Kosten dakkapel variaties en opties

Kosten dakkapel variaties en opties

Een dakkapel voor een goede prijs en met een uitstekende kwaliteit. Dat is wat we allemaal graag willen.

Via Dakkapel.nl kun je met een dakkapel configurator alle mogelijke opties en variaties proberen, zodat je jouw droomdakkapel online al kunt verwezenlijken. Met de configurator vraag je hiermee een prijsindicatie aan. Je zit dus niet vast aan de maten zoals je die invult. Alles kan geregeld worden in overleg met de adviseurs na je offerte-aanvraag.

Hoe werkt de dakkapel configurator?

De afmeting en het soort materiaal zal zorgen voor de bepaling van de basis van de dakkapel. Bij dakkapel.nl betaal je voor een kunststof dakkapel een vanaf prijs van € 5.914,-.

Na de afmetingen en hoogte kun je gaan kiezen voor de zogenaamde elementen. De indeling van de dakkapel kun je zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld een dakkapel met vaste ramen, met draai- en kiepramen, panelen en vaste vleugels bekijken. Naast de elementen kun je kiezen uit het materiaal voor je dak. Je kunt kiezen uit een kunststof dakkapel of een houten dakkapel. De kunststof optie is de meest standaard dakkapel, maar ook een houten dakkapel op maat is een veel gekozen optie. Het ligt er maar net aan wat je graag wil, en wat qua sfeer bij jouw huis past. Bij een kunststof dakkapel kun je kiezen uit Trespa of Keralit. Een houten dakkapel vervaardigt dakkapel.nl met red cedar. Dit is duurzaam hardhout en is goed bewerkbaar, heel stevig en heeft bijna geen last van vervorming.

Dakkapel in alle kleuren mogelijk

Dan de kleuren: je kunt diverse kleuren kiezen voor je dakkapel. Zo kies je de kleur van de dakkapel zelf, maar ook de kleur van je kozijnen, het boeideel en voor de draai-kiepramen. Zie je de juiste kleur niet staan? Geen probleem, want dakkapel.nl denkt graag met je mee!

Naast de dakkapel zelf, kun je nog allerlei opties aan je dakkapel toevoegen. Wil je een zonwering voor de warme dagen? Of misschien horren tegen de insecten? Wil je dat dakkapel.nl de vergunningsaanvraag voor je regelt? Het kan allemaal. Ook een airco en ventilatieroosters behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk de handige configurator voor álle opties. Je kunt gelijk zien hoe je dakkapel eruit komt te zien en wat de kosten zullen zijn!

Offerte aanvragen

Recent geplaatste dakkapellen

Dubbele dakkapel

411 x 175cm

2x dezelfde dakkapel op beide verdiepingen van de woning.
De dakkapellen hebben een combinatie van de kleuren RAL 7016 (antraciet) en RAL 9016 (wit)

Extra geïsoleerde dakkapel

3700 x 1500cm

Deze antracietgrijze dakkapel heeft twee rolluiken onder het boeideel weggewerkt. Daarnaast is de dakkapel extra geïsoleerd, in het dak, zijwangen en glas (HR+++). En het dak is extra verstevigd om zonnepanelen op te kunnen plaatsen.
Helemaal klaar voor de duurzame toekomst.

Trespa, creme wit

450 x 160cm

Deze dakkapel is afgewerkt met trespa HPL platen in de kleur RAL 9001 creme wit.

Dakkapel met triple glas

417 x 175cm

Deze dakkapel is uitgevoerd met triple glas waardoor de dakkapel beter geïsoleerd is.

Alle maten zijn mogelijk

940 x 175cm

Hier is mooi te zien dat er van alles mogelijk is. Er is hier een klein raampje gerealiseerd voor de badkamer zodat het daar goed kan ventileren, maar wel genoeg privacy biedt.
Verder is de dakkapel afgewerkt met keralit en is er onder het boeideel een rolluik weggewerkt.

Keralit in Soest

454 x 175cm

Deze witte dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Soest. De dakkapel past mooi bij de woning omdat de horizontale rabatdelen die op de gevel van de woning zitten ook toegepast zijn op de dakkapel.

Brede dakkapel met rolluiken

710 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Sleeuwijk. De dakkapel is over 2 kamer geplaatst waardoor er over de gehele breedte van de woning lekker veel ruimte bij is gekomen.
Onder het boeideel is voor elk kozijn een rolluik weggewerkt.

Donkere dakkapel met screen

422 x 175cm

Deze dakkapel heeft onder het boeideel een screen weggewerkt zitten. Doordat de geleiders ook in dezelfde kleur antraciet (RAL 7016) uitgevoerd zijn zie je helemaal niks van het screen als deze naar boven opgerold is. En toch kan je de warmte en het licht buiten houden als dit nodig is.