Fraaie dakkapel op jouw huis in Houten, Nieuwegein en IJsselstein

De beste dakkapel in Houten, Nieuwegein en IJsselstein? Die is van Dakkapel.nl. Want ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de bouw en levering van dakkapellen voor particulieren en aannemers door heel Nederland. Het resultaat: de hoogste kwaliteit in materiaal en diensten, en toch ook de scherpste prijzen in de regio Houten, Nieuwegein en IJsselstein. Wil je een ruimer en lichter huis voor de beste prijs? Laat dan je eigen offerte maken! Neem nu contact met ons op.

Recent geplaatste dakkapellen

Dakkapel in de winter plaatsen

420 x 150cm

Door weer en wind staan onze monteurs voor u klaar om de dakkapel te plaatsen. In elk seizoen kunnen dakkapellen geplaatst worden. Onze monteurs hebben materialen bij zich om de dakkapel om in elke weersomstandigheden te kunnen plaatsen.

Dakkapel over 2 kamers

415 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij in Utrecht plaatsen. De dakkapel geeft extra licht en ruimte over 2 kamers. De muur tussen de kamers is door het paneel niet zichtbaar aan de buitenzijde.
De dakkapel is volledig in de kleur RAL 7016 (antracietgrijs) gemaakt. Ook de kozijnen en de daktrim zijn in deze kleur waardoor het 1 mooi geheel is.

Strakke en moderne dakkapel

350 x 176cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs in Almere plaatsen. De dakrand is afgewerkt met een aluminiumkraal en in de kozijnen zijn 2 ventilatieroosters weggewerkt. De dakkapel heeft een extra hoogte, waardoor er nog meer ruimte gecreëerd wordt op de zolder.

Grote witte dakkapel

536 x 175cm

Mooie brede dakkapel van meer dan 5 meter. Afgewerkt met trespa in de kleur wit.

Dakkapel Hellevoetsluis

248 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Hellevoetsluis, de dakkapel is afgewerkt met Keralit in de kleur antracietgrijs. In het vaste raam zit een rooster voor een goede ventilatie in de kamer.
Het dak van de dakkapel is extra verstevigd zodat hier zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.

Houten dakkapel

283 x 175cm

Deze dakkapel is volledig van hout, de buitenzijde is afgewerkt met Red Cedar platen en afgelakt in RAL 9001

Wijnrood boeideel

440 x 150cm

Deze dakkapel heeft een wijnrood boeideel en draai-kiep ramen. De rest van de dakkapel is crème wit.
Zoals u kunt zien op de foto regende het, ook in de regen kunnen wij dakkapellen plaatsen, het dak is maar kort open en voor u het weet heeft u een prachtige dakkapel op uw woning staan.

Dakkapel in Puttershoek

430 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Puttershoek. Een dakkapel die afgewerkt is met trespa platen in de kleur antracietgrijs (RAL 7016) met verdiepte Schüco kozijnen in de kleur wit (RAL 9016)

Alle soorten dakkapellen

De dakkapellen die wij in Houten, Nieuwegein en IJsselstein leveren en monteren, sluiten stuk voor stuk perfect aan op de wensen en huizen van onze klanten. De beste materialen, kleuren en afwerking zorgen voor een fraai geheel. Bij dit maatwerk bieden wij alle keuzemogelijkheden voor houten, kunststof of prefab. De prefab dakkapel biedt als voordeel dat deze razendsnel gemonteerd kan worden bij jou. Deze dakkapel maken wij in onze eigen werkplaats, waardoor je deze snel en voordelig op maat krijgt! Maar ook de kunststof dakkapel is in verschillende uitvoeringen te bestellen, waaronder met een houtnerf-structuur die niet van echt te onderscheiden is. Een houten dakkapel is in iedere denkbare vorm, afmeting en afwerking te leveren en nog altijd als het product met de meeste uitstraling.

De beste dakkapel voor jouw huis?

Wil je een dakkapel laten plaatsen op jouw woning in Houten, Nieuwegein of IJsselstein? Dan heb je veel te overwegen. Wat is het belangrijkste in jouw situatie? Misschien wil je dat je dakkapel vooral duurzaam en onderhoudsarm is. Dan ligt een kunststof dakkapel voor de hand. Of zijn juist snelheid, betaalbaarheid en minimale ‘overlast’ belangrijke overwegingen? Dan is een prefab dakkapel wat je zoekt. Wij adviseren je graag welke oplossing het beste passen bij jouw situatie, huis en budget. Ook sturen wij graag direct een offerte op maat. Zo krijg je meteen een goed beeld van onze scherpe prijzen!

Waarom onze dakkapel?

Kies je voor een dakkapel van Dakkapel.nl, dan kies je voor talloze voordelen. De voordelen waar Dakkapel.nl het bekendst om staat:

  • Resultaat binnen een enkele werkdag
  • 15 jaar garantie op de dakkapel
  • Plaatsing binnen 1 dag (één of meerdere dakkapellen)
  • Bestselling zonder aanbetaling
  • De hoogste kwaliteit in materialen, constructie en montage
  • De expertise van onze vaste specialisten
  • Alles volledig op maat
  • Optimale duurzaamheid dankzij EPDM-dakbedekking
  • De scherpst geprijsde dakkapellen van de regio Houten, Nieuwegein en IJsselstein

Offerte dakkapel Nieuwegein

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Nieuwegein. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Nieuwegein

Wij zijn op vakantie

Dakkapel.nl is gesloten van 8 augustus t/m 28 augustus 2022.

Je kunt natuurlijk nog steeds een offerte aanvragen, een dakkapel configureren of rustig rondkijken. We nemen dan contact met je op na de vakantie.

Voor spoedvragen, mail je naar bouwvak@dakkapel.nl