Keralit dakkapel

Wanneer je een dakkapel gaan laten plaatsen, kun je kiezen uit diverse soorten materialen. Bij het samenstellen valt er te kiezen uit kunststof of hout. Kunststof dakkapellen worden bij dakkapel.nl gemaakt met Trespa of Keralit. Een dakkapel van Keralit bevat de volgende Keralit-onderdelen: het boeideel, de overstek, de wangen, het front en de strook dit zich (in de meeste gevallen) boven het kozijn bevindt. Uiteraard is het erg belangrijk dat je – voordat je een keuze maakt tussen Trespa en Keralit - heel goed weet wat dit nu eigenlijk inhoudt, en wat de voordelen van een Keralit dakkapel zijn.
Een Keralit dakkapel is erg duurzaam. Dit komt omdat Keralit gemaakt is van gerecyclede grondstoffen. Aan het einde van de levensduur van de dakkapel kan dit herbruikt worden. Dit maakt dat je jarenlang kan genieten van je Keralit dakkapel. 

Keralit dakkapel onderhoud

Ook is Keralit zeer onderhoudsarm. De fabrikant raadt af om Keralit te schilderen. Door de UV-bestendige toplaag is dit materiaal uitermate geschikt voor gebruik in de zon. Hooguit eens per zoveel jaar (laten) schoonmaken is voldoende. Zorg daarbij dat je géén hogedrukspuit gebruikt. Ook wordt Keralit nauwelijks aangetast door weersinvloeden. Door deze weersbestendigheid gaat dit materiaal jarenlang mee. Deze eerdere voordelen zorgen ervoor dat je investeert in lagere kosten op termijn.

Keralit dakkapel hoeft niet geschilderd

Keralit is daarnaast ook kleurvast. Je zou denken dat het niet kunnen schilderen van een Keralit dakkapel een groot nadeel vormt. Echter kun je uit véle kleuren kiezen, wat het haast onmogelijk maakt dat er geen kleur van jouw gading bij zit. Op de website van dakkapel.nl kun je via de configurator al meerdere standaardkeuzes zien. Natuurlijk is het ook mogelijk een andere kleur te kiezen. Onze professionals helpen je daar heel graag bij!
Keralit dakkapellen lijkt op hout en geven ook dezelfde uitstraling. Echter is de Keralit onderhoudsvrij, kleurvast, weersbestendig en schilderen is ook niet nodig. Bij dakkapel.nl kun je kiezen uit een verticale en een horizontale variant. Op deze manier is het een échte houtlook. Je ziet: zelfs qua montagetechnieken valt er bij dakkapel.nl een hoop te kiezen!

Offerte aanvragen

Recent geplaatste dakkapellen

Dakkapel met triple glas

417 x 175cm

Deze dakkapel is uitgevoerd met triple glas waardoor de dakkapel beter geïsoleerd is.

Alle maten zijn mogelijk

940 x 175cm

Hier is mooi te zien dat er van alles mogelijk is. Er is hier een klein raampje gerealiseerd voor de badkamer zodat het daar goed kan ventileren, maar wel genoeg privacy biedt.
Verder is de dakkapel afgewerkt met keralit en is er onder het boeideel een rolluik weggewerkt.

Keralit in Soest

454 x 175cm

Deze witte dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Soest. De dakkapel past mooi bij de woning omdat de horizontale rabatdelen die op de gevel van de woning zitten ook toegepast zijn op de dakkapel.

Brede dakkapel met rolluiken

710 x 149cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Sleeuwijk. De dakkapel is over 2 kamer geplaatst waardoor er over de gehele breedte van de woning lekker veel ruimte bij is gekomen.
Onder het boeideel is voor elk kozijn een rolluik weggewerkt.

Donkere dakkapel met screen

422 x 175cm

Deze dakkapel heeft onder het boeideel een screen weggewerkt zitten. Doordat de geleiders ook in dezelfde kleur antraciet (RAL 7016) uitgevoerd zijn zie je helemaal niks van het screen als deze naar boven opgerold is. En toch kan je de warmte en het licht buiten houden als dit nodig is.

Duo kleurtje

307 x 150cm

Omdat wij dakkapellen op maat maken zijn er een heleboel combinaties mogelijk. Deze dakkapel heeft bijvoorbeeld verschillende kleuren. Het boeideel en de draaikiep ramen zijn staalblauw (RAL 5011) en de rest van de dakkapel is wit (RAL 9016)

Grote en diepe dakkapel

816 x 151cm

Deze prachtige dakkapel mochten wij in Deventer plaatsen. De diepte van de dakkapel is bijna 4 meter, wat een enorme ruimte hebben de bewoners erbij gekregen.
Het dak van de dakkapel is verstevigd om zonnepanelen op te kunnen plaatsen.

Duo plaatsing, dubbel zoveel ruimte

420 x 131cm

Deze monumenten-blauwe dakkapellen mochten wij onlangs plaatsen in Oostwold. Wij mochten de klanten blij maken met extra ruimte op zowel de eerste als de tweede verdieping!
De dakkapellen hebben verdiepte kozijnen en wij mochten ook de vergunningsaanvraag regelen voor de klant.