Kosten dakkapel variaties en opties

Kosten dakkapel variaties en opties

Een dakkapel voor een goede prijs en met een uitstekende kwaliteit. Dat is wat we allemaal graag willen.

Via Dakkapel.nl kun je met een dakkapel configurator alle mogelijke opties en variaties proberen, zodat je jouw droomdakkapel online al kunt verwezenlijken. Met de configurator vraag je hiermee een prijsindicatie aan. Je zit dus niet vast aan de maten zoals je die invult. Alles kan geregeld worden in overleg met de adviseurs na je offerte-aanvraag.

Hoe werkt de dakkapel configurator?

De afmeting en het soort materiaal zal zorgen voor de bepaling van de basis van de dakkapel. Bij dakkapel.nl betaal je voor een kunststof dakkapel een vanaf prijs van € 5.514,-.

Na de afmetingen en hoogte kun je gaan kiezen voor de zogenaamde elementen. De indeling van de dakkapel kun je zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld een dakkapel met vaste ramen, met draai- en kiepramen, panelen en vaste vleugels bekijken. Naast de elementen kun je kiezen uit het materiaal voor je dak. Je kunt kiezen uit een kunststof dakkapel of een houten dakkapel. De kunststof optie is de meest standaard dakkapel, maar ook een houten dakkapel op maat is een veel gekozen optie. Het ligt er maar net aan wat je graag wil, en wat qua sfeer bij jouw huis past. Bij een kunststof dakkapel kun je kiezen uit Trespa of Keralit. Een houten dakkapel vervaardigt dakkapel.nl met red cedar. Dit is duurzaam hardhout en is goed bewerkbaar, heel stevig en heeft bijna geen last van vervorming.

Dakkapel in alle kleuren mogelijk

Dan de kleuren: je kunt diverse kleuren kiezen voor je dakkapel. Zo kies je de kleur van de dakkapel zelf, maar ook de kleur van je kozijnen, het boeideel en voor de draai-kiepramen. Zie je de juiste kleur niet staan? Geen probleem, want dakkapel.nl denkt graag met je mee!

Naast de dakkapel zelf, kun je nog allerlei opties aan je dakkapel toevoegen. Wil je een zonwering voor de warme dagen? Of misschien horren tegen de insecten? Wil je dat dakkapel.nl de vergunningsaanvraag voor je regelt? Het kan allemaal. Ook een airco en ventilatieroosters behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk de handige configurator voor álle opties. Je kunt gelijk zien hoe je dakkapel eruit komt te zien en wat de kosten zullen zijn!

Offerte aanvragen

Recent geplaatste dakkapellen

Wijnrood boeideel

440 x 150cm

Deze dakkapel heeft een wijnrood boeideel en draai-kiep ramen. De rest van de dakkapel is crème wit.
Zoals u kunt zien op de foto regende het, ook in de regen kunnen wij dakkapellen plaatsen, het dak is maar kort open en voor u het weet heeft u een prachtige dakkapel op uw woning staan.

Dakkapel in Puttershoek

430 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Puttershoek. Een dakkapel die afgewerkt is met trespa platen in de kleur antracietgrijs (RAL 7016) met verdiepte Schüco kozijnen in de kleur wit (RAL 9016)

Dakkapel met rolluiken

360 x 150cm

Zoals duidelijk te zien is op de foto is deze dakkapel voorzien van rolluiken. Het rolluik kan volledig naar beneden maar kan ook in ventilatiestand (waarbij er tussen de lamellen ruimte blijft voor ventilatie) gezet worden.

Staalblauwe dakkapel

427 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd in keralit staalblauw. De Schüco kunststof kozijnen zijn wit en de draaikiep ramen zijn weer staalblauw.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt.

Dakkapel met airco

260 x 150cm

Deze dakkapel heeft een minirooftop airco bovenop het dak staan en is nauwelijks zichtbaar. De minirooftop staat bekend om zijn mooie vormgeving.

Dakkapel zonder overstek

290 x 150cm

Deze dakkapel van kunststof heeft geen overstek en is afgewerkt met trespa in de kleur crème-wit (RAL 9001)

Klassieke kunststof dakkapel

430 x 150cm

Wij mochten deze kunststof dakkapel plaatsen in Den Haag. De afwerking is van kunststof keralit. Onder het boeideel zit een rolluik weggewerkt en de RC waarde is verhoogd waardoor de dakkapel extra geïsoleerd is.

Meerdere kleuren

315 x 150cm

Deze dakkapel heeft een leuke kleurencombinatie, de zijwangen, voorkant en draaiende delen zijn monumenten-blauw (RAL 5004) het boeideel, daktrim, kozijnen en geleiders van de rolluiken zijn crème-wit (RAL 9001)

Wij zijn op vakantie

Dakkapel.nl is gesloten van 8 augustus t/m 28 augustus 2022.

Je kunt natuurlijk nog steeds een offerte aanvragen, een dakkapel configureren of rustig rondkijken. We nemen dan contact met je op na de vakantie.

Voor spoedvragen, mail je naar bouwvak@dakkapel.nl