Dakkapel aanbiedingen

Dakkapel aanbiedingen

Bij dakkapel.nl maak je gebruik van de beste deal garantie: we hebben geen aanbiedingen, kortingen of andere acties: je krijgt van ons altijd gegarandeerd onze beste aanbieding!

Uiteraard wil je -zodra je het besluit hebt genomen om een dakkapel te laten plaatsen- zo spoedig mogelijk een dakkapel van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Ook wil je dat jouw project in goede handen is, zodat je er zelf geen zorgen aan hoeft te hebben. Je wil een mooie uitstraling van je dak, maar ook een goede afwerking aan de binnenzijde van je dakkapel. Dakkapel.nl zorgt voor een scherpe prijs, met alle variaties en opties je je kunt bedenken voor jouw dakkapel.

De afmeting en het soort materiaal bepaalt de basis van de prijs van een dakkapel.

Bij dakkapel.nl betaal je voor een kunststof dakkapel een vanaf prijs van 3760 euro. Een houten dakkapel is vanaf 4230 euro. Uiteraard zijn de dakkapellen uit te breiden met diverse variaties en opties. Elke dakkapel is op maat te maken. 

Elementen en materiaal van de dakkapel

Zo kun je kiezen hoeveel elementen je in je dakkapel wil. Dit betekent dat je je dakkapel kunt indelen zoals je zelf wil: met vaste ramen, met draai- en kiepramen, panelen en vaste vleugels. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil! Naast de elementen kun je kiezen uit het materiaal voor je dak. Je kunt kiezen uit een kunststof dakkapel of een houten dakkapel. De kunststof optie is de meest standaard dakkapel, maar ook een houten dakkapel op maat is een veel gekozen optie als deze wellicht beter qua uitstraling bij je huis past. Een kunststof dakkapel kun je kiezen uit Trespa of Keralit. Een houten dakkapel vervaardig dakkapel.nl met red cedar. Dit is duurzaam hardhout. Het hout is goed bewerkbaar, stevig en heeft weinig last van vervorming.

Kleur dakkapel

Je kunt diverse kleuren kiezen voor je dakkapel: de kleur van de dakkapel zelf, maar ook de kleur van je kozijnen, het boeideel en voor de draai-kiepramen. Zie je de juiste kleur niet staan? Geen probleem, want dakkapel.nl denkt graag met je mee!

Opties voor dakkapel

Naast de dakkapel zelf, heb je ook nog de mogelijkheid tot het toevoegen van opties. Wil je een zonwering voor in de zomer? Of misschien horren tegen de insecten? Wil je dat dakkapel.nl de vergunningsaanvraag voor je regelt? Het kan allemaal. Ook een airco en ventilatieroosters kunnen geregeld worden.

Bekijk de handige configurator voor álle opties. Je kunt gelijk zien hoe je dakkapel eruit komt te zien en wat de kosten zullen zijn! En altijd met de scherpste aanbieding. Wat wil je nog meer?

Offerte aanvragen

Recent geplaatste dakkapellen

Dakkapel in dennengroen

490 x 175cm

Deze dakkapel is voorzien van 2 ventilatieroosters in de vaste ramen.
De vlakke kunststof kozijnen in de kleur RAL 9016 (wit) geven het een mooie moderne look.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt.

Dakkapel met sleepdak

420 x 208cm

Onlangs mochten wij deze grote dakkapel met sleepdak plaatsen in Zoetermeer.
De dakkapel is uitgevoerd met een inpandige goot en heeft dakpannen bovenop liggen.
Het glas in deze dakkapel is zonwerend.

dakkapel met extra bovenlichten

379 x 175cm

deze bijzondere dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Rijswijk.
De kozijnen zijn uitgevoerd met 4 draaikiep ramen waarbij boven elk raam een vast raam zit met een verticale roedeverdeling. Dit creëert een mooi klassiek beeld en staat perfect bij de rest van de woning.
Ook is het deze dakkapel extra goed geïsoleerd door het gebruik van extra isolatie (RC waarde 6.0) en tripple glas.

Houten dakkapel in Bussum

345 x 125cm

Deze dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout en meranti hardhouten kozijnen.
3 ramen kunnen open en 1 raam is vast, maar doordat hier gebruik is gemaakt van een vaste vleugel is het allemaal 1 mooi geheel.

Dakkapel zonder overstek met zinken zijwangen

240 x 175cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Den Haag.
De dakkapel is uitgevoerd in de kleur antracietgrijs en heeft fels zinken zijwangen.
De onderkant van de zijwangen hebben verholen goten waardoor het water afgevoerd kan worden.

houten dakkapellen met mooi groot boeideel

446 x 125cm

Deze 2 prachtige dakkapellen mochten wij onlangs in Laren plaatsen.
De dakkapel is afgewerkt met Red ceder hout, de dakkapellen zijn voorzien van houten kozijnen en zijn volledig afgelakt geleverd.

perfecte kleuren match

270 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij onlangs plaatsen in Zaandam de kleuren (RAL 3005 wijn-rood) zijn perfect afgestemd op de kleuren van de woning wat het tot een mooi geheel maakt.

Mooie afwisseling met kleur en materiaal

330 x 175cm

Onlangs mochten wij deze prachtige dakkapel in Oldemarkt plaatsen.
Deze dakkapel is uitgevoerd met verschillende kleuren en materialen en is toch een mooi geheel.
Het boeideel en de voorkanten zijn van Trespa in de kleur wit. de zijwangen zijn van keralit in de kleur staalblauw.
Onder het boeideel zit een rolluik verwerkt.