Dakkapel aanbiedingen

Dakkapel aanbiedingen

Bij dakkapel.nl maak je gebruik van de beste deal garantie: we hebben geen aanbiedingen, kortingen of andere acties: je krijgt van ons altijd gegarandeerd onze beste aanbieding!

Uiteraard wil je -zodra je het besluit hebt genomen om een dakkapel te laten plaatsen- zo spoedig mogelijk een dakkapel van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Ook wil je dat jouw project in goede handen is, zodat je er zelf geen zorgen aan hoeft te hebben. Je wil een mooie uitstraling van je dak, maar ook een goede afwerking aan de binnenzijde van je dakkapel. Dakkapel.nl zorgt voor een scherpe prijs, met alle variaties en opties je je kunt bedenken voor jouw dakkapel.

De afmeting en het soort materiaal bepaalt de basis van de prijs van een dakkapel.

Bij dakkapel.nl betaal je voor een kunststof dakkapel een vanaf prijs van € 5.514,-. Uiteraard zijn de dakkapellen uit te breiden met diverse variaties en opties. Elke dakkapel is op maat te maken. 

Elementen en materiaal van de dakkapel

Zo kun je kiezen hoeveel elementen je in je dakkapel wil. Dit betekent dat je je dakkapel kunt indelen zoals je zelf wil: met vaste ramen, met draai- en kiepramen, panelen en vaste vleugels. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil! Naast de elementen kun je kiezen uit het materiaal voor je dak. Je kunt kiezen uit een kunststof dakkapel of een houten dakkapel. De kunststof optie is de meest standaard dakkapel, maar ook een houten dakkapel op maat is een veel gekozen optie als deze wellicht beter qua uitstraling bij je huis past. Een kunststof dakkapel kun je kiezen uit Trespa of Keralit. Een houten dakkapel vervaardig dakkapel.nl met red cedar. Dit is duurzaam hardhout. Het hout is goed bewerkbaar, stevig en heeft weinig last van vervorming.

Kleur dakkapel

Je kunt diverse kleuren kiezen voor je dakkapel: de kleur van de dakkapel zelf, maar ook de kleur van je kozijnen, het boeideel en voor de draai-kiepramen. Zie je de juiste kleur niet staan? Geen probleem, want dakkapel.nl denkt graag met je mee!

Opties voor dakkapel

Naast de dakkapel zelf, heb je ook nog de mogelijkheid tot het toevoegen van opties. Wil je een zonwering voor in de zomer? Of misschien horren tegen de insecten? Wil je dat dakkapel.nl de vergunningsaanvraag voor je regelt? Het kan allemaal. Ook een airco en ventilatieroosters kunnen geregeld worden.

Bekijk de handige configurator voor álle opties. Je kunt gelijk zien hoe je dakkapel eruit komt te zien en wat de kosten zullen zijn! En altijd met de scherpste aanbieding. Wat wil je nog meer?

Offerte aanvragen

Recent geplaatste dakkapellen

Wijnrood boeideel

440 x 150cm

Deze dakkapel heeft een wijnrood boeideel en draai-kiep ramen. De rest van de dakkapel is crème wit.
Zoals u kunt zien op de foto regende het, ook in de regen kunnen wij dakkapellen plaatsen, het dak is maar kort open en voor u het weet heeft u een prachtige dakkapel op uw woning staan.

Dakkapel in Puttershoek

430 x 150cm

Deze dakkapel mochten wij plaatsen in Puttershoek. Een dakkapel die afgewerkt is met trespa platen in de kleur antracietgrijs (RAL 7016) met verdiepte Schüco kozijnen in de kleur wit (RAL 9016)

Dakkapel met rolluiken

360 x 150cm

Zoals duidelijk te zien is op de foto is deze dakkapel voorzien van rolluiken. Het rolluik kan volledig naar beneden maar kan ook in ventilatiestand (waarbij er tussen de lamellen ruimte blijft voor ventilatie) gezet worden.

Staalblauwe dakkapel

427 x 150cm

Deze dakkapel is uitgevoerd in keralit staalblauw. De Schüco kunststof kozijnen zijn wit en de draaikiep ramen zijn weer staalblauw.
Onder het boeideel is een rolluik weggewerkt.

Dakkapel met airco

260 x 150cm

Deze dakkapel heeft een minirooftop airco bovenop het dak staan en is nauwelijks zichtbaar. De minirooftop staat bekend om zijn mooie vormgeving.

Dakkapel zonder overstek

290 x 150cm

Deze dakkapel van kunststof heeft geen overstek en is afgewerkt met trespa in de kleur crème-wit (RAL 9001)

Klassieke kunststof dakkapel

430 x 150cm

Wij mochten deze kunststof dakkapel plaatsen in Den Haag. De afwerking is van kunststof keralit. Onder het boeideel zit een rolluik weggewerkt en de RC waarde is verhoogd waardoor de dakkapel extra geïsoleerd is.

Meerdere kleuren

315 x 150cm

Deze dakkapel heeft een leuke kleurencombinatie, de zijwangen, voorkant en draaiende delen zijn monumenten-blauw (RAL 5004) het boeideel, daktrim, kozijnen en geleiders van de rolluiken zijn crème-wit (RAL 9001)

Wij zijn op vakantie

Dakkapel.nl is gesloten van 8 augustus t/m 28 augustus 2022.

Je kunt natuurlijk nog steeds een offerte aanvragen, een dakkapel configureren of rustig rondkijken. We nemen dan contact met je op na de vakantie.

Voor spoedvragen, mail je naar bouwvak@dakkapel.nl