Prachtige dakkapel Maarssen, Bilthoven en Breukelen

Als je een dakkapel in Maarssen, Bilthoven of Breukelen laat plaatsen, verandert er veel in je woning. Hoewel je woning maar iets groter wordt, krijg je het gevoel dat je een nieuw huis bewoont. Bij Dakkapel.nl krijgen wij altijd veel enthousiaste reacties over de sfeer, het verbeterde uitzicht en de hoeveelheid licht. Geen woning in Maarssen, Bilthoven of Breukelen die niet prettiger en waardevoller werd door een dakkapel. Wil je slim investeren, investeer dan in een dakkapel. Neem hiervoor nu contact met ons op, vraageen vrijblijvende offerte aan!

Recent geplaatste dakkapellen

Houten dakkapel in Bussum

345 x 125cm

Deze dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout en meranti hardhouten kozijnen.
3 ramen kunnen open en 1 raam is vast, maar doordat hier gebruik is gemaakt van een vaste vleugel is het allemaal 1 mooi geheel.

Dakkapel zonder overstek met zinken zijwangen

240 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Den Haag.
De dakkapel is uitgevoerd in de kleur antracietgrijs en heeft fels zinken zijwangen.
De onderkant van de zijwangen hebben verholen goten waardoor het water afgevoerd kan worden.

houten dakkapellen met mooi groot boeideel

446 x 125cm

Deze 2 prachtige dakkapellen mochten wij onlangs in Laren plaatsen.
De dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout, de dakkapellen zijn voorzien van houten kozijnen en zijn volledig afgelakt geleverd.

perfecte kleuren match

270 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Zaandam de kleuren (RAL 3005 wijn-rood) zijn perfect afgestemd op de kleuren van de woning wat het tot een mooi geheel maakt.

Mooie afwisseling met kleur en materiaal

330 x 175cm

Onlangs mochten wij deze prachtige dakkapel in Oldemarkt plaatsen.
Deze dakkapel is uitgevoerd met verschillende kleuren en materialen en is toch een mooi geheel.
Het boeideel en de voorkanten zijn van Trespa in de kleur wit. de zijwangen zijn van keralit in de kleur staalblauw.
Onder het boeideel zit een rolluik verwerkt.

Woning uitbreiding in Zoetermeer

470 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Zoetermeer. De dakkapel heeft 2 kozijnen en is voorzien van een strak paneel tussen de kozijnen.
Doordat de daktrim in dezelfde kleur uitgevoerd is als de rest van de dakkapel valt deze mooi weg in het geheel.
Voor deze klant hebben wij ook de vergunningsaanvraag mogen regelen.

Dakkapel in de kleur dennen-groen

380 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Warnsveld.
De dakkapel is afgewerkt met kunststof keralit platen aan de buitenzijde in de kleur RAL 6009 dennen-groen.
Het kozijn heeft een mooi verdiept profiel en de draaikiep ramen zijn voorzien van aluminium inzet horren.

Mooie dakkapel in Barendrecht

568 x 175cm

Deze prachtige dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Barendrecht. In de dakkapel is een doorvoer gemaakt voor de schoorsteen en ook de vergunningsaanvraag is door ons geregeld.

De specialist van de regio Maarssen, Bilthoven en Breukelen

Dakkapel.nl is al vele jaren actief. Hierdoor hebben wij veel ervaring. Ook werken wij met onze eigen vakmannen, die het beste resultaat leveren. In onze eigen werkplaats maken wij elke dakkapel geheel op maat. Deze werkwijze zorgt niet alleen voor een snelle levering, maar ook voor de hoogste kwaliteit, tegen de scherpste prijs, geheel binnen je budget.

Waarom een houten dakkapel?

De dakkapel van hout is nog altijd een van de populairste producten in Maarssen, Bilthoven en Breukelen en omstreken. Want echt hout geeft nog altijd de meest sfeervolle uitstraling. Daarnaast is hout erg gemakkelijk en goedkoop te bewerken en vervangen, waardoor elke uitvoering mogelijk is. Heb je een ouder huis, of simpelweg een sfeervolle woning? Dan ligt een houten dakkapel het meest voor de hand.

Waarom een kunststof dakkapel?

Het voordeel van een kunststof dakkapel is dat deze niet snel zal vergaan. Je hoeft er bovendien amper onderhoud aan uit te (laten) voeren. Ook heeft een moderne kunststof dakkapel een zeer goede isolatiewaarde, en is desgewenst uit te voeren met realistische houtnerflook. Voor elk (op)nieuw geïsoleerd huis in o.a. Maarssen, Bilthoven of Breukelen, is een kunststof dakkapel ideaal.

Waarom een prefab dakkapel?

Een prefab dakkapel bespaart je vooral tijd, ongemakken en overlast. Wij maken je prefab dakkapel geheel op maat, in onze eigen werkplaats. Pas als deze klaar is, komen wij bij je langs. De installatie van je prefab dakkapel zal slechts tweeënhalf uur in beslag nemen. In die korte tijd heb je er een geheel nieuwe kamer bij qua ruimte. Je prefab dakkapel kan uit zowel kunststof als hout vervaardigd worden.

Snel een dakkapel

Het monteren gaat bij Dakkapel.nl extra snel. Naast onze snelle levering vanuit de eigen werkplaats, monteren wij een dakkapel, en zelfs meerdere dakkapellen, binnen slechts een enkele werkdag!

Offerte dakkapel Maarssen

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Maarssen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Maarssen