Keralit dakkapel

Wanneer je een dakkapel gaan laten plaatsen, kun je kiezen uit diverse soorten materialen. Bij het samenstellen valt er te kiezen uit kunststof of hout. Kunststof dakkapellen worden bij dakkapel.nl gemaakt met Trespa of Keralit. Een dakkapel van Keralit bevat de volgende Keralit-onderdelen: het boeideel, de overstek, de wangen, het front en de strook dit zich (in de meeste gevallen) boven het kozijn bevindt. Uiteraard is het erg belangrijk dat je – voordat je een keuze maakt tussen Trespa en Keralit - heel goed weet wat dit nu eigenlijk inhoudt, en wat de voordelen van een Keralit dakkapel zijn.
Een Keralit dakkapel is erg duurzaam. Dit komt omdat Keralit gemaakt is van gerecyclede grondstoffen. Aan het einde van de levensduur van de dakkapel kan dit herbruikt worden. Dit maakt dat je jarenlang kan genieten van je Keralit dakkapel. 

Keralit dakkapel onderhoud

Ook is Keralit zeer onderhoudsarm. De fabrikant raadt af om Keralit te schilderen. Door de UV-bestendige toplaag is dit materiaal uitermate geschikt voor gebruik in de zon. Hooguit eens per zoveel jaar (laten) schoonmaken is voldoende. Zorg daarbij dat je géén hogedrukspuit gebruikt. Ook wordt Keralit nauwelijks aangetast door weersinvloeden. Door deze weersbestendigheid gaat dit materiaal jarenlang mee. Deze eerdere voordelen zorgen ervoor dat je investeert in lagere kosten op termijn.

Keralit dakkapel hoeft niet geschilderd

Keralit is daarnaast ook kleurvast. Je zou denken dat het niet kunnen schilderen van een Keralit dakkapel een groot nadeel vormt. Echter kun je uit véle kleuren kiezen, wat het haast onmogelijk maakt dat er geen kleur van jouw gading bij zit. Op de website van dakkapel.nl kun je via de configurator al meerdere standaardkeuzes zien. Natuurlijk is het ook mogelijk een andere kleur te kiezen. Onze professionals helpen je daar heel graag bij!
Keralit dakkapellen lijkt op hout en geven ook dezelfde uitstraling. Echter is de Keralit onderhoudsvrij, kleurvast, weersbestendig en schilderen is ook niet nodig. Bij dakkapel.nl kun je kiezen uit een verticale en een horizontale variant. Op deze manier is het een échte houtlook. Je ziet: zelfs qua montagetechnieken valt er bij dakkapel.nl een hoop te kiezen!

Offerte aanvragen

Recent geplaatste dakkapellen

Wijnrood boeideel

440 x 150cm

Deze dakkapel heeft een wijnrood boeideel en draai-kiep ramen. De rest van de dakkapel is crème wit.
Zoals u kunt zien op de foto regende het, ook in de regen kunnen wij dakkapellen plaatsen, het dak is maar kort open en voor u het weet heeft u een prachtige dakkapel op uw woning staan.

Dakkapel in Puttershoek

430 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Puttershoek. Een dakkapel die afgewerkt is met trespa platen in de kleur antracietgrijs (RAL 7016) met verdiepte Schüco kozijnen in de kleur wit (RAL 9016)

Dakkapel met rolluiken

360 x 150cm

Zoals duidelijk te zien is op de foto is deze dakkapel voorzien van rolluiken. Het rolluik kan volledig naar beneden maar kan ook in ventilatiestand (waarbij er tussen de lamellen ruimte blijft voor ventilatie) gezet worden.

Staalblauwe dakkapel

427 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd in keralit staalblauw. De Schüco kunststof kozijnen zijn wit en de draaikiep ramen zijn weer staalblauw.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt.

Dakkapel met airco

260 x 150cm

Deze dakkapel heeft een minirooftop airco bovenop het dak staan en is nauwelijks zichtbaar. De minirooftop staat bekend om zijn mooie vormgeving.

Dakkapel zonder overstek

290 x 150cm

Deze dakkapel van kunststof heeft geen overstek en is afgewerkt met trespa in de kleur crème-wit (RAL 9001)

Klassieke kunststof dakkapel

430 x 150cm

Wij mochten deze kunststof dakkapel plaatsen in Den Haag. De afwerking is van kunststof keralit. Onder het boeideel zit een rolluik weggewerkt en de RC waarde is verhoogd waardoor de dakkapel extra geïsoleerd is.

Meerdere kleuren

315 x 150cm

Deze dakkapel heeft een leuke kleurencombinatie, de zijwangen, voorkant en draaiende delen zijn monumenten-blauw (RAL 5004) het boeideel, daktrim, kozijnen en geleiders van de rolluiken zijn crème-wit (RAL 9001)

Wij zijn op vakantie

Dakkapel.nl is gesloten van 8 augustus t/m 28 augustus 2022.

Je kunt natuurlijk nog steeds een offerte aanvragen, een dakkapel configureren of rustig rondkijken. We nemen dan contact met je op na de vakantie.

Voor spoedvragen, mail je naar bouwvak@dakkapel.nl