Fraaie dakkapel op jouw huis in Houten, Nieuwegein en IJsselstein

De beste dakkapel in Houten, Nieuwegein en IJsselstein? Die is van Dakkapel.nl. Want ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de bouw en levering van dakkapellen voor particulieren en aannemers door heel Nederland. Het resultaat: de hoogste kwaliteit in materiaal en diensten, en toch ook de scherpste prijzen in de regio Houten, Nieuwegein en IJsselstein. Wil je een ruimer en lichter huis voor de beste prijs? Laat dan je eigen offerte maken! Neem nu contact met ons op.

Recent geplaatste dakkapellen

Brede klassieke dakkapel in Blaricum

600 x 150cm

Deze klassieke dakkapel plaatsten wij in Blaricum.

Strak en witte dakkapel in Berkel & Rodenrijs

Kunststof dakkapel in RAL 9001 (crème) met Schüco verdiepte kunststof kozijnen in RAL 9001 (crème) | Trespa Paneel in RAL 9001 (crème) | Trespa Boeideel in RAL 9001 (crème) geplaatst in Bleiswijk.

Strak blauw in Colmschate

Hout dakkapel in RAL 9001 (crème) | Keralit horizontaal Zijwangen in RAL 7016 (antracietgrijs) geplaatst in postcode 7429.

Mooie kapel Kerkrade

Trespa dakkapel geplaatst in postcode 4476.

Bijzonder dakoverstek in Deventer

Red Cedar dakkapel geplaatst in postcode 7413.

Duo plaatsing in Laren

Trespa dakkapel geplaatst in postcode 1251.

Dakkapel plaatsing in Schipluiden

Kunststof dakkapel geplaatst in postcode 2636.

Ruime dakkapel in antraciet met 2 kozijnen en groot paneel

Ruime dakkapel in het mooie Leusden nabij Utrecht. Deze dakkapel is over twee kamers geplaatst waarbij de beschikbare ruimte op het dak optimaal benut is.

Alle soorten dakkapellen

De dakkapellen die wij in Houten, Nieuwegein en IJsselstein leveren en monteren, sluiten stuk voor stuk perfect aan op de wensen en huizen van onze klanten. De beste materialen, kleuren en afwerking zorgen voor een fraai geheel. Bij dit maatwerk bieden wij alle keuzemogelijkheden voor houten, kunststof of prefab. De prefab dakkapel biedt als voordeel dat deze razendsnel gemonteerd kan worden bij jou. Deze dakkapel maken wij in onze eigen werkplaats, waardoor je deze snel en voordelig op maat krijgt! Maar ook de kunststof dakkapel is in verschillende uitvoeringen te bestellen, waaronder met een houtnerf-structuur die niet van echt te onderscheiden is. Een houten dakkapel is in iedere denkbare vorm, afmeting en afwerking te leveren en nog altijd als het product met de meeste uitstraling.

De beste dakkapel voor jouw huis?

Wil je een dakkapel laten plaatsen op jouw woning in Houten, Nieuwegein of IJsselstein? Dan heb je veel te overwegen. Wat is het belangrijkste in jouw situatie? Misschien wil je dat je dakkapel vooral duurzaam en onderhoudsarm is. Dan ligt een kunststof dakkapel voor de hand. Of zijn juist snelheid, betaalbaarheid en minimale ‘overlast’ belangrijke overwegingen? Dan is een prefab dakkapel wat je zoekt. Wij adviseren je graag welke oplossing het beste passen bij jouw situatie, huis en budget. Ook sturen wij graag direct een offerte op maat. Zo krijg je meteen een goed beeld van onze scherpe prijzen!

Waarom onze dakkapel?

Kies je voor een dakkapel van Dakkapel.nl, dan kies je voor talloze voordelen. De voordelen waar Dakkapel.nl het bekendst om staat:

  • Resultaat binnen een enkele werkdag
  • 15 jaar garantie op de dakkapel
  • Plaatsing binnen 1 dag (één of meerdere dakkapellen)
  • Bestselling zonder aanbetaling
  • De hoogste kwaliteit in materialen, constructie en montage
  • De expertise van onze vaste specialisten
  • Alles volledig op maat
  • Optimale duurzaamheid dankzij EPDM-dakbedekking
  • De scherpst geprijsde dakkapellen van de regio Houten, Nieuwegein en IJsselstein

Offerte dakkapel Nieuwegein

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Nieuwegein. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Nieuwegein