Zolderverbouwing en dakkapel

Zolderverbouwing en dakkapel

Wil je je zolder gaan verbouwen tot een kinderkamerkantoorruimte of slaapkamer? Dan is dat een slim moment om gelijk andere maatregelen mee te pakken om het een en ander te verduurzamen. Als je een dakkapel laat plaatsen, kun je direct goede isolatie, isolerende kozijnen en triple glas daar in meenemen. Je zolder kan tot 25% energiezuiniger worden. Zo voorkom je dat je later spijt krijgt van dingen die je eigenlijk gelijk had moeten regelen.

De overheid wil dat in 2050 alle huizen van het gas af zijn. Dit is zo’n maatregel die je direct mee kunt nemen in je plannen. Bereid je huis op deze manier gelijk voor op aardgasvrij wonen. Bij de verbouwing van je zolder kun je ook denken aan andere verlichting. Je kunt kiezen voor armaturen die geschikt zijn voor ledlampen. Zo geef je je zolder de zuinigste verlichting.

Bij een verbouwing van een zolder hoef je niet gelijk te denken aan verbouwing binnen in de ruimte, maar ook van buitenaf kun je denken aan verbeteringen. Kies voor zonnepanelen op het dak, of maak alvast de benodigde bevestigingspunten. Ooit weleens aan een zonneboiler gedacht? Dit zorgt voor warm water met energie van de zon. Je kunt zelfs subsidie krijgen bij de aankoop van een zonneboiler. Door een zonneboiler bespaar je ongeveer de helft op de je energieverbruik in de keuken en onder de douche.

Als je een dakkapel laat plaatsen, kun je kijken naar de milieubelasting van materialen. Bij dakkapel.nl kun je een kant-en-klare dakkapel laten plaatsen binnen één dag. Hier wordt gezorgd voor een goede kwaliteit isolatie, zodat ook dit voor jouw nieuwe zolder de perfecte afwerking is. Niet alleen voor de leefruimte van je nieuwe zolder, maar ook in duurzaamheid is dit een goede keuze. Neem daarin gelijk mee dat een dakkapel een waardevermeerdering voor je huis oplevert. Mocht je ooit je huis met prachtzolder willen verlaten, dan levert het uiteindelijk nog steeds een mooie prijs op!

Offerte aanvragen

Recent geplaatste dakkapellen

Wijnrood boeideel

440 x 150cm

Deze dakkapel heeft een wijnrood boeideel en draai-kiep ramen. De rest van de dakkapel is crème wit.
Zoals u kunt zien op de foto regende het, ook in de regen kunnen wij dakkapellen plaatsen, het dak is maar kort open en voor u het weet heeft u een prachtige dakkapel op uw woning staan.

Dakkapel in Puttershoek

430 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Puttershoek. Een dakkapel die afgewerkt is met trespa platen in de kleur antracietgrijs (RAL 7016) met verdiepte Schüco kozijnen in de kleur wit (RAL 9016)

Dakkapel met rolluiken

360 x 150cm

Zoals duidelijk te zien is op de foto is deze dakkapel voorzien van rolluiken. Het rolluik kan volledig naar beneden maar kan ook in ventilatiestand (waarbij er tussen de lamellen ruimte blijft voor ventilatie) gezet worden.

Staalblauwe dakkapel

427 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd in keralit staalblauw. De Schüco kunststof kozijnen zijn wit en de draaikiep ramen zijn weer staalblauw.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt.

Dakkapel met airco

260 x 150cm

Deze dakkapel heeft een minirooftop airco bovenop het dak staan en is nauwelijks zichtbaar. De minirooftop staat bekend om zijn mooie vormgeving.

Dakkapel zonder overstek

290 x 150cm

Deze dakkapel van kunststof heeft geen overstek en is afgewerkt met trespa in de kleur crème-wit (RAL 9001)

Klassieke kunststof dakkapel

430 x 150cm

Wij mochten deze kunststof dakkapel plaatsen in Den Haag. De afwerking is van kunststof keralit. Onder het boeideel zit een rolluik weggewerkt en de RC waarde is verhoogd waardoor de dakkapel extra geïsoleerd is.

Meerdere kleuren

315 x 150cm

Deze dakkapel heeft een leuke kleurencombinatie, de zijwangen, voorkant en draaiende delen zijn monumenten-blauw (RAL 5004) het boeideel, daktrim, kozijnen en geleiders van de rolluiken zijn crème-wit (RAL 9001)

Wij zijn op vakantie

Dakkapel.nl is gesloten van 8 augustus t/m 28 augustus 2022.

Je kunt natuurlijk nog steeds een offerte aanvragen, een dakkapel configureren of rustig rondkijken. We nemen dan contact met je op na de vakantie.

Voor spoedvragen, mail je naar bouwvak@dakkapel.nl