Weinig onderhoud,
een lange levensduur
en een uitstekende kwaliteit!

Kunststof dakkapel

De kunststof dakkapellen van Dakkapel.nl zijn nauwelijks te onderscheiden van houten dakkapellen. Daarnaast staan de kapellen van kunststof garant voor weinig onderhoud, een lange levensduur en een uitstekende kwaliteit en zijn dus een duurzame keuze.

Een kunststof dakkapel op maat, precies zoals jij hem wilt hebben

Een kunststof dakkapel biedt veel mogelijkheden. Zo is er een ruime keuze in bijvoorbeeld de kleur, de print en de afwerking van jouw dakkapel. Ook kun je overwegen om voor een houtnerf te kiezen in de afwerking van uw dakkapel, om de kunststof dakkapel de uitstraling van een houten dakkapel te geven.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020 – 723 0952 of een e-mail te sturen naar info@dakkapel.nl.

Vraag een offerte aan

De kosten van een kunststof dakkapel

Zoals in onderstaande voorbeelden zichtbaar is variëren de kosten van een kunststof dakkapel. Wij hanteren een prijs vanaf € 3.760,–. Afhankelijk van de grootte van de dakkapel en je wensen maken wij een prijs op maat. Je kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Geplaatste dakkapellen door dakkapel.nl

Ben je benieuwd hoe een kunststof dakkapel eruit ziet? Wij hebben een aantal door ons geplaatste kunststof dakkapellen gefotografeerd. De grootte en de prijs van de kappellen is weergegeven bij de foto’s.

Bel mij terug

Onze projecten

Kunststof dakkapel

4,70 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 7.270,-

Volledig Keralit Zijwangen antraciet RAL 7016 Boeideel créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 3 draaikiepramen Daktrim antraciet RAL 7016 Ubiflex loodvervanger zwart Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Kunststof dakkapel

2,50 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 5.065,-

Volledig Trespa in de kleur créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 2 draaikiepramen Ubiflex loodvervanger Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Kunststof dakkapel

4,00 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 6.020,-

Trespa antraciet RAL 7016 R.C. waarde 4.5 HR++ glas Schüco kunststof vlakke kozijnen Zwart Ubiflex lood vervanger

Kunststof dakkapel

4,50 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 6.710,-

Keralit zijwangen RAL 9001 Trespa boeideel créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 3 draaikiepramen 18 ponds lood Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Kunststof dakkapel

4,00 x 1,75

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 7.556,-

Volledig Keralit Créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 3 draaikiepramen Ubiflex loodvervanger Rolluik voorbereiding Keralit paneel Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

Kunststof dakkapel

2,50 x 1,50

Kunststof dakkapel Prijs zoals getoond: € 6.052,-

Volledig Trespa créme wit RAL 9001 R.C. waarde 4.5 Elektrisch (Somfy) bedienbaar rolluik 2 draaikiepramen Verholen goten Schüco vlak kozijn créme wit RAL 9001

De voordelen van een kunstof dakkapel

Het belangrijkste voordeel van een kunststof dakkapel is dat deze een hoge kwaliteit biedt. Kunststof is immers een sterk materiaal dat niet roest en zeer licht is. Andere voordelen van een kunststof dakkapel zijn:

Onderhoudsarm

De kunststof dakkapellen van Dakkapel.nl hebben weinig onderhoud nodig. Om het hoognodige vuil, door storm of zware regenbuien, van je kapel te verwijderen, raden wij je aan om je dakkapel jaarlijks schoon te maken. Je hebt de rest van het jaar dan geen omkijken meer naar de dakkapel.

De dakkappellen hebben een lange levensduur

Het materiaal kunststof heeft een lange levensduur. Door te kiezen voor een kunststof dakkapel ben je verzekerd van jarenlang plezier van je dakkapel. De aanschaf van een kunststof dakkapel is een investering voor de toekomst.

Kunststof dakkapellen hoeven niet geschilderd te worden

Wanneer je kiest voor een kunststof dakkapel van Dakkapel.nl heb je de mogelijkheid om zelf een kleur voor het kunststof van je dakkapel te kiezen. Je zit dus niet met het probleem dat de verf afbladdert en je regelmatig je dakkapel moet overschilderen. Het wordt zelfs sterk afgeraden om je kunststof dakkapel te schilderen.

De kunststof verkleurt niet

De kunststof dakkapellen zijn kleur vast en verkleuren niet onder normale weeromstandigheden. Dit komt omdat de kunststof die we gebruiken worden voorzien van een UV-beschermlaag. Hierdoor kunnen wij 10 jaar garantie geven op de kleurechtheid van onze dakkapellen.

De kwaliteit van het materiaal

Als je de verschillende typen dakkapellen overweegt, is het belangrijk om de variërende soorten materialen te overwegen. Dakkapel.nl heeft dakkapellen van hout, kunststof en aluminium. Jouw keuze kun je baseren op de levensduur van een dakkapel, de kleurvastheid en de mate van het onderhoud.

Wanneer je kiest voor een kunststof dakkapel van Dakkapel.nl ben je verzekerd van een hoge kwaliteit, weinig onderhoud en nauwelijks verkleuring. Dit komt onder andere doordat kunststof, in de volksmond ook wel plastic genoemd, een materiaal is dat door mensenhanden wordt gemaakt. In een fabriek waar kunststof geproduceerd wordt kan de kunststof zo gemaakt worden dat deze geschikt is voor bepaalde gebruiksdoeleinden. Een toepassing voor een kunststof dakkapel is bijvoorbeeld dat deze vrij van lucht, vervuilingen en vocht dient te zijn.

Overige dakkapellen van Dakkapel.nl

Naast kunststof dakkapellen bieden wij ook houten dakkapellen en aluminium dakkapellen. Deze vervaardigen wij prefab. Op onze pagina’s vindt je meer informatie over deze soorten dakkapellen. Heb je specifieke vragen? Wij zijn bereikbaar op 020-723 0952 of stuur een e-mail naar info@dakkapel.nl

Vraag direct meer informatie aan

 

Vraag een offerte aan

Bel mij terug