Meer waarde: je dakkapel in Putten of Ermelo

Een dakkapel op jouw huis in Putten of Ermelo maak je huis groter. Want meestal gebruik je de ruimte onder je schuine dak niet vaak. Met een dakkapel wordt dit oppervlak opeens bruikbaar. Het is dus niet overdreven om te stellen dat je met een dakkapel een zee aan ruimte wint! Je hele bovenverdieping wordt beter leefbaar. Zeker met een mooi uitzicht, wat mogelijk is door de hoogte. Tijd dus om te investeren in een nieuwe dakkapel! De voordeligste van Putten en Ermelo? Die bestel je bij Dakkapel.nl. Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Recent geplaatste dakkapellen

Houten dakkapel in Bussum

345 x 125cm

Deze dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout en meranti hardhouten kozijnen.
3 ramen kunnen open en 1 raam is vast, maar doordat hier gebruik is gemaakt van een vaste vleugel is het allemaal 1 mooi geheel.

Dakkapel zonder overstek met zinken zijwangen

240 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Den Haag.
De dakkapel is uitgevoerd in de kleur antracietgrijs en heeft fels zinken zijwangen.
De onderkant van de zijwangen hebben verholen goten waardoor het water afgevoerd kan worden.

houten dakkapellen met mooi groot boeideel

446 x 125cm

Deze 2 prachtige dakkapellen mochten wij onlangs in Laren plaatsen.
De dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout, de dakkapellen zijn voorzien van houten kozijnen en zijn volledig afgelakt geleverd.

perfecte kleuren match

270 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Zaandam de kleuren (RAL 3005 wijn-rood) zijn perfect afgestemd op de kleuren van de woning wat het tot een mooi geheel maakt.

Mooie afwisseling met kleur en materiaal

330 x 175cm

Onlangs mochten wij deze prachtige dakkapel in Oldemarkt plaatsen.
Deze dakkapel is uitgevoerd met verschillende kleuren en materialen en is toch een mooi geheel.
Het boeideel en de voorkanten zijn van Trespa in de kleur wit. de zijwangen zijn van keralit in de kleur staalblauw.
Onder het boeideel zit een rolluik verwerkt.

Woning uitbreiding in Zoetermeer

470 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Zoetermeer. De dakkapel heeft 2 kozijnen en is voorzien van een strak paneel tussen de kozijnen.
Doordat de daktrim in dezelfde kleur uitgevoerd is als de rest van de dakkapel valt deze mooi weg in het geheel.
Voor deze klant hebben wij ook de vergunningsaanvraag mogen regelen.

Dakkapel in de kleur dennen-groen

380 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Warnsveld.
De dakkapel is afgewerkt met kunststof keralit platen aan de buitenzijde in de kleur RAL 6009 dennen-groen.
Het kozijn heeft een mooi verdiept profiel en de draaikiep ramen zijn voorzien van aluminium inzet horren.

Mooie dakkapel in Barendrecht

568 x 175cm

Deze prachtige dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Barendrecht. In de dakkapel is een doorvoer gemaakt voor de schoorsteen en ook de vergunningsaanvraag is door ons geregeld.

Perfect op maat

Omdat wij onze dakkapellen in eigen beheer fabriceren en monteren, door onze eigen vakmannen, zijn onze prijzen zeer scherp. Bovendien gaan wij snel te werk, vanuit onze werkplaats in Deventer. Hier maken wij zowel houten als kunststof en prefab dakkapellen. Hierbij zijn er geen grenzen. Dus is een bepaalde hoek, afmeting, vorm of afwerking gewenst? Geef het aan, dan verwerken wij het in je offerte.

Onze dakkapellen

Iedere dakkapel biedt unieke voordelen. Denk dus goed na over welk type dakkapel past bij jouw wensen, budget en huis in Putten of Ermelo. Dit zijn de voornaamste voordelen van onze dakkapellen:

Houten dakkapel

Hout geeft het fraaiste resultaat. Zoals je op de vele voorbeeldfoto’s van onze dakkapellen kunt zien, zijn vooral huizen met houten onderdelen zoals de gevel en/of dakgoot geschikt voor een dakkapel van hout. Ook is hout goed bewerkbaar en dus in iedere vorm en afwerking te maken. De prijs van een prachtige houten dakkapel voor jouw woning in Putten of Ermelo? Al vanaf 4.230, -!

Kunststof dakkapel

Kunststof kan tegenwoordig ook fraai zijn: met een realistische houtnerf in de afwerking is het verschil met hout nog amper te zien. Het grootste voordeel is duurzaamheid: je zult een dakkapel van kunststof niet vaak hoeven te onderhouden. Ook zal het nooit rotten. Voor een kunststof dakkapel hanteren wij prijzen vanaf € 3.760, -.

Prefab dakkapel

Ook de prefab dakkapel kan op maat gemaakt worden in onze werkplaats. Deze hoeft slechts bij jou op locatie (bijvoorbeeld Putten of Ermelo) gemonteerd te worden. Dit neemt doorgaans maar tweeënhalf uur in beslag. Hierbij is de prijs sterk afhankelijk van je gewenste materiaal en de afmetingen. Wij nemen dit graag op in onze offerte, zodat je vooraf meteen weet waar je aan toe bent.

Vraag je eigen offerte aan

Wij laten je graag zien waarom wij de voordeligste zijn! Neem nu contact met ons op,vraag geheel vrijblijvend je eigen offerte op maat aan. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Offerte dakkapel Ermelo

Dakkapel.nl levert een kunststof dakkapel al vanaf € 3.420,- en u kunt vanaf € 3.767,- genieten van een houten dakkapel in Ermelo. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die het KOMO-keurmerk hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of advies over een dakkapel die bij uw huis en budget past? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijsopgave dakkapel in Ermelo