Fraaie dakkapel op jouw huis in Houten, Nieuwegein en IJsselstein

De beste dakkapel in Houten, Nieuwegein en IJsselstein? Die is van Dakkapel.nl. Want ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de bouw en levering van dakkapellen voor particulieren en aannemers door heel Nederland. Het resultaat: de hoogste kwaliteit in materiaal en diensten, en toch ook de scherpste prijzen in de regio Houten, Nieuwegein en IJsselstein. Wil je een ruimer en lichter huis voor de beste prijs? Laat dan je eigen offerte maken! Neem nu contact met ons op.

Recent geplaatste dakkapellen

Duo plaatsing, dubbel zoveel ruimte

420 x 131cm

Deze monumenten-blauwe dakkapellen mochten wij onlangs plaatsen in Oostwold. Wij mochten de klanten blij maken met extra ruimte op zowel de eerste als de tweede verdieping!
De dakkapellen hebben verdiepte kozijnen en wij mochten ook de vergunningsaanvraag regelen voor de klant.

Staalblauwe dakkapel

253 x 150cm

Vandaag mochten wij deze staalblauwe dakkapel plaatsen in Wateringen. De dakkapel is afgewerkt met keralit in de kleur RAL 5011. Onder het boeideel zit een rolluik weggewerkt en het dak is verstevigd ten behoeve van zonnepanelen. In het vaste raam zit een ventilatierooster die zorgt voor een goede circulatie van verse lucht in de woning.

Dakkapel met elektrisch rolluik

375 x 150cm

Deze dakkapel heeft een elektrisch rolluik onder het boeideel weggewerkt. De geleiders lopen strak langs de kozijnen waardoor het nauwelijks zichtbaar is dat er een rolluik bij zit. En toch is het heerlijk om wanneer gewenst de zon of de warmte tegen te kunnen houden.
De dakkapel is afgewerkt met keralit in de kleur RAL 7016 (antracietgrijs) en in de vaste ramen zijn ventilatieroosters geplaatst.

Dakkapel met 4 vlaks roeden in het glas

290 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Bergschenhoek. Om de dakkapel mooi aan te laten sluiten bij de rest van de woning zijn er in het glas roeden geplaatst.
Verder is de dakkapel afgewerkt met trespa platen in de kleur RAL 9001 crème wit.
De draaiende delen zijn voorzien van aluminium inzethorren zodat ongedierte en muggen met dit warme weer mooi buiten gehouden kunnen worden.

Dakkapel met rolluiken

384 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Groot-Ammers. De dakkapel is afgewerkt met keralit en heeft onder het boeideel 2 elektrisch bedienbare rolluiken weggewerkt.

Klaar voor de toekomst

435 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Bodegraven, de nieuwe eigenaren zijn hiermee helemaal klaar voor de toekomst doordat de dakkapel extra versteviging heeft om zonnepanelen op te plaatsen. De dakkapel heeft ook een verhoogde RC waarde waardoor deze extra geïsoleerd.
Onder het boeideel zijn rolluiken weggewerkt.

draaikiep in kleur antraciet-grijs

431 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd in de kleur RAL 7016 (antracietgrijs) met witte kozijnen. De draaiende delen hebben weer dezelfde kleur als de rest van de dakkapel wat het een mooi speels effect geeft.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt en het dak is extra verstevigd zodat hier zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.
Wij kunnen ook het grove afval afvoeren, dit plaatsen wij in big bags en nemen wij mee op de aanhangers.

Dakkapel van Keralit

310 x 130cm

Deze dakkapel is afgewerkt met horizontale keralit rabatdelen.
De RC waarde is verhoogd waardoor deze extra geïsoleerd is, daarnaast is ook het dak extra verstevigd zodat hier zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.

Alle soorten dakkapellen

De dakkapellen die wij in Houten, Nieuwegein en IJsselstein leveren en monteren, sluiten stuk voor stuk perfect aan op de wensen en huizen van onze klanten. De beste materialen, kleuren en afwerking zorgen voor een fraai geheel. Bij dit maatwerk bieden wij alle keuzemogelijkheden voor houten, kunststof of prefab. De prefab dakkapel biedt als voordeel dat deze razendsnel gemonteerd kan worden bij jou. Deze dakkapel maken wij in onze eigen werkplaats, waardoor je deze snel en voordelig op maat krijgt! Maar ook de kunststof dakkapel is in verschillende uitvoeringen te bestellen, waaronder met een houtnerf-structuur die niet van echt te onderscheiden is. Een houten dakkapel is in iedere denkbare vorm, afmeting en afwerking te leveren en nog altijd als het product met de meeste uitstraling.

De beste dakkapel voor jouw huis?

Wil je een dakkapel laten plaatsen op jouw woning in Houten, Nieuwegein of IJsselstein? Dan heb je veel te overwegen. Wat is het belangrijkste in jouw situatie? Misschien wil je dat je dakkapel vooral duurzaam en onderhoudsarm is. Dan ligt een kunststof dakkapel voor de hand. Of zijn juist snelheid, betaalbaarheid en minimale ‘overlast’ belangrijke overwegingen? Dan is een prefab dakkapel wat je zoekt. Wij adviseren je graag welke oplossing het beste passen bij jouw situatie, huis en budget. Ook sturen wij graag direct een offerte op maat. Zo krijg je meteen een goed beeld van onze scherpe prijzen!

Waarom onze dakkapel?

Kies je voor een dakkapel van Dakkapel.nl, dan kies je voor talloze voordelen. De voordelen waar Dakkapel.nl het bekendst om staat:

  • Resultaat binnen een enkele werkdag
  • 15 jaar garantie op de dakkapel
  • Plaatsing binnen 1 dag (één of meerdere dakkapellen)
  • Bestselling zonder aanbetaling
  • De hoogste kwaliteit in materialen, constructie en montage
  • De expertise van onze vaste specialisten
  • Alles volledig op maat
  • Optimale duurzaamheid dankzij EPDM-dakbedekking
  • De scherpst geprijsde dakkapellen van de regio Houten, Nieuwegein en IJsselstein

Offerte dakkapel Nieuwegein

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Nieuwegein. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Nieuwegein