Trespa dakkapel

Bij het aanschaffen van een dakkapel, heb je de mogelijkheid om een keuze te maken tussen verschillende materialen. Je kunt kiezen uit een kunststof dakkapel, of een houten dakkapel. Bij dakkapel.nl worden kunststoffen dakkapellen gemaakt met Trespa® of Keralit®. Maar wat houdt een Trespa dakkapel nu eigenlijk in?

Trespa dakkapel onderhoud

Wanneer je kiest voor een Trespa dakkapel, weet je zeker dat je kunt rekenen op een fantastische bescherming tegen de verschillende weersomstandigheden die ons land rijk is. Daarnaast is een Trespa dakkapel enorm onderhoudsvriendelijk. Je hebt er bijna geen omkijken meer naar. Regelmatig kun je het materiaal reinigen met water of een sopje. Een huis- tuin en keukenreiniger is voldoende voor het reinigen van Trespa. Trespa heeft als eigenschap dat het vuil niet in de beplating trekt. Deze wijze van schoonmaken zorgt ervoor dat je in vergelijking met bijvoorbeeld een houten dakkapel op langere termijn een stuk voordeliger uit bent. Wel wordt er aangeraden om je Trespa dakkapel te laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf.

Trespa dakkapel kleuren

Ook is deze kunststof verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Juist omdat er zoveel keuze is, is het bijna onmogelijk hier geen optie in te vinden dat jou aanspreekt. Via de configurator van dakkapel.nl vind je meerdere standaardopties qua kleur. Mocht je liever voor een andere kleur gaan, dan is dat geen probleem! Onze professionals denken graag met je mee.
Uiteraard hoop je slechts een enkele maal te moeten investeren in een dakkapel, wanneer je deze wil laten plaatsen. Als je je keuze laat vallen op een Trespa dakkapel, dan is dat ook zeker het geval. Door het onderhoudsvriendelijke karakter en de uitstekende levensduur zorgt dit ervoor dat deze uitgave dan ook jaren mee kan gaan, tot wel 30 jaar. Indien je zelf de zijkanten van je dakkapel wil vervangen door kunststof, dan is dit ook mogelijk uiteraard. Deze kun je zelf monteren. Trespa kun je met zowel lijm als met schroeven bevestigen.

Offerte aanvragen

Recent geplaatste dakkapellen

Wijnrood boeideel

440 x 150cm

Deze dakkapel heeft een wijnrood boeideel en draai-kiep ramen. De rest van de dakkapel is crème wit.
Zoals u kunt zien op de foto regende het, ook in de regen kunnen wij dakkapellen plaatsen, het dak is maar kort open en voor u het weet heeft u een prachtige dakkapel op uw woning staan.

Dakkapel in Puttershoek

430 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Puttershoek. Een dakkapel die afgewerkt is met trespa platen in de kleur antracietgrijs (RAL 7016) met verdiepte Schüco kozijnen in de kleur wit (RAL 9016)

Dakkapel met rolluiken

360 x 150cm

Zoals duidelijk te zien is op de foto is deze dakkapel voorzien van rolluiken. Het rolluik kan volledig naar beneden maar kan ook in ventilatiestand (waarbij er tussen de lamellen ruimte blijft voor ventilatie) gezet worden.

Staalblauwe dakkapel

427 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd in keralit staalblauw. De Schüco kunststof kozijnen zijn wit en de draaikiep ramen zijn weer staalblauw.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt.

Dakkapel met airco

260 x 150cm

Deze dakkapel heeft een minirooftop airco bovenop het dak staan en is nauwelijks zichtbaar. De minirooftop staat bekend om zijn mooie vormgeving.

Dakkapel zonder overstek

290 x 150cm

Deze dakkapel van kunststof heeft geen overstek en is afgewerkt met trespa in de kleur crème-wit (RAL 9001)

Klassieke kunststof dakkapel

430 x 150cm

Wij mochten deze kunststof dakkapel plaatsen in Den Haag. De afwerking is van kunststof keralit. Onder het boeideel zit een rolluik weggewerkt en de RC waarde is verhoogd waardoor de dakkapel extra geïsoleerd is.

Meerdere kleuren

315 x 150cm

Deze dakkapel heeft een leuke kleurencombinatie, de zijwangen, voorkant en draaiende delen zijn monumenten-blauw (RAL 5004) het boeideel, daktrim, kozijnen en geleiders van de rolluiken zijn crème-wit (RAL 9001)

Wij zijn op vakantie

Dakkapel.nl is gesloten van 8 augustus t/m 28 augustus 2022.

Je kunt natuurlijk nog steeds een offerte aanvragen, een dakkapel configureren of rustig rondkijken. We nemen dan contact met je op na de vakantie.

Voor spoedvragen, mail je naar bouwvak@dakkapel.nl