Meer waarde: je dakkapel in Putten of Ermelo

Een dakkapel op jouw huis in Putten of Ermelo maak je huis groter. Want meestal gebruik je de ruimte onder je schuine dak niet vaak. Met een dakkapel wordt dit oppervlak opeens bruikbaar. Het is dus niet overdreven om te stellen dat je met een dakkapel een zee aan ruimte wint! Je hele bovenverdieping wordt beter leefbaar. Zeker met een mooi uitzicht, wat mogelijk is door de hoogte. Tijd dus om te investeren in een nieuwe dakkapel! De voordeligste van Putten en Ermelo? Die bestel je bij Dakkapel.nl. Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag hier een offerte aan

Bel mij terug

Onze projecten

Kunststof dakkapel

4,70 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 7.270,-

Volledig Keralit Zijwangen antraciet RAL 7016 Boeideel créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 3 draaikiepramen Daktrim antraciet RAL 7016 Ubiflex loodvervanger zwart Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Houten dakkapel

5.40 x 1.75

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 8.854,-

Meranti hardhouten kozijnen A-klasse 3 keer draaikiep ramen Zijwangen Red Cedar gegrond Boeideel WBP Multiplex garantie plaat (10 jaar) R.C. Waarde 4.5 HR++ glas

Kunststof dakkapel

2,50 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 5.065,-

Volledig Trespa in de kleur créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 2 draaikiepramen Ubiflex loodvervanger Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Houten dakkapel

2.10 x 1.38

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 7.024,-

Meranti A-klasse kozijn R.C. waarde 4.5 HR++ glas 2 naar buiten te openen ramen Roeden verdeling verticaal Extra details / profileringen in de boeideel (dakrand) Zinken kraal Omgekeerd rolluik volledig weggewerkt in de dakkapel Gehele dakkapel afgelakt in kleur Binnen afwerking met kraaldelen

Kunststof dakkapel

4,00 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 6.020,-

Trespa antraciet RAL 7016 R.C. waarde 4.5 HR++ glas Schüco kunststof vlakke kozijnen Zwart Ubiflex lood vervanger

Perfect op maat

Omdat wij onze dakkapellen in eigen beheer fabriceren en monteren, door onze eigen vakmannen, zijn onze prijzen zeer scherp. Bovendien gaan wij snel te werk, vanuit onze werkplaats in Deventer. Hier maken wij zowel houten als kunststof en prefab dakkapellen. Hierbij zijn er geen grenzen. Dus is een bepaalde hoek, afmeting, vorm of afwerking gewenst? Geef het aan, dan verwerken wij het in je offerte.

Onze dakkapellen

Iedere dakkapel biedt unieke voordelen. Denk dus goed na over welk type dakkapel past bij jouw wensen, budget en huis in Putten of Ermelo. Dit zijn de voornaamste voordelen van onze dakkapellen:

Houten dakkapel

Hout geeft het fraaiste resultaat. Zoals je op de vele voorbeeldfoto’s van onze dakkapellen kunt zien, zijn vooral huizen met houten onderdelen zoals de gevel en/of dakgoot geschikt voor een dakkapel van hout. Ook is hout goed bewerkbaar en dus in iedere vorm en afwerking te maken. De prijs van een prachtige houten dakkapel voor jouw woning in Putten of Ermelo? Al vanaf 4.230, -!

Kunststof dakkapel

Kunststof kan tegenwoordig ook fraai zijn: met een realistische houtnerf in de afwerking is het verschil met hout nog amper te zien. Het grootste voordeel is duurzaamheid: je zult een dakkapel van kunststof niet vaak hoeven te onderhouden. Ook zal het nooit rotten. Voor een kunststof dakkapel hanteren wij prijzen vanaf € 3.760, -.

Prefab dakkapel

Ook de prefab dakkapel kan op maat gemaakt worden in onze werkplaats. Deze hoeft slechts bij jou op locatie (bijvoorbeeld Putten of Ermelo) gemonteerd te worden. Dit neemt doorgaans maar tweeënhalf uur in beslag. Hierbij is de prijs sterk afhankelijk van je gewenste materiaal en de afmetingen. Wij nemen dit graag op in onze offerte, zodat je vooraf meteen weet waar je aan toe bent.

Vraag je eigen offerte aan

Wij laten je graag zien waarom wij de voordeligste zijn! Neem nu contact met ons op,vraag geheel vrijblijvend je eigen offerte op maat aan. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bel mij terug