Fraaie dakkapel in Hoogland, Vathorst en Nijkerk

Waarom je een dakkapel in Hoogland, Vathorst of Nijkerk wilt? Omdat je huis veel lichter, ruimer en sfeervoller wordt. Je investering verdient zich meteen terug: je zolder wordt een volwaardige slaapkamer of werkkamer (met fraai uitzicht!), waarin genoeg ruimte is voor je inrichting. Dit verzorgt Dakkapel.nl sinds jaar en dag o.a. in Hoogland, Vathorst en Nijkerk. Ben je hier woonachtig? Dan is het nu tijd om contact met ons op te nemen! Vraag je eigen scherp geprijsde offerte aan!

Recent geplaatste dakkapellen

Dakkapel met versteviging voor zonnepanelen

325 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Den Haag. De dakkapel heeft extra versteviging zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden, wel zo duurzaam!

2 pareltjes naast elkaar

515 x 175cm

Deze 2 pareltjes mochten wij onlangs in Cothen plaatsen. Deze witte dakkapellen zijn afgewerkt met keralit en hebben een aluminium kraal als daktrim. Wist je dat je korting krijgt op je dakkapel als je samen met de buren een dakkapel laat plaatsen?

Dakkapel in de winter plaatsen

420 x 150cm

Door weer en wind staan onze monteurs voor u klaar om de dakkapel te plaatsen. In elk seizoen kunnen dakkapellen geplaatst worden. Onze monteurs hebben materialen bij zich om de dakkapel om in elke weersomstandigheden te kunnen plaatsen.

Dakkapel over 2 kamers

415 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij in Utrecht plaatsen. De dakkapel geeft extra licht en ruimte over 2 kamers. De muur tussen de kamers is door het paneel niet zichtbaar aan de buitenzijde.
De dakkapel is volledig in de kleur RAL 7016 (antracietgrijs) gemaakt. Ook de kozijnen en de daktrim zijn in deze kleur waardoor het 1 mooi geheel is.

Strakke en moderne dakkapel

350 x 176cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs in Almere plaatsen. De dakrand is afgewerkt met een aluminiumkraal en in de kozijnen zijn 2 ventilatieroosters weggewerkt. De dakkapel heeft een extra hoogte, waardoor er nog meer ruimte gecreëerd wordt op de zolder.

Grote witte dakkapel

536 x 175cm

Mooie brede dakkapel van meer dan 5 meter. Afgewerkt met trespa in de kleur wit.

Dakkapel Hellevoetsluis

248 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Hellevoetsluis, de dakkapel is afgewerkt met Keralit in de kleur antracietgrijs. In het vaste raam zit een rooster voor een goede ventilatie in de kamer.
Het dak van de dakkapel is extra verstevigd zodat hier zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.

Houten dakkapel

283 x 175cm

Deze dakkapel is volledig van hout, de buitenzijde is afgewerkt met Red Cedar platen en afgelakt in RAL 9001

Wat voor dakkapel voor jouw huis in Hoogland, Vathorst of Nijkerk?

Wil je een dakkapel van hout of kunststof? Of vooral een voordelige prefab dakkapel, die wij snel bij jou kunnen plaatsen? Wat je ook zoekt, wij maken onze dakkapellen geheel naar wens in onze eigen werkplaats te Deventer, dus alles is mogelijk. Kijk maar eens naar de dakkapellen op de foto’s van onze eerdere projecten in de regio Hoogland, Vathorst en Nijkerk! Hier zie je ook de bijbehorende prijzen!

Wat zijn de voordelen?

Verschillende dakkapellen hebben allemaal zo hun eigen voordelen. Kies je het allermooiste resultaat, iets wat perfect past bij je huis in Hoogland, Vathorst of Nijkerk? Dan kies je voor een houten dakkapel. Dit materiaal is zeer goed bewerkbaar en biedt zodoende alle vrijheid in je keuze voor kleur, afwerking, afmetingen. Kunststof is het meest duurzame en onderhoudsvrije materiaal. Prefab is vaak voordelig geprijsd en binnen slechts 2½ uurgemonteerd.

Wat kost een dakkapel in Hoogland, Vathorst of Nijkerk?

De prijs van je dakkapel is sterk afhankelijk van de afmetingen en afwerking. Hoewel de kosten dus sterk variëren, hanteert Dakkapel.nl voor kunststof dakkapellen prijzen vanaf maar €3.760, -, en voor houten dakkapellen prijzen vanaf slechts €4.230, -. De prijs van prefab is sterk afhankelijk van het gekozen materiaal (hout of kunststof) en de grootte. Vraag gerust een offerte aan voor je eigen dakkapel.

Hoe snel?

Een dakkapel laten monteren: het doet je al snel denken aan dagenlang overlast. Toch zal je zien dat je nieuwe dakkapel bepaald geen groot bouwproject is. Bij Dakkapel.nl werken wij uitsluitend met onze eigen vakmensen,die de plaatsing al binnen 8 uur zullen voltooien. Een prefab dakkapel is zelfs al binnen 2½ uur geplaatst!

Offerte op maat

Een realistische inschatting van de prijs van je dakkapel? Die krijg je door je eigen offerte aan te vragen. Deze maken wij geheel op maat voor je: op basis van jouw wensen én huis in Hoogland, Vathorst of Nijkerk! In deze omgeving staan wij bekend als de voordeligste dakkapel-specialist!

Offerte dakkapel Nijkerk

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Nijkerk. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Nijkerk

Wij zijn op vakantie

Dakkapel.nl is gesloten van 8 augustus t/m 28 augustus 2022.

Je kunt natuurlijk nog steeds een offerte aanvragen, een dakkapel configureren of rustig rondkijken. We nemen dan contact met je op na de vakantie.

Voor spoedvragen, mail je naar bouwvak@dakkapel.nl