Prachtige dakkapel Maarssen, Bilthoven en Breukelen

Als je een dakkapel in Maarssen, Bilthoven of Breukelen laat plaatsen, verandert er veel in je woning. Hoewel je woning maar iets groter wordt, krijg je het gevoel dat je een nieuw huis bewoont. Bij Dakkapel.nl krijgen wij altijd veel enthousiaste reacties over de sfeer, het verbeterde uitzicht en de hoeveelheid licht. Geen woning in Maarssen, Bilthoven of Breukelen die niet prettiger en waardevoller werd door een dakkapel. Wil je slim investeren, investeer dan in een dakkapel. Neem hiervoor nu contact met ons op, vraageen vrijblijvende offerte aan!

Recent geplaatste dakkapellen

Dakkapel met triple glas

417 x 175cm

Deze dakkapel is uitgevoerd met triple glas waardoor de dakkapel beter geïsoleerd is.

Alle maten zijn mogelijk

940 x 175cm

Hier is mooi te zien dat er van alles mogelijk is. Er is hier een klein raampje gerealiseerd voor de badkamer zodat het daar goed kan ventileren, maar wel genoeg privacy biedt.
Verder is de dakkapel afgewerkt met keralit en is er onder het boeideel een rolluik weggewerkt.

Keralit in Soest

454 x 175cm

Deze witte dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Soest. De dakkapel past mooi bij de woning omdat de horizontale rabatdelen die op de gevel van de woning zitten ook toegepast zijn op de dakkapel.

Brede dakkapel met rolluiken

710 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Sleeuwijk. De dakkapel is over 2 kamer geplaatst waardoor er over de gehele breedte van de woning lekker veel ruimte bij is gekomen.
Onder het boeideel is voor elk kozijn een rolluik weggewerkt.

Donkere dakkapel met screen

422 x 175cm

Deze dakkapel heeft onder het boeideel een screen weggewerkt zitten. Doordat de geleiders ook in dezelfde kleur antraciet (RAL 7016) uitgevoerd zijn zie je helemaal niks van het screen als deze naar boven opgerold is. En toch kan je de warmte en het licht buiten houden als dit nodig is.

Duo kleurtje

307 x 150cm

Omdat wij dakkapellen op maat maken zijn er een heleboel combinaties mogelijk. Deze dakkapel heeft bijvoorbeeld verschillende kleuren. Het boeideel en de draaikiep ramen zijn staalblauw (RAL 5011) en de rest van de dakkapel is wit (RAL 9016)

Grote en diepe dakkapel

816 x 151cm

Deze prachtige dakkapel mochten wij in Deventer plaatsen. De diepte van de dakkapel is bijna 4 meter, wat een enorme ruimte hebben de bewoners erbij gekregen.
Het dak van de dakkapel is verstevigd om zonnepanelen op te kunnen plaatsen.

Duo plaatsing, dubbel zoveel ruimte

420 x 131cm

Deze monumenten-blauwe dakkapellen mochten wij onlangs plaatsen in Oostwold. Wij mochten de klanten blij maken met extra ruimte op zowel de eerste als de tweede verdieping!
De dakkapellen hebben verdiepte kozijnen en wij mochten ook de vergunningsaanvraag regelen voor de klant.

De specialist van de regio Maarssen, Bilthoven en Breukelen

Dakkapel.nl is al vele jaren actief. Hierdoor hebben wij veel ervaring. Ook werken wij met onze eigen vakmannen, die het beste resultaat leveren. In onze eigen werkplaats maken wij elke dakkapel geheel op maat. Deze werkwijze zorgt niet alleen voor een snelle levering, maar ook voor de hoogste kwaliteit, tegen de scherpste prijs, geheel binnen je budget.

Waarom een houten dakkapel?

De dakkapel van hout is nog altijd een van de populairste producten in Maarssen, Bilthoven en Breukelen en omstreken. Want echt hout geeft nog altijd de meest sfeervolle uitstraling. Daarnaast is hout erg gemakkelijk en goedkoop te bewerken en vervangen, waardoor elke uitvoering mogelijk is. Heb je een ouder huis, of simpelweg een sfeervolle woning? Dan ligt een houten dakkapel het meest voor de hand.

Waarom een kunststof dakkapel?

Het voordeel van een kunststof dakkapel is dat deze niet snel zal vergaan. Je hoeft er bovendien amper onderhoud aan uit te (laten) voeren. Ook heeft een moderne kunststof dakkapel een zeer goede isolatiewaarde, en is desgewenst uit te voeren met realistische houtnerflook. Voor elk (op)nieuw geïsoleerd huis in o.a. Maarssen, Bilthoven of Breukelen, is een kunststof dakkapel ideaal.

Waarom een prefab dakkapel?

Een prefab dakkapel bespaart je vooral tijd, ongemakken en overlast. Wij maken je prefab dakkapel geheel op maat, in onze eigen werkplaats. Pas als deze klaar is, komen wij bij je langs. De installatie van je prefab dakkapel zal slechts tweeënhalf uur in beslag nemen. In die korte tijd heb je er een geheel nieuwe kamer bij qua ruimte. Je prefab dakkapel kan uit zowel kunststof als hout vervaardigd worden.

Snel een dakkapel

Het monteren gaat bij Dakkapel.nl extra snel. Naast onze snelle levering vanuit de eigen werkplaats, monteren wij een dakkapel, en zelfs meerdere dakkapellen, binnen slechts een enkele werkdag!

Offerte dakkapel Maarssen

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Maarssen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Maarssen