Kosten dakkapel variaties en opties

Kosten dakkapel variaties en opties

Een dakkapel voor een goede prijs en met een uitstekende kwaliteit. Dat is wat we allemaal graag willen.

Via Dakkapel.nl kun je met een dakkapel configurator alle mogelijke opties en variaties proberen, zodat je jouw droomdakkapel online al kunt verwezenlijken. Met de configurator vraag je hiermee een prijsindicatie aan. Je zit dus niet vast aan de maten zoals je die invult. Alles kan geregeld worden in overleg met de adviseurs na je offerte-aanvraag.

Hoe werkt de dakkapel configurator?

De afmeting en het soort materiaal zal zorgen voor de bepaling van de basis van de dakkapel. Bij dakkapel.nl betaal je voor een kunststof dakkapel een vanaf prijs van € 5.514,-.

Na de afmetingen en hoogte kun je gaan kiezen voor de zogenaamde elementen. De indeling van de dakkapel kun je zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld een dakkapel met vaste ramen, met draai- en kiepramen, panelen en vaste vleugels bekijken. Naast de elementen kun je kiezen uit het materiaal voor je dak. Je kunt kiezen uit een kunststof dakkapel of een houten dakkapel. De kunststof optie is de meest standaard dakkapel, maar ook een houten dakkapel op maat is een veel gekozen optie. Het ligt er maar net aan wat je graag wil, en wat qua sfeer bij jouw huis past. Bij een kunststof dakkapel kun je kiezen uit Trespa of Keralit. Een houten dakkapel vervaardigt dakkapel.nl met red cedar. Dit is duurzaam hardhout en is goed bewerkbaar, heel stevig en heeft bijna geen last van vervorming.

Dakkapel in alle kleuren mogelijk

Dan de kleuren: je kunt diverse kleuren kiezen voor je dakkapel. Zo kies je de kleur van de dakkapel zelf, maar ook de kleur van je kozijnen, het boeideel en voor de draai-kiepramen. Zie je de juiste kleur niet staan? Geen probleem, want dakkapel.nl denkt graag met je mee!

Naast de dakkapel zelf, kun je nog allerlei opties aan je dakkapel toevoegen. Wil je een zonwering voor de warme dagen? Of misschien horren tegen de insecten? Wil je dat dakkapel.nl de vergunningsaanvraag voor je regelt? Het kan allemaal. Ook een airco en ventilatieroosters behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk de handige configurator voor álle opties. Je kunt gelijk zien hoe je dakkapel eruit komt te zien en wat de kosten zullen zijn!

Offerte aanvragen

Recent geplaatste dakkapellen

Duo plaatsing, dubbel zoveel ruimte

420 x 131cm

Deze monumenten-blauwe dakkapellen mochten wij onlangs plaatsen in Oostwold. Wij mochten de klanten blij maken met extra ruimte op zowel de eerste als de tweede verdieping!
De dakkapellen hebben verdiepte kozijnen en wij mochten ook de vergunningsaanvraag regelen voor de klant.

Staalblauwe dakkapel

253 x 150cm

Vandaag mochten wij deze staalblauwe dakkapel plaatsen in Wateringen. De dakkapel is afgewerkt met keralit in de kleur RAL 5011. Onder het boeideel zit een rolluik weggewerkt en het dak is verstevigd ten behoeve van zonnepanelen. In het vaste raam zit een ventilatierooster die zorgt voor een goede circulatie van verse lucht in de woning.

Dakkapel met elektrisch rolluik

375 x 150cm

Deze dakkapel heeft een elektrisch rolluik onder het boeideel weggewerkt. De geleiders lopen strak langs de kozijnen waardoor het nauwelijks zichtbaar is dat er een rolluik bij zit. En toch is het heerlijk om wanneer gewenst de zon of de warmte tegen te kunnen houden.
De dakkapel is afgewerkt met keralit in de kleur RAL 7016 (antracietgrijs) en in de vaste ramen zijn ventilatieroosters geplaatst.

Dakkapel met 4 vlaks roeden in het glas

290 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Bergschenhoek. Om de dakkapel mooi aan te laten sluiten bij de rest van de woning zijn er in het glas roeden geplaatst.
Verder is de dakkapel afgewerkt met trespa platen in de kleur RAL 9001 crème wit.
De draaiende delen zijn voorzien van aluminium inzethorren zodat ongedierte en muggen met dit warme weer mooi buiten gehouden kunnen worden.

Dakkapel met rolluiken

384 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Groot-Ammers. De dakkapel is afgewerkt met keralit en heeft onder het boeideel 2 elektrisch bedienbare rolluiken weggewerkt.

Klaar voor de toekomst

435 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Bodegraven, de nieuwe eigenaren zijn hiermee helemaal klaar voor de toekomst doordat de dakkapel extra versteviging heeft om zonnepanelen op te plaatsen. De dakkapel heeft ook een verhoogde RC waarde waardoor deze extra geïsoleerd.
Onder het boeideel zijn rolluiken weggewerkt.

draaikiep in kleur antraciet-grijs

431 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd in de kleur RAL 7016 (antracietgrijs) met witte kozijnen. De draaiende delen hebben weer dezelfde kleur als de rest van de dakkapel wat het een mooi speels effect geeft.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt en het dak is extra verstevigd zodat hier zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.
Wij kunnen ook het grove afval afvoeren, dit plaatsen wij in big bags en nemen wij mee op de aanhangers.

Dakkapel van Keralit

310 x 130cm

Deze dakkapel is afgewerkt met horizontale keralit rabatdelen.
De RC waarde is verhoogd waardoor deze extra geïsoleerd is, daarnaast is ook het dak extra verstevigd zodat hier zonnepanelen op geplaatst kunnen worden.