Een houten dakkapel
Voor een natuurlijke
uitstraling!

HOUTEN DAKKAPEL

De houten dakkapellen van Dakkapel.nl hebben een sfeervolle uitstraling en natuurlijke kenmerken. Ze passen perfect bij woningen van hout of woningen met houten elementen.

Waarom een houten dakkapel?

Een houten dakkapel kunt u geheel naar uw eigen wensen en smaak laten maken. Zo heeft u alle vrijheid in de kleurkeuze, details, de maten en de afwerking van de kapel, omdat hout makkelijk te bewerken is. Hout laat zich bijvoorbeeld makkelijk schilderen en de verf komt goed tot zijn recht op het hout. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een houten dakkapel. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020 723 0952 of een e-mail te sturen naar info@dakkapel.nl.

Bel mij terug

De kosten van een houten dakkapel

Zoals in bovenstaande voorbeelden te zien is, verschillen de kosten van een houten dakkapel. Wij hanteren een vanaf prijs van € 4.230,- De prijs van een op een maat gemaakte dakkapel is afhankelijk van de grootte van de kapel en de door u gekozen afwerkingen. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Voorbeelden van geplaatste dakkapellen

Bent u nieuwsgierig hoe een houten dakkapel eruit komt te zien? Wij hebben een aantal door ons geplaatste houten dakkappellen voor u gefotografeerd. De grootte en de prijs van de dakkapellen is bij de foto’s weergegeven.

Vraag een offerte aan

Onze projecten

Houten dakkapel

5.40 x 1.75

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 7.400,-

Meranti hardhouten kozijnen A-klasse 3 keer draaikiep ramen Zijwangen Red Cedar gegrond Boeideel WBP Multiplex garantie plaat (10 jaar) R.C. Waarde 4.5 HR++ glas

Houten dakkapel

2.10 x 1.38

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 4.620,-

Meranti A-klasse kozijn R.C. waarde 3.5 HR++ glas 2 naar buiten te openen ramen Roeden verdeling verticaal Extra details / profileringen in de boeideel (dakrand) Zinken kraal Omgekeerd rolluik volledig weggewerkt in de dakkapel Gehele dakkapel afgelakt in kleur Binnen afwerking met kraaldelen

Houten dakkapel

4.80 x 1.50

Houten dakkapel Prijs zoals getoond: € 6.380,-

Meranti A-klasse kozijn R.C.waarde 3.5 HR++ glas 2 naar buiten te openen ramen Paneel voorzien van Red Ceder schroten Zijwangen van Red Ceder schroten Zinken kraal Gehele dakkapel afgelakt in kleur

De voordelen van een houten dakkapel

Wij maken als onze dakkapellen op maat. Houten dakkapellen hebben daarnaast een natuurlijke uitstraling. Doorslaggevende voordelen van een houten dakkapel kunnen zijn:

Geschikt voor maatwerk

Hout is een makkelijk te bewerken materiaal, wat ervoor zorgt dat een houten dakkapel geschikt is voor maatwerk. Dankzij deze bewerkbaarheid hoeft u zich niet aan de standaard maten en detaillering van een dakkapel te houden, maar kunt u uw eigen detaillering bepalen. Daarnaast is het mogelijk om afwerkingen als sierlijsten en smalle houtstroken toe te voegen aan de kapel. Ook als u snel uitgekeken bent op een bepaalde kleur zit u met een houten dakkapel goed. U kunt de kleur  van het dakkapel zo vaak overschilderen als u zelf wilt.

Makkelijk te repareren

Over het algemeen is een houten dakkapel duurzaam en gaat hij jarenlang mee. Wanneer er toch een beschadiging is ontstaan aan uw dakkapel – door bijvoorbeeld een zware storm – is dit makkelijk te repareren.

Milieuvriendelijke keuze

De houten dakkapellen van Dakkapel.nl worden uitsluitend gemaakt van hout met een FSC-keurmerk. Dit keurmerk staat voor hout dat op een verantwoorde manier is gekapt is. Als u kiest voor een houten dakkapel van Dakkapel.nl maakt u een milieuvriendelijke keuze.

De kwaliteit van het materiaal

Wanneer u een houten dakkapel door Dakkapel.nl laat bouwen bent u verzekerd van de kwaliteit van uw dakkapel. Daarnaast voldoen onze product aan belangrijke wet- en regelgeving in de bouw.

Het onderhoud van een houten dakkapel

Als u kiest voor een dakkapel met hout als basismateriaal, is het belangrijk om de kapel goed te onderhouden. Zo kan het schilderwerk van de houten dakkapel door de jaren heen worden aangetast door de elementen waardoor u de kapel moet overschilderen. Als u tijdig onderhoud pleegt, verlengt u de levensduur van uw kapel.

Overige dakkapellen van Dakkapel.nl

Behalve houten dakkapellen bieden wij standaard prefab dakkapellen en kunnen uiteraard ook kunststof dakkapellen vervaardigen. Op onze pagina’s vindt u meer informatie over deze twee soorten kapellen. Heeft u specifieke vragen? Bel naar 020 723 0952 of of stuur een e-mail naar info@dakkapel.nl

Vraag direct meer informatie aan

 

Vraag een offerte aan

Bel mij terug