Een houtlook dakkapel van Keralit®

Als je een onderhoudsvrije houtlook dakkapel wilt, kies je voor Keralit®.

Keralit® dakkapel

Bij het samenstellen van je dakkapel kun je kiezen uit kunststof of hout. Kunststof dakkapellen maken wij met Trespa® of Keralit®. Wil je een houtlook dakkapel, maar wil je hem onderhoudsvrij, dus kleurvast, weerbestendig en bovenal nooit meer schilderen? Dan kies je voor Keralit®. Keralit® dakkapellen lijken op hout, geven dezelfde uitstraling als hout, maar zijn van kunststof. Je kunt Keralit® kiezen in een verticale en horizontale variant, waardoor jouw houtlook dakkapel niet van echt te onderscheiden is.

In welke kleuren is Keralit® verkrijgbaar?

In de configurator kun je je dakkapel online samenstellen met een aantal standaardkeuzes. Wil je een andere kleur? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor een impressie van de beschikbare kleuren, zie de foto's hieronder:

 

Is Keralit® duurder dan hout?

In de aanschaf is Keralit® als materiaal duurder dan hout, maar omdat je Keralit® nooit hoeft te schilderen, ben je gemiddeld na 2 schilderbeurten al goedkoper uit dan hout. Keralit® geeft ook nog eens 10 jaar garantie op kleurechtheid en de kwaliteit van het product.

Kun je Keralit® schilderen?

De fabrikant raadt af om Keralit® te schilderen. Het materiaal bevat een UV-bestendige toplaag en is dus al uitermate geschikt voor langdurig gebruik op zonnige plaatsen. Je kunt je Keralit® dakkapel prima af en toe afspoelen (niet met een hogedrukspuit).

 

Offerte aanvragen

Recent geplaatste dakkapellen

Grote en diepe dakkapel

816 x 151cm

Deze prachtige dakkapel mochten wij in Deventer plaatsen. De diepte van de dakkapel is bijna 4 meter, wat een enorme ruimte hebben de bewoners erbij gekregen.
Het dak van de dakkapel is verstevigd om zonnepanelen op te kunnen plaatsen.

Strak blauw in Colmschate

hout dakkapel in RAL 9016 (spierwit) | Keralit horizontaal Zijwangen in RAL 7016 (antracietgrijs) geplaatst in postcode 7429.