Fraaie dakkapel in Hoogland, Vathorst en Nijkerk

Waarom je een dakkapel in Hoogland, Vathorst of Nijkerk wilt? Omdat je huis veel lichter, ruimer en sfeervoller wordt. Je investering verdient zich meteen terug: je zolder wordt een volwaardige slaapkamer of werkkamer (met fraai uitzicht!), waarin genoeg ruimte is voor je inrichting. Dit verzorgt Dakkapel.nl sinds jaar en dag o.a. in Hoogland, Vathorst en Nijkerk. Ben je hier woonachtig? Dan is het nu tijd om contact met ons op te nemen! Vraag je eigen scherp geprijsde offerte aan!

Recent geplaatste dakkapellen

Dakkapel met triple glas

417 x 175cm

Deze dakkapel is uitgevoerd met triple glas waardoor de dakkapel beter geïsoleerd is.

Alle maten zijn mogelijk

940 x 175cm

Hier is mooi te zien dat er van alles mogelijk is. Er is hier een klein raampje gerealiseerd voor de badkamer zodat het daar goed kan ventileren, maar wel genoeg privacy biedt.
Verder is de dakkapel afgewerkt met keralit en is er onder het boeideel een rolluik weggewerkt.

Keralit in Soest

454 x 175cm

Deze witte dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Soest. De dakkapel past mooi bij de woning omdat de horizontale rabatdelen die op de gevel van de woning zitten ook toegepast zijn op de dakkapel.

Brede dakkapel met rolluiken

710 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Sleeuwijk. De dakkapel is over 2 kamer geplaatst waardoor er over de gehele breedte van de woning lekker veel ruimte bij is gekomen.
Onder het boeideel is voor elk kozijn een rolluik weggewerkt.

Donkere dakkapel met screen

422 x 175cm

Deze dakkapel heeft onder het boeideel een screen weggewerkt zitten. Doordat de geleiders ook in dezelfde kleur antraciet (RAL 7016) uitgevoerd zijn zie je helemaal niks van het screen als deze naar boven opgerold is. En toch kan je de warmte en het licht buiten houden als dit nodig is.

Duo kleurtje

307 x 150cm

Omdat wij dakkapellen op maat maken zijn er een heleboel combinaties mogelijk. Deze dakkapel heeft bijvoorbeeld verschillende kleuren. Het boeideel en de draaikiep ramen zijn staalblauw (RAL 5011) en de rest van de dakkapel is wit (RAL 9016)

Grote en diepe dakkapel

816 x 151cm

Deze prachtige dakkapel mochten wij in Deventer plaatsen. De diepte van de dakkapel is bijna 4 meter, wat een enorme ruimte hebben de bewoners erbij gekregen.
Het dak van de dakkapel is verstevigd om zonnepanelen op te kunnen plaatsen.

Duo plaatsing, dubbel zoveel ruimte

420 x 131cm

Deze monumenten-blauwe dakkapellen mochten wij onlangs plaatsen in Oostwold. Wij mochten de klanten blij maken met extra ruimte op zowel de eerste als de tweede verdieping!
De dakkapellen hebben verdiepte kozijnen en wij mochten ook de vergunningsaanvraag regelen voor de klant.

Wat voor dakkapel voor jouw huis in Hoogland, Vathorst of Nijkerk?

Wil je een dakkapel van hout of kunststof? Of vooral een voordelige prefab dakkapel, die wij snel bij jou kunnen plaatsen? Wat je ook zoekt, wij maken onze dakkapellen geheel naar wens in onze eigen werkplaats te Deventer, dus alles is mogelijk. Kijk maar eens naar de dakkapellen op de foto’s van onze eerdere projecten in de regio Hoogland, Vathorst en Nijkerk! Hier zie je ook de bijbehorende prijzen!

Wat zijn de voordelen?

Verschillende dakkapellen hebben allemaal zo hun eigen voordelen. Kies je het allermooiste resultaat, iets wat perfect past bij je huis in Hoogland, Vathorst of Nijkerk? Dan kies je voor een houten dakkapel. Dit materiaal is zeer goed bewerkbaar en biedt zodoende alle vrijheid in je keuze voor kleur, afwerking, afmetingen. Kunststof is het meest duurzame en onderhoudsvrije materiaal. Prefab is vaak voordelig geprijsd en binnen slechts 2½ uurgemonteerd.

Wat kost een dakkapel in Hoogland, Vathorst of Nijkerk?

De prijs van je dakkapel is sterk afhankelijk van de afmetingen en afwerking. Hoewel de kosten dus sterk variëren, hanteert Dakkapel.nl voor kunststof dakkapellen prijzen vanaf maar €3.760, -, en voor houten dakkapellen prijzen vanaf slechts €4.230, -. De prijs van prefab is sterk afhankelijk van het gekozen materiaal (hout of kunststof) en de grootte. Vraag gerust een offerte aan voor je eigen dakkapel.

Hoe snel?

Een dakkapel laten monteren: het doet je al snel denken aan dagenlang overlast. Toch zal je zien dat je nieuwe dakkapel bepaald geen groot bouwproject is. Bij Dakkapel.nl werken wij uitsluitend met onze eigen vakmensen,die de plaatsing al binnen 8 uur zullen voltooien. Een prefab dakkapel is zelfs al binnen 2½ uur geplaatst!

Offerte op maat

Een realistische inschatting van de prijs van je dakkapel? Die krijg je door je eigen offerte aan te vragen. Deze maken wij geheel op maat voor je: op basis van jouw wensen én huis in Hoogland, Vathorst of Nijkerk! In deze omgeving staan wij bekend als de voordeligste dakkapel-specialist!

Offerte dakkapel Nijkerk

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Nijkerk. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Nijkerk