Dakkapel 4 meter

‘Wat een ruimte!’ is de meest gehoorde zin onder onze dakkapel van 4 meter. Logisch, want het blijft verbazen hoeveel ruimte deze dakkapel oplevert. Natuurlijk komt dit omdat je veel meer vloeroppervlak hebt en er veel meer licht binnenkomt. Maar vaak komt het ook omdat een dakkapel de gehele bovenverdieping bruikbaar maakt. In plaats van een schuine rand waaronder je moet bukken of alleen rommel opslaat, is er nu een volwaardige woon-/leefruimte bijgekomen. Denk aan een grote slaapkamer, of zelfs meerdere kamers! Een goudmijn voor iedereen die wil investeren in zijn huis. Bij Dakkapel.nl werken wij hier graag aan mee. Je dakkapel van 4 meter plaatsen wij binnen een enkele werkdag, voor de scherpste prijs. Moeilijk te geloven? Vraag direct onze offerte aan.

Wat voor dakkapel van 4 meter?

Investeer je in een dakkapel van 4 meter, dan wil je waar voor je geld. Je hebt immers specifieke wensen en een huis waarop enkele soorten dakkapellen van 4 meter of meer perfect zullen passen. Dus moet je keuzes maken. Neem je een enkel draaikiep-raam? Hoeveel vaste ramen komen er? Welk materiaal worden de zijwanden? Welke kleur krijgt je dakkapel en past dit bij je huidige houtwerk? Wat zijn de precieze afmetingen? Geen zorg: Dakkapel.nl stelt geen grenzen aan je wensen. Alles kan.

Houten dakkapel 4 meter

Het fraaist is natuurlijk een 4 meter lange dakkapel van hout. Dit materiaal geeft de meeste sfeer, en is het makkelijkst te bewerken. Dus heb je een dakkapel (4 meter of meer) nodig met specifieke afmetingen, afwerking en details? Dan is een houten dakkapel van 4 meter een uitstekende keuze.

Kunststof dakkapel 4 meter

Dakkapel.nl realiseert niet zelden een lange kunststof dakkapel: 4 meter of nog langer is geen probleem voor ons. Strak kunststof, waarin een echte houtlook is verwerkt, geeft een sierlijk resultaat. Fraai voordeel is ook de duurzaamheid: je zult een dakkapel van 4 meter amper hoeven te onderhouden, omdat kunststof nooit zal rotten.

Offerte aanvragen

Recent geplaatste dakkapellen

houten dakkapellen met mooi groot boeideel

446 x 125cm

Deze 2 prachtige dakkapellen mochten wij onlangs in Laren plaatsen.
De dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout, de dakkapellen zijn voorzien van houten kozijnen en zijn volledig afgelakt geleverd.

perfecte kleuren match

270 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Zaandam de kleuren (RAL 3005 wijn-rood) zijn perfect afgestemd op de kleuren van de woning wat het tot een mooi geheel maakt.

Mooie afwisseling met kleur en materiaal

330 x 175cm

Onlangs mochten wij deze prachtige dakkapel in Oldemarkt plaatsen.
Deze dakkapel is uitgevoerd met verschillende kleuren en materialen en is toch een mooi geheel.
Het boeideel en de voorkanten zijn van Trespa in de kleur wit. de zijwangen zijn van keralit in de kleur staalblauw.
Onder het boeideel zit een rolluik verwerkt.

Woning uitbreiding in Zoetermeer

470 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Zoetermeer. De dakkapel heeft 2 kozijnen en is voorzien van een strak paneel tussen de kozijnen.
Doordat de daktrim in dezelfde kleur uitgevoerd is als de rest van de dakkapel valt deze mooi weg in het geheel.
Voor deze klant hebben wij ook de vergunningsaanvraag mogen regelen.

Dakkapel in de kleur dennen-groen

380 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Warnsveld.
De dakkapel is afgewerkt met kunststof keralit platen aan de buitenzijde in de kleur RAL 6009 dennen-groen.
Het kozijn heeft een mooi verdiept profiel en de draaikiep ramen zijn voorzien van aluminium inzet horren.

Mooie dakkapel in Barendrecht

568 x 175cm

Deze prachtige dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Barendrecht. In de dakkapel is een doorvoer gemaakt voor de schoorsteen en ook de vergunningsaanvraag is door ons geregeld.

Vervanging van bestaande dakkapel

974 x 150cm

Deze prachtige dakkapel mocht een bestaande dakkapel vervangen waardoor er weer een mooie en duurzame dakkapel voor in de plaats mocht komen. Deze grote dakkapel is er met een minikraan opgehesen door de beperkte ruimte voor het huis. Voor elke situatie is een oplossing.

Prachtige toevoeging aan woning

420 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij recentelijk plaatsen in Apeldoorn. Wat een plaatje en prachtige toevoeging aan deze woning. De dakkapel is afgewerkt met keralit in de kleur RAL 7016 (antraciet-grijs). Onder het boeideel is een elektrisch rolluik weggewerkt. Het Velux raam wat op de plaats van de dakkapel zat hebben onze monteurs vakkundig verplaatst naar de andere kant van de woning.

Langer dan 4 meter?

Zoek je een nog grotere dakkapel? 4 meter is niet de grens: wij leveren ook langere dakkapellen van bijvoorbeeld 4,5 meter, of in bijvoorbeeld tussenmaten zoals 4,7 of 4,8 meter. In onze eigen werkplaats te Deventer maken wij deze producten geheel op maat.

Wat kost een dakkapel van 4 meter?

Prachtige voorbeelden van dakkapellen van 4 meter en langer vind je hier op onze website. Hier staan ook de prijzen bij! Wil je echt precies weten wat jouw dakkapel van 4 meter gaat kosten? Laat ons dan een offerte opstellen die uitgaat van jouw wensen, budget én dak.

Zelf je dakkapel configureren

We doen niet moeilijk over onze prijzen. We geloven in onze kwaliteit en zijn niet bang om onze dakkapel prijzen te communiceren. Je kunt in onze dakkapel configurator precies zelf bekijken wat alle opties op een dakkapel in jouw situatie kosten. Maak je geen zorgen over de kleinste details: er komt altijd eerst iemand langs om in te meten en je wensen te overleggen.

Heb je specifieke wensen of vragen? Dan staat onze binnendienst voor je klaar om ze te beantwoorden. 

Offerte aanvragen