Fraaie dakkapel in Hoogland, Vathorst en Nijkerk

Waarom je een dakkapel in Hoogland, Vathorst of Nijkerk wilt? Omdat je huis veel lichter, ruimer en sfeervoller wordt. Je investering verdient zich meteen terug: je zolder wordt een volwaardige slaapkamer of werkkamer (met fraai uitzicht!), waarin genoeg ruimte is voor je inrichting. Dit verzorgt Dakkapel.nl sinds jaar en dag o.a. in Hoogland, Vathorst en Nijkerk. Ben je hier woonachtig? Dan is het nu tijd om contact met ons op te nemen! Vraag je eigen scherp geprijsde offerte aan!

Recent geplaatste dakkapellen

houten dakkapellen met mooi groot boeideel

446 x 125cm

Deze 2 prachtige dakkapellen mochten wij onlangs in Laren plaatsen.
De dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout, de dakkapellen zijn voorzien van houten kozijnen en zijn volledig afgelakt geleverd.

perfecte kleuren match

270 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Zaandam de kleuren (RAL 3005 wijn-rood) zijn perfect afgestemd op de kleuren van de woning wat het tot een mooi geheel maakt.

Mooie afwisseling met kleur en materiaal

330 x 175cm

Onlangs mochten wij deze prachtige dakkapel in Oldemarkt plaatsen.
Deze dakkapel is uitgevoerd met verschillende kleuren en materialen en is toch een mooi geheel.
Het boeideel en de voorkanten zijn van Trespa in de kleur wit. de zijwangen zijn van keralit in de kleur staalblauw.
Onder het boeideel zit een rolluik verwerkt.

Woning uitbreiding in Zoetermeer

470 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Zoetermeer. De dakkapel heeft 2 kozijnen en is voorzien van een strak paneel tussen de kozijnen.
Doordat de daktrim in dezelfde kleur uitgevoerd is als de rest van de dakkapel valt deze mooi weg in het geheel.
Voor deze klant hebben wij ook de vergunningsaanvraag mogen regelen.

Dakkapel in de kleur dennen-groen

380 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Warnsveld.
De dakkapel is afgewerkt met kunststof keralit platen aan de buitenzijde in de kleur RAL 6009 dennen-groen.
Het kozijn heeft een mooi verdiept profiel en de draaikiep ramen zijn voorzien van aluminium inzet horren.

Mooie dakkapel in Barendrecht

568 x 175cm

Deze prachtige dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Barendrecht. In de dakkapel is een doorvoer gemaakt voor de schoorsteen en ook de vergunningsaanvraag is door ons geregeld.

Vervanging van bestaande dakkapel

974 x 150cm

Deze prachtige dakkapel mocht een bestaande dakkapel vervangen waardoor er weer een mooie en duurzame dakkapel voor in de plaats mocht komen. Deze grote dakkapel is er met een minikraan opgehesen door de beperkte ruimte voor het huis. Voor elke situatie is een oplossing.

Prachtige toevoeging aan woning

420 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij recentelijk plaatsen in Apeldoorn. Wat een plaatje en prachtige toevoeging aan deze woning. De dakkapel is afgewerkt met keralit in de kleur RAL 7016 (antraciet-grijs). Onder het boeideel is een elektrisch rolluik weggewerkt. Het Velux raam wat op de plaats van de dakkapel zat hebben onze monteurs vakkundig verplaatst naar de andere kant van de woning.

Wat voor dakkapel voor jouw huis in Hoogland, Vathorst of Nijkerk?

Wil je een dakkapel van hout of kunststof? Of vooral een voordelige prefab dakkapel, die wij snel bij jou kunnen plaatsen? Wat je ook zoekt, wij maken onze dakkapellen geheel naar wens in onze eigen werkplaats te Deventer, dus alles is mogelijk. Kijk maar eens naar de dakkapellen op de foto’s van onze eerdere projecten in de regio Hoogland, Vathorst en Nijkerk! Hier zie je ook de bijbehorende prijzen!

Wat zijn de voordelen?

Verschillende dakkapellen hebben allemaal zo hun eigen voordelen. Kies je het allermooiste resultaat, iets wat perfect past bij je huis in Hoogland, Vathorst of Nijkerk? Dan kies je voor een houten dakkapel. Dit materiaal is zeer goed bewerkbaar en biedt zodoende alle vrijheid in je keuze voor kleur, afwerking, afmetingen. Kunststof is het meest duurzame en onderhoudsvrije materiaal. Prefab is vaak voordelig geprijsd en binnen slechts 2½ uurgemonteerd.

Wat kost een dakkapel in Hoogland, Vathorst of Nijkerk?

De prijs van je dakkapel is sterk afhankelijk van de afmetingen en afwerking. Hoewel de kosten dus sterk variëren, hanteert Dakkapel.nl voor kunststof dakkapellen prijzen vanaf maar €3.760, -, en voor houten dakkapellen prijzen vanaf slechts €4.230, -. De prijs van prefab is sterk afhankelijk van het gekozen materiaal (hout of kunststof) en de grootte. Vraag gerust een offerte aan voor je eigen dakkapel.

Hoe snel?

Een dakkapel laten monteren: het doet je al snel denken aan dagenlang overlast. Toch zal je zien dat je nieuwe dakkapel bepaald geen groot bouwproject is. Bij Dakkapel.nl werken wij uitsluitend met onze eigen vakmensen,die de plaatsing al binnen 8 uur zullen voltooien. Een prefab dakkapel is zelfs al binnen 2½ uur geplaatst!

Offerte op maat

Een realistische inschatting van de prijs van je dakkapel? Die krijg je door je eigen offerte aan te vragen. Deze maken wij geheel op maat voor je: op basis van jouw wensen én huis in Hoogland, Vathorst of Nijkerk! In deze omgeving staan wij bekend als de voordeligste dakkapel-specialist!

Offerte dakkapel Nijkerk

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Nijkerk. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Nijkerk