De dakrand is afgewerkt met een aluminiumkraal en in de kozijnen zijn 2 ventilatieroosters weggewerkt. De dakkapel heeft een extra hoogte, waardoor er nog meer ruimte gecreëerd wordt op de zolder.

Grote witte dakkapel

536 x 175cm

Mooie brede dakkapel van meer dan 5 meter. Afgewerkt met trespa in de kleur wit.

Dakkapel Hellevoetsluis

248 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Hellevoetsluis, de dakkapel is afgewerkt met Keralit in de kleur antracietgrijs. In het vaste raam zit een rooster voor een goede ventilatie in de kamer.
Het dak van de dakkapel is extra verstevigd zodat hier zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.

Houten dakkapel

283 x 175cm

Deze dakkapel is volledig van hout, de buitenzijde is afgewerkt met Red Cedar platen en afgelakt in RAL 9001

Wijnrood boeideel

440 x 150cm

Deze dakkapel heeft een wijnrood boeideel en draai-kiep ramen. De rest van de dakkapel is crème wit.
Zoals u kunt zien op de foto regende het, ook in de regen kunnen wij dakkapellen plaatsen, het dak is maar kort open en voor u het weet heeft u een prachtige dakkapel op uw woning staan.

Dakkapel in Puttershoek

430 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Puttershoek. Een dakkapel die afgewerkt is met trespa platen in de kleur antracietgrijs (RAL 7016) met verdiepte Schüco kozijnen in de kleur wit (RAL 9016)

Dakkapel met rolluiken

360 x 150cm

Zoals duidelijk te zien is op de foto is deze dakkapel voorzien van rolluiken. Het rolluik kan volledig naar beneden maar kan ook in ventilatiestand (waarbij er tussen de lamellen ruimte blijft voor ventilatie) gezet worden.

Staalblauwe dakkapel

427 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd in keralit staalblauw. De Schüco kunststof kozijnen zijn wit en de draaikiep ramen zijn weer staalblauw.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt.

Dakkapel met airco

260 x 150cm

Deze dakkapel heeft een minirooftop airco bovenop het dak staan en is nauwelijks zichtbaar. De minirooftop staat bekend om zijn mooie vormgeving.

Dakkapel zonder overstek

290 x 150cm

Deze dakkapel van kunststof heeft geen overstek en is afgewerkt met trespa in de kleur crème-wit (RAL 9001)

Klassieke kunststof dakkapel

430 x 150cm

Wij mochten deze kunststof dakkapel plaatsen in Den Haag. De afwerking is van kunststof keralit. Onder het boeideel zit een rolluik weggewerkt en de RC waarde is verhoogd waardoor de dakkapel extra geïsoleerd is.

Meerdere kleuren

315 x 150cm

Deze dakkapel heeft een leuke kleurencombinatie, de zijwangen, voorkant en draaiende delen zijn monumenten-blauw (RAL 5004) het boeideel, daktrim, kozijnen en geleiders van de rolluiken zijn crème-wit (RAL 9001)

Dakkapel met zinken zijwangen

485 x 150cm

Deze dakkapel heeft zinken zijwangen en is voor de rest afgewerkt met keralit in de kleur monumentengroen. De RC waarde van deze dakkapel is verhoogd waardoor deze extra goed geïsoleerd is.

Dakkapel met inzet horren

408 x 175cm

Deze dakkapel is voorzien van aluminium inzethorren. Ideaal in ze zomer om ongedierte buiten te houden. De horren zijn in dezelfde kleur als de dakkapel gemaakt waardoor ze nauwelijks zichtbaar zijn. De horren zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Vergunningsvrije dakkapel aan de achterzijde

526 x 175cm

Deze vergunningsvrije dakkapel mochten wij plaatsen in Zoetermeer. De buitenzijde is afgewerkt met verticale keralit planken in de kleur RAL 6009 (dennen-groen) waardoor deze perfect past bij de gevelbekleding eronder.

Houten dakkapel met houten kozijnen

208 x 140cm

Deze dakkapel heeft Meranti hardhouten kozijnen en afgewerkt met WBP multiplex. De dakkapel is afgelakt in de kleuren wit en dennengroen, net als de bestaande dakkapel. Het kozijn heeft 2 naar buiten draaiende ramen.

Leuke kleuren combinatie

460 x 150cm

Deze dakkapel heeft antraciet grijze zijwangen en draaiende delen, de rest van de dakkapel is wit. In het boeideel is extra ruimte gemaakt om eventueel later een rolluik onder weg te werken. De rand van het boeideel is afgewerkt met een sierlijke aluminium kraal.

Dubbele nokverhoging

608 x 159cm

Wij mochten onlangs deze prachtige nokverhoging plaatsen in Epse. De nok is in zijn geheel opgetild waardoor er zowel aan de voor als achterzijde extra ruimte gecreëerd is. De nokverhoging heeft een inpandige goot met een aluminium daktrim.

Leuke kleuren combinatie

280 x 150cm

Deze leuke dakkapel staat perfect bij de woning. De kozijnen zijn afgestemd op de kleuren van de kozijnen in de woning. Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt ook de geleiders van het rolluik zijn verstopt achter de voorpunten.

Bestaande dakkapel vervangen

380 x 150cm

Op deze woning stond een oude dakkapel, deze mochten wij vervangen door een nieuwe. De bestaande dakkapel hebben wij verwijderd en afgevoerd. De nieuwe dakkapel is uitgevoerd in Trespa in de kleur dennen-groen (RAL 6009)

Helemaal in het antraciet

400 x 150cm

Keralit in antraciet, het is echt een pareltje vindt u niet?

Zwart wit

520 x 150cm

Zwarte zijwangen en voorpunten, wit boeideel en witte kozijnen.
Het bestaande dakraam hebben wij verplaatst en het grove afval hebben wij afgevoerd.

strak creme wit

250 x 150cm

Voor een klein prijsje heeft u deze dakkapel al op uw dak staan. Deze basisdakkapel geeft alle ruimte en licht die je nodig hebt en heeft geen extra kosten naast de basisprijs.

Dakkapel met rolluik

412 x 175cm

Deze dakkapel heeft een zinken kraal als daktrim en er zit een rolluik onder het boeideel weggewerkt.

Aluminium daktrim in kleur

671 x 150cm

Deze antracieten dakkapel heeft een wit boeideel met een antracieten daktrim, wat het een speels uiterlijk geeft. De dakkapel heeft een overstek van 20cm rondom en is volledig afgewerkt met keralit.

Antraciet in Barneveld

480 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Barneveld. De dakkapel is volledig antraciet en de vlakke Schüco kozijnen zijn in creme-wit (RAL 9001). In deze kozijnen zitten 2 vaste ramen en 3 draai-kiep ramen.

dakkapel aan achterzijde

511 x 150cm

Bij deze woning mochten wij zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een dakkapel plaatsen.

Creme wit in Nijkerk

315 x 150cm

Deze creme witte dakkapel mochten wij plaatsen in Nijkerk. Wat fijn dat de bewoners nu extra licht en ruimte hebben op de zolder.

Direct onder de nok

342 x 150cm

Deze dakkapel is directe onder de nok geplaatst waardoor er hoogte gecreëerd kon worden. Ook is er een vergunningsaanvraag geregeld voor deze dakkapel.

De kleur is groen

714 x 175cm

Deze groene dakkapel past mooi in zijn omgeving. Onder het boeideel zit een rolluik en de dakkapel is extra geïsoleerd door gebruik van het tripple glas (HR+++)

Strak en modern

Deze dakkapel is afgewerkt met trespa in de kleur antraciet.

grijs

420 x 150cm

deze dakkapel in Enschede is afgewerkt met trespa in de kleur antracietgrijs. de dakkapel heeft verdiepte kozijnen in de kleur wit.

Wat een extra ruimte

468 x 175cm

Wat een enorme impact heeft kan een dakkapel hebben op de woning. Dit prachtige exemplaar mochten wij in Holten plaatsen waardoor de bewoners veel meer licht en ruimte op de verdieping hebben.

voorbereid voor zonnepanelen

470 x 150cm

Deze dakkapel heeft een extra versteviging in het dak zodat deze het gewicht van zonnepanelen kan dragen. Erg fijn om alle ruimte op het dak te kunnen gebruiken voor het opwekken van zonne-energie.

Antraciet is de kleur

390 x 150cm

Voor deze dakkapel moest er een vergunning aangevraagd worden. De gemeente heeft ingestemd met deze vergroting van de woning op het voordakvlak.

Pareltje op het dak

Deze mooie dakkapel is afgestemd op de kozijnen van de eerste etage waardoor dit echt een stijlvolle toevoeging is aan de woning.

Mooi uitgelijnd met de kozijnen eronder

300 x 150cm

Deze dakkapel van trespa staat mooi uitgelijnd met de kozijnen op de eerste verdieping wat het een mooi rustig beeld geeft. Dit wordt allemaal bespreekbaar gemaakt tijdens een gratis advies gesprek met één van onze adviseurs.

Moderne trespa dakkapel

480 x 150cm

Deze moderne trespa dakkapel bied extra licht en ruimte in de woning. De dakkapel is afgewerkt met trespa en heeft rolluiken weggewerkt onder het boeideel.

Dakkapel van trespa in Almere

400 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd in trespa RAL 9001 creme-wit

dakkapel met verstopt rolluik

400 x 175cm

Je zou het niet zeggen, maar er zit toch echt een rolluik in deze dakkapel verstopt. Het rolluik zit weggewerkt in het boeideel en de geleiders zitten verstopt achter de voorpunten.

dakkapel met rolluiken en ventilatieroosters

470 x 150cm

De 2 ventilatieroosters in deze dakkapel zorgen voor een goede ventilatie op de verdieping.
Verder zijn er onder het boeideel 2 rolluiken weggewerkt.

grote dakkapel in monumentengroen

1000 x 175cm

Deze dakkapel van maar liefst 10 meter is afgewerkt met keralit in de kleur monumenten-groen. De kozijnen zijn vlak en voorzien van een houtnerffolie.

Volledig in het zwart

620 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd met keralit in de kleur zwart (RAL 9005). De aansluiting op het dak is lood.

Dakkapel met rolluiken

433 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd in de kleuren wit en dennen-groen. Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt

10 meter dakkapel

1000 x 175cm

Wat een boel extra ruimte mochten wij hier creëren. De dakkapel is afgewerkt met Keralit in de kleuren zwart-grijs (RAL 7021) en wit (RAL 9016)

Kunststof dakkapel in Twello

507 x 160cm

Een tijdje terug mochten wij deze strakke dakkapel plaatsen in Twello.
De dakkapel is afgewerkt met een witte trespa plaat en heeft verdiepte kozijnen. in de vaste ramen zitten ventilatieroosters in de kleur van de kozijnen.

Strak wit in Apeldoorn

506 x 150cm

Dakkapel volledig trespa in de kleur RAL 9016 (wit)
De kozijnen zijn verdiept en de onderzijde en zijkant zijn afgewerkt met lood op de dakpannen.

Dakkapel met airco

432 x 175cm

Deze dakkapel heeft een minirooftop airco op het dak, verder is de dakkapel afgewerkt met keralit in de kleur RAL 9001 (crème wit) en heeft een lood aansluiting op het dak.

Staalblauwe dakkapel in Rotterdam

Onlangs mochten wij deze staalblauwe dakkapel plaatsen in Rotterdam.
Het kozijn is uitgevoerd in de kleur RAL 9001 (crème wit) de draaikiep ramen zijn net als de rest van de dakkapel staalblauw.

Dakkapel op maat in Oosterhout

330 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Oosterhout. Het kozijn is prachtig afgestemd op de bestaande kozijnen van de woning met vaste ramen met roedeverdeling boven de kozijnen.
De dakkapel is voorzien van een weggewerkt rolluik onder het boeideel en verstevigd om zonnepanelen op te kunnen plaatsen.

Dakkapel in dennengroen

490 x 175cm

Deze dakkapel is voorzien van 2 ventilatieroosters in de vaste ramen.
De vlakke kunststof kozijnen in de kleur RAL 9016 (wit) geven het een mooie moderne look.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt.

Dakkapel met sleepdak

420 x 208cm

Onlangs mochten wij deze grote dakkapel met sleepdak plaatsen in Zoetermeer.
De dakkapel is uitgevoerd met een inpandige goot en heeft dakpannen bovenop liggen.
Het glas in deze dakkapel is zonwerend.

dakkapel met extra bovenlichten

379 x 175cm

deze bijzondere dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Rijswijk.
De kozijnen zijn uitgevoerd met 4 draaikiep ramen waarbij boven elk raam een vast raam zit met een verticale roedeverdeling. Dit creëert een mooi klassiek beeld en staat perfect bij de rest van de woning.
Ook is het deze dakkapel extra goed geïsoleerd door het gebruik van extra isolatie (RC waarde 6.0) en tripple glas.

Houten dakkapel in Bussum

400 x 150cm

Deze dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout en meranti hardhouten kozijnen.
3 ramen kunnen open en 1 raam is vast, maar doordat hier gebruik is gemaakt van een vaste vleugel is het allemaal 1 mooi geheel.

Dakkapel zonder overstek met zinken zijwangen

240 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Den Haag.
De dakkapel is uitgevoerd in de kleur antracietgrijs en heeft fels zinken zijwangen.
De onderkant van de zijwangen hebben verholen goten waardoor het water afgevoerd kan worden.

houten dakkapellen met mooi groot boeideel

446 x 125cm

Deze 2 prachtige dakkapellen mochten wij onlangs in Laren plaatsen.
De dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout, de dakkapellen zijn voorzien van houten kozijnen en zijn volledig afgelakt geleverd.

perfecte kleuren match

270 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Zaandam de kleuren (RAL 3005 wijn-rood) zijn perfect afgestemd op de kleuren van de woning wat het tot een mooi geheel maakt.

Mooie afwisseling met kleur en materiaal

330 x 175cm

Onlangs mochten wij deze prachtige dakkapel in Oldemarkt plaatsen.
Deze dakkapel is uitgevoerd met verschillende kleuren en materialen en is toch een mooi geheel.
Het boeideel en de voorkanten zijn van Trespa in de kleur wit. de zijwangen zijn van keralit in de kleur staalblauw.
Onder het boeideel zit een rolluik verwerkt.

Woning uitbreiding in Zoetermeer

470 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Zoetermeer. De dakkapel heeft 2 kozijnen en is voorzien van een strak paneel tussen de kozijnen.
Doordat de daktrim in dezelfde kleur uitgevoerd is als de rest van de dakkapel valt deze mooi weg in het geheel.
Voor deze klant hebben wij ook de vergunningsaanvraag mogen regelen.

Dakkapel in de kleur dennen-groen

380 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Warnsveld.
De dakkapel is afgewerkt met kunststof keralit platen aan de buitenzijde in de kleur RAL 6009 dennen-groen.
Het kozijn heeft een mooi verdiept profiel en de draaikiep ramen zijn voorzien van aluminium inzet horren.

Mooie dakkapel in Barendrecht

568 x 175cm

Deze prachtige dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Barendrecht. In de dakkapel is een doorvoer gemaakt voor de schoorsteen en ook de vergunningsaanvraag is door ons geregeld.

Vervanging van bestaande dakkapel

974 x 150cm

Deze prachtige dakkapel mocht een bestaande dakkapel vervangen waardoor er weer een mooie en duurzame dakkapel voor in de plaats mocht komen. Deze grote dakkapel is er met een minikraan opgehesen door de beperkte ruimte voor het huis. Voor elke situatie is een oplossing.

Prachtige toevoeging aan woning

420 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij recentelijk plaatsen in Apeldoorn. Wat een plaatje en prachtige toevoeging aan deze woning. De dakkapel is afgewerkt met keralit in de kleur RAL 7016 (antraciet-grijs). Onder het boeideel is een elektrisch rolluik weggewerkt. Het Velux raam wat op de plaats van de dakkapel zat hebben onze monteurs vakkundig verplaatst naar de andere kant van de woning.

Extra veel ruimte door dakkapel op flauw dak

460 x 150cm

Deze dakkapel geeft extra veel ruimte op de zolder. Het flauwe dak haalde veel ruimte weg maar door de dakkapel kan hier nu een prachtige kamer gemaakt worden.
In de dakkapel is een vensterbank geplaatst van WBP multiplex.

Klaar voor de zon

450 x 150cm

Deze dakkapel is helemaal klaar voor de zon! Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt, maar de dakkapel heeft ook een versteviging waardoor er zonnepanelen op het dak geplaatst kunnen worden.

Kunststof dakkapel in Apeldoorn

300 x 150cm

De kleuren van deze dakkapel passen perfect bij de woning. De vlakke kunststof kozijnen passen mooi bij de strakke zijwangen van de dakkapel die afgewerkt is met trespa. Onder het boeideel is een elektrisch rolluik weggewerkt.

Verholen goten aan de zijkant van de dakkapel

440 x 175cm

Bij deze dakkapel kan je mooi zien hoe de verholen goten onder de dakpannen verstopt zit waardoor het ubiflex (de loodvervanger) alleen maar aan de onderkant van de dakkapel zichtbaar is.
Deze dakkapel heeft een RC waarde van 6.0. De verdiepte kozijnen maken het een mooi geheel met de woning.

Vervanging van verouderde dakkapel

424 x 167cm

Deze bewoners hebben hun oude dakkapel laten vervangen voor deze nieuwe strakke dakkapel.
In de vaste ramen zitten ventilatieroosters voor een goede ventilatie.

Strak en modern in Gorinchem

393 x 175cm

Deze strakke en moderne dakkapel is uitgevoerd in Trespa in de kleur wit (RAL 9016)
2 ramen zijn voorzien van ventilatieroosters voor een goede ventilatie van de kamer. één in het draaikiep raam en één in het vaste raam. De zijkanten zijn voorzien van verholen goten waardoor alleen aan de onderkant een stukje lood zichtbaar is op het dak.

Dakkapel met airco

260 x 175cm

Deze dakkapel heeft een minirooftop airco op het dak voor heerlijke verkoeling tijdens de warme dagen.
Aan de zijkanten van de dakkapel zitten verholen goten voor de afvoer van het regenwater. De raambomen zijn uitgevoerd in staal en het Velux dakraam is verplaatst voor extra lichtinval in de woning.

Klassiek en toch modern

414 x 160cm

Deze dakkapel volledig gemaakt van Keralit in de kleur RAL 7021 (zwartgrijs) past perfect bij het huis door de roedeverdeling op de ramen. De gekozen kleur zorgt voor een moderne uitstraling. Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt, zelfs de geleiders zijn weggewerkt achter de voorpunten waardoor deze in zijn geheel niet zichtbaar is. De RC waarde van de dakkapel is 6.0.

strak wit in Woerden

320 x 150cm

Deze volledig witte dakkapel past goed bij de bestaande dakkapel op de onderliggende verdieping. Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt om licht en warmte buiten te houden.
Op de plek van de dakkapel zat een Velux dakraam dat verplaatst is naar de andere kant van het huis.

Lichte dakkapel met donkere kozijnen

456 x 150cm

Deze bijzondere dakkapel heeft donkere kozijnen in de kleur RAL 7021 (zwartgrijs) en een witte afwerking aan de buitenzijde. De zinken kraal als daktrim maakt het geheel mooi af.

Dakkapel op maat in Alphen ad Rijn

430 x 150cm

Deze op maat gemaakte dakkapel is uitgevoerd met 2 draaikiep ramen en 2 vaste ramen, gescheiden door een paneel in het midden. De vaste ramen zijn voorzien van ventilatieroosters en onder het boeideel is een rolluik weggewerkt.

creme wit in Amersfoort

470 x 140cm

Deze dakkapel van kunststof in de kleur creme wit staat prachtig bij de kozijnen op de eerste verdieping. De zinken kraal komt goed overeen met het overstek van het huis.
In de vaste ramen zitten ventilatieroosters en de draaikiep ramen kunnen voorzien worden van aluminium inzet horren.

Volledig antraciet

460 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd met 3 draai-kiepramen en 2 vaste ramen. De kozijnen worden gescheiden door een paneel. Dat de dakkapel in volledig antraciet uitgevoerd is geeft een stoere look.
De uitneembare aluminium inzet hor houdt de insecten buiten.

Monumentgroene dakkapel

472 x 175cm

Dakkapel van keralit in de kleur monumentgroen en uitgevoerd met een aluminium kraal. Onder het kozijn zit een borstwering en onder het boeideel is een rolluik weggewerkt. De aansluiting op het dak is van lood.

Dakkapel met borstwering

520 x 175cm

Deze dakkapel is uitgevoerd met een groot paneel tussen de kozijnen en een borstwering onder de kozijnen.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt in dezelfde kleur als de dakkapel waardoor ook de geleiders hiervan niet opvallen.
De RC waarde van het dak en de zijwangen is 6.0 zodat de dakkapel extra geïsoleerd is.

Grote kadermodel dakkapel

1130 x 150cm

Deze kadermodel dakkapel heeft een moderne uitstraling door de terug liggende kozijnen en de strakke kunststof Trespa afwerking in de kleur RAL 7021 zwart-grijs.
Aan de zijkant zijn verholen goten geplaatst waardoor het regenwater afgevoerd kan worden. De bestaande schoorsteen is ingebouwd waardoor er optimaal gebruik gemaakt kon worden van de beschikbare ruimte.

Dakkapel in Dordrecht

420 x 150cm

Deze dakkapel in Dordrecht is uitgevoerd met kunststof rabatdelen van Keralit in de kleur antraciet grijs.
Ook de daktrim is in deze kleur meegenomen waardoor deze mooi in het geheel past. Onder het boeideel zijn twee rolluiken weggewerkt en er is versteviging aangebracht in de dakkapel zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.

Industriële dakkapel

1088 x 160cm

Deze grote stoere dakkapel met een industriële look staat prachtig bij de reeds bestaande kozijnen in de gevel.

strak en modern

421 x 175cm

deze strakke moderne dakkapel zorgt voor extra veel ruime op de zolderverdieping. De strakke kunststof trespa platen zijn duurzaam en makkelijk schoon te houden.

dakkapel van Keralit

579 x 165cm

Kunststof dakkapel in de kleur RAL 7021 (zwart-grijs) afgewerkt met keralit planken.
De 2 ventilatieroosters in de vaste ramen zorgen voor goede ventilatie door de kamer.

Klassieke dakkapel met roedeverdeling

200 x 150cm

Deze klassieke dakkapel is uitgevoerd met Meranti hardhouten kozijnen en heeft een boeideel met een aluminium sierlijst die in de kleur RAL 9001 gespoten is.
De roeden verdeling geeft de dakkapel een extra klassieke look.

Enkelzijdige nokverhoging in Vianen

465 x 150cm

Deze prachtige enkelzijdige nokverhoging is uitgevoerd van het kunststof materiaal Trespa in de kleur RAL 7016 (antraciet-grijs). Er is een kunststof bakgoot op gemonteerd en de Schüco kozijnen zijn uitgevoerd in de vlakke variant.

Heerhugowaard

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1706.

Heerhugowaard

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1706.

Rijswijk

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 2281.

Uddel

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 3888.

Vlissingen

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 4385.

Deventer

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 7414.

Ruurlo

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 7261.

Zwolle

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 8033.

Zoetermeer

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 2718.

Krimpen ad Lek

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 2931.

Abcoude

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1391.

Gorssel achterzijde

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 7213.

Gorssel voorzijde

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 7213.

Dordrecht

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 3313.

Echt

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 6102.

Van Elten

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in Breda.

Breda VZ

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 4812.

Familie de Rijk

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in Amstelveen.

Familie Gedik

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in Almelo.

Den Haag

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème)

Venhorst

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 5428.

Laren

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1251.

Uithoorn

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème)

Naarden

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème)

Gouda

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème)

Ede

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème)

Afferden

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 5851.

Amstelveen

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1183.

Deventer

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 7421.

Voorhout

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 2215.

Spaarndam

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 2064.

Capelle ad IJssel

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 2905.

Maarssen

zink dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 3601.

Driebergen

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 3972.

Nederhorst den Berg

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1394.

Zoetermeer

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 2721.

Bunschoten

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 3751.

Almelo

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 7601.

Berkel en Rodenrijs

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 2651.

Kudelstaart

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1433.

Berkel en Rodenrijs Achterzijde

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 2651.

Vleuten

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème)

Maarssen

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème)

Den Dolder

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 3734.

Houten

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 3991.

Uithoorn

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1422.

Amstelveen

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1183.

Zoetermeer

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème)

Kortenhoef

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème)

Velp

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 6882.

Vrouwenpolder

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 4354.

Nieuw Vennep

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 2151.

Schalkhaar

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 7433.

Gorssel

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 7213.

Schalkhaar

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 7433.

Leiden

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 2313.

Hapert

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 5527.

Abcoude

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1391.

Beverwijk

hout dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1945.

Oostzaan

trespa dakkapel geplaatst in postcode 1511.

Veenendaal

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 3906.

Zaandam

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1509.

Nootdorp

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 2631.

Amstelveen

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1187.

Alkmaar

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1822.

Monumentengroene dakkapel

Deze klassiek ogende dakkapel staat prachtig op deze woning door het gebruik van Keralit in de kleur monumentengroen met strakke kunststof kozijnen in de kleur creme wit.

Bijpassende dakkapel

Deze dakkapel is mooi afgestemd op de naastgelegen dakkapellen en de kozijnen van de rest van het huis. Onder het boeideel van keralit is een rolluik weggewerkt.

klassieke dakkapel

420 x 145cm

Mooie klassieke dakkapel van hout afgelakt in de kleur RAL 9016 (wit). De roedeverdeling op het raam geven deze dakkapel een karakteristieke uitstraling.
De dakkapel is voorzien van een zinken kraal en verholen goten aan de zijkant.

Blokker

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1695.

Dubbele plaatsing in strak antraciet

Twee prachtige dakkapellen met verschillende afmetingen boven elkaar geplaatst. Hierdoor is op meerdere verdiepingen extra ruimte gecreëerd. Bij beide dakkapellen zit het rolluik onder het boeideel weggewerkt.

Hoge dakkapel met houten kozijnen

Deze karakteristieke dakkapel in Haarlem is uitgevoerd met Meranti hardhouten kozijnen en kunststof buiten afwerking in het boeideel en zijwangen. Hierin is mooi te zien dat verschillende materialen toch een mooi geheel kunnen vormen.

Deventer

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème)

Strak witte dakkapel

In Hoogland mochten wij deze strakke witte dakkapel met vlakke kozijnen en een ventilatierooster in het vaste raam plaatsen. De aansluiting op het dak is voorzien van een laag ubiflex (een loodvervanger).

Dakkapel met borstwering

Deze dakkapel heeft een borstwering onder de kozijnen waardoor extra hoogte gecreëerd kan worden. Tussen de twee kozijnen zit een groot paneel die mooi doorloopt in de borstwering.

Oostzaan

trespa dakkapel in RAL 7016 (antracietgrijs) geplaatst in postcode 1511.

Een klassieke look in Rotterdam

Deze dakkapel oogt klassiek door het gebruik van het materiaal Keralit. Dit kunststof materiaal lijkt op houten schrootjes waardoor deze er erg aantrekkelijk uit ziet. De verdiepte kozijnen maken het helemaal af. Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt.

Kunststof dakkapel van Trespa

Deze dakkapel met op maat gemaakte vlakke kozijnen in de kleur RAL 9001 (creme wit) mochten wij plaatsen in Rotterdam. De buitenzijde van de dakkapel is in RAL 7016 (antraciet grijs) en voor de aansluiting op het dak is gekozen voor ubiflex (een lood vervanger).

Ter Schuur

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 3784.

Uithoorn

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1422.

Vaassen

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) | Daktrim in RAL 7016 (antracietgrijs) dak In kleur geplaatst in postcode 8171.

Brede klassieke dakkapel in Blaricum

1000 x 175cm

Deze klassieke dakkapel plaatsten wij in Blaricum.

Strak en witte dakkapel in Berkel & Rodenrijs

keralit dakkapel in RAL 9001 (crème) met Schüco verdiepte kunststof kozijnen in RAL 9001 (crème) | Trespa Paneel in RAL 9001 (crème) | Trespa Boeideel in RAL 9001 (crème) geplaatst in Berkel en Rodenrijs.

Strak blauw in Colmschate

hout dakkapel in RAL 9016 (spierwit) | Keralit horizontaal Zijwangen in RAL 7016 (antracietgrijs) geplaatst in postcode 7429.

Mooie kapel Kerkrade

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 4476.

Bijzonder dakoverstek in Deventer

hout dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 7413.

Duo plaatsing in Laren

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 1251.

Dakkapel plaatsing in Schipluiden

trespa dakkapel in RAL 9001 (crème) geplaatst in postcode 2636.

Ruime dakkapel in antraciet met 2 kozijnen en groot paneel

Ruime dakkapel in het mooie Leusden nabij Utrecht. Deze dakkapel is over twee kamers geplaatst waarbij de beschikbare ruimte op het dak optimaal benut is.

Kunststof dakkapel met borstwering onder de kozijnen

Deze mooie dakkapel heeft een strakke voorzijde van Trespa en de klasieke houtlook van Keralit aan de zijkanten. Doordat de dakkapel in de kleur antraciet uitgevoerd is valt deze mooi weg in het dak.

Bijzondere kleur combinaties in deze fraaie dakkapel

Door gebruik te maken van verschillende kleuren ontstaat er een mooi speels effect. Het Trespa boeideel in de kleur creme-wit past mooi bij de zijwangen en voorpunten in antraciet.