Fraaie dakkapel op jouw huis in Houten, Nieuwegein en IJsselstein

De beste dakkapel in Houten, Nieuwegein en IJsselstein? Die is van Dakkapel.nl. Want ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de bouw en levering van dakkapellen voor particulieren en aannemers door heel Nederland. Het resultaat: de hoogste kwaliteit in materiaal en diensten, en toch ook de scherpste prijzen in de regio Houten, Nieuwegein en IJsselstein. Wil je een ruimer en lichter huis voor de beste prijs? Laat dan je eigen offerte maken! Neem nu contact met ons op.

Recent geplaatste dakkapellen

Dakkapel met airco

432 x 175cm

Deze dakkapel heeft een minirooftop airco op het dak, verder is de dakkapel afgewerkt met keralit in de kleur RAL 9001 (crème wit) en heeft een lood aansluiting op het dak.

Staalblauwe dakkapel in Rotterdam

Onlangs mochten wij deze staalblauwe dakkapel plaatsen in Rotterdam.
Het kozijn is uitgevoerd in de kleur RAL 9001 (crème wit) de draaikiep ramen zijn net als de rest van de dakkapel staalblauw.

Dakkapel op maat in Oosterhout

330 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Oosterhout. Het kozijn is prachtig afgestemd op de bestaande kozijnen van de woning met vaste ramen met roedeverdeling boven de kozijnen.
De dakkapel is voorzien van een weggewerkt rolluik onder het boeideel en verstevigd om zonnepanelen op te kunnen plaatsen.

Dakkapel in dennengroen

490 x 175cm

Deze dakkapel is voorzien van 2 ventilatieroosters in de vaste ramen.
De vlakke kunststof kozijnen in de kleur RAL 9016 (wit) geven het een mooie moderne look.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt.

Dakkapel met sleepdak

420 x 208cm

Onlangs mochten wij deze grote dakkapel met sleepdak plaatsen in Zoetermeer.
De dakkapel is uitgevoerd met een inpandige goot en heeft dakpannen bovenop liggen.
Het glas in deze dakkapel is zonwerend.

dakkapel met extra bovenlichten

379 x 175cm

deze bijzondere dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Rijswijk.
De kozijnen zijn uitgevoerd met 4 draaikiep ramen waarbij boven elk raam een vast raam zit met een verticale roedeverdeling. Dit creëert een mooi klassiek beeld en staat perfect bij de rest van de woning.
Ook is het deze dakkapel extra goed geïsoleerd door het gebruik van extra isolatie (RC waarde 6.0) en tripple glas.

Houten dakkapel in Bussum

345 x 125cm

Deze dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout en meranti hardhouten kozijnen.
3 ramen kunnen open en 1 raam is vast, maar doordat hier gebruik is gemaakt van een vaste vleugel is het allemaal 1 mooi geheel.

Dakkapel zonder overstek met zinken zijwangen

240 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Den Haag.
De dakkapel is uitgevoerd in de kleur antracietgrijs en heeft fels zinken zijwangen.
De onderkant van de zijwangen hebben verholen goten waardoor het water afgevoerd kan worden.

Alle soorten dakkapellen

De dakkapellen die wij in Houten, Nieuwegein en IJsselstein leveren en monteren, sluiten stuk voor stuk perfect aan op de wensen en huizen van onze klanten. De beste materialen, kleuren en afwerking zorgen voor een fraai geheel. Bij dit maatwerk bieden wij alle keuzemogelijkheden voor houten, kunststof of prefab. De prefab dakkapel biedt als voordeel dat deze razendsnel gemonteerd kan worden bij jou. Deze dakkapel maken wij in onze eigen werkplaats, waardoor je deze snel en voordelig op maat krijgt! Maar ook de kunststof dakkapel is in verschillende uitvoeringen te bestellen, waaronder met een houtnerf-structuur die niet van echt te onderscheiden is. Een houten dakkapel is in iedere denkbare vorm, afmeting en afwerking te leveren en nog altijd als het product met de meeste uitstraling.

De beste dakkapel voor jouw huis?

Wil je een dakkapel laten plaatsen op jouw woning in Houten, Nieuwegein of IJsselstein? Dan heb je veel te overwegen. Wat is het belangrijkste in jouw situatie? Misschien wil je dat je dakkapel vooral duurzaam en onderhoudsarm is. Dan ligt een kunststof dakkapel voor de hand. Of zijn juist snelheid, betaalbaarheid en minimale ‘overlast’ belangrijke overwegingen? Dan is een prefab dakkapel wat je zoekt. Wij adviseren je graag welke oplossing het beste passen bij jouw situatie, huis en budget. Ook sturen wij graag direct een offerte op maat. Zo krijg je meteen een goed beeld van onze scherpe prijzen!

Waarom onze dakkapel?

Kies je voor een dakkapel van Dakkapel.nl, dan kies je voor talloze voordelen. De voordelen waar Dakkapel.nl het bekendst om staat:

  • Resultaat binnen een enkele werkdag
  • 15 jaar garantie op de dakkapel
  • Plaatsing binnen 1 dag (één of meerdere dakkapellen)
  • Bestselling zonder aanbetaling
  • De hoogste kwaliteit in materialen, constructie en montage
  • De expertise van onze vaste specialisten
  • Alles volledig op maat
  • Optimale duurzaamheid dankzij EPDM-dakbedekking
  • De scherpst geprijsde dakkapellen van de regio Houten, Nieuwegein en IJsselstein

Offerte dakkapel Nieuwegein

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Nieuwegein. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Nieuwegein

Wij zijn op vakantie

Dakkapel.nl is gesloten van 8 augustus t/m 28 augustus 2022.

Je kunt natuurlijk nog steeds een offerte aanvragen, een dakkapel configureren of rustig rondkijken. We nemen dan contact met je op na de vakantie.

Voor spoedvragen, mail je naar bouwvak@dakkapel.nl